kocam boşanmakla tehdit ediyor

Boşamazsan adam değilsin! Karına anan bacın dünyanın lafını saymış senin dediğin şeye bak derdim ve ayrıca o arabayada eğer o kaynana görümce biniyosa öldür Allah kimse bindiremezdi beni o da ayrı.. ne demek bu böyle yaa yaşlıymış dermiş. Ailesine laf söylemicekmişsin peki ailesine de böyle erkekliği tutup karıma bişey diyemezsiniz ben seçtim benim karım diyebiliyo muymuş? Çıkarmayın şunları tepenize yaa!

İnşallah çok mutlu olursun kızınla.

Biraz da kocan ağlasın. Oh iyi yapmışsın.

Ya evet kv ve görümce çok edepsiz gerçekten ama bana sanki çözülmeyecek bir sorununuz yok gibi geldi.
Eşimiz sadece sizi ezdirmeyecek annesi ve kardeşiyle muhatap etmeyecek çalışmanıza karışmayacak sizi destekleyecek bu kadar.
Yanı bunları şart olarak sunun bence eğer kabul ederse deneyin neden olmasın ki?
Ama mutlaka çalışın derim ben gene aynı haltlari yerse boşanırsınız bu kez.

Ama kesinlikle kv ve görümce ile muhatap olmayın uzak durun onlardan.
Ya bu arada merak ettim kıyafetinize neden bu kadar taktilar ki dertleri ne bu kadar siz açık onlar kapalı falan mi ?

Ben cekemem kendimede yediremem eşim boyle bir blöf yapsa. Gecen bir yorumumdada yazmistim, evliligimizin ilk zamaninda eşim bosanalim dedigi icin ( ciddi olmasa bile) bavulunu toplayip kapinin onune koymuslugum var. Hic kusura bakmasin, beni istemeyeni ben hic istemem.

keşke dediğiniz gibi kolay boşanabilsem kızlar onca yılı çöpe atılması çok koyuyor bana.
Evliliğiniz için ayırdığınız yılın kaç katı yıl daha yaşıcaksınız bilmiyorsunuz.Geleceğinizdeki onca yılı çöpe atmak koymayacak mı?
Çocuğunuz sindirilmiş bir anne ve baba birlikteliğinden mutlu mu olur sanıyorsunuz.Onun iyiliği için boşanmıyorsanız tekrar düşünün.
Eşim boşanmayla tehdit edecek öyle olmaz böyle boşanılır derim.
En kötü ihtimalle bi avukata sorun maddi anlamda yetersizseniz o davayı açınca ev sizd kalıyorsa açsın davayı kendi eşyalarını alsın evi bıraksın gitsin.Boyun eğmeyin tehditlere de kanmayın biraz dik durun.Eminim ki onda da boşayacak ... yoktur.Sizin gibi boyun eğen birini daha bulamaz bu devirde

vayy diyorum
görümce: bence kendisi giyemediği için seni kıskanıyor. kedi uzanamadığı ciğere mındar der misalii.
eşin ve kv için tek cümle etmeye değmez bence sen bu adamın başını ez içinde kalmasın laflarınla ez ve boşan bu adamdan

Aynen yaa.. Konuyu takip ediyorum ilk gunden beri. Yazip yazip sessizlige gomulmesek bide super olacak. Insan bi yandan kiziyor bi yandan endiseleniyor. Kizcagiz cumartesiden beri yok aklina turlu turlu seyler geliyor insanin.

kızlar forumu takip ediyordum ama yazmaya zaman bulamadım bi türlü.
kocam kapıyı çarpıp gitmesinden sonra ertesi gün yine geldi noldu dedim konuşalım dedi yine özür diledi dedim o zaman o kadar olay olduğunda boşanalım dediğinde aklın nerdeydi:)) çiçek almış birde.. affetmedim.. dahada özürdileme istemiyorum dedim o kadar lanet ettin birde kapıyı çarpıp gittin ne çabuk unuttuk dedim sen beni çok yanlış anladın o gün falan filan konuştu.nesini yanlış anladım dedim. ya gerçeği söylese neyse dicem kızlar ama birde bahanelerle savunuyor kendisini çok sinirleniyorum. geçen günde öyle demek istemedim falan filan affettirmeye çalıştı kendisini...neyse hala yanlış anladın vsvs konuşuyor .beni sinirlendirme konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi sustu çocukla biraz vakit geçirdi gitti sonra. evden çıktı sonra bana mesaj attı affetircem kendimi dedi. cevap yazmadım. öyle gün bitti kızlar başka bişey olmadı. bu öğlen aradı kendisi açtım ben çok pişmanım çok yanlış yaptım tamamda sende uzatmıyormusun nazlıcan dedi.uzatmıyorum o kadar lafı etmeden önce düşünücektin dedim. ya bir konuşalım valla affettircem kendimi buluşalımmı dedi işim var dedim sadece kapadım telefonu. kızlar bana hala pişmandeğil gibi geliyor uzatmıyormusun falan demesi çok sinirimi bozdu. yanlışmıyım sizce? konuşmalımıyım?? ne diyorsunz? ben hala boşanmayı düşünüyorum buarada bence bir gram pişman değil...

Adam bir dünya yalvarıp özür dilemiş. Pişman olduğuna inanmanız için daha ne yapmalı acaba. Bence evet uzatıyorsunuz. Hazır o da hatasını anlamışken yokuşa sürmeyin.. İnşaallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız, aile huzurunuz daim olsun

Taviz tavizi doğurur.Net.Sakın taviz vermeyin ikilemde kaldığı an seni paralayacak tehdit edecek koca varsın olmasın

seni boşanmakla tehdit eden adam çoktan onlarca yılı çöpe atmış zaten.. sen atmasan ne olur... sana burada bolver alttan al tamam her hakaretlerini kabul et. çocuğun iç çek. dememizi bekliyosan. şahsen ben demem. boşarım bak diyen adama tamam en kısa zamanda dilekçeleri verelim derim. kaldı ki eşim de ilk evkendiğimiz zamanlar da bşrkaç kez kullandı. boşamazsan adam değilsin dedim. gazını aldım. bir daha duyarsam ben boşarım dedim. daha da duymam...

Bence anlamış hatasını eşiniz. Konunuzda çok haklısınız zaten şu kv ve görümcelere sınır olduğum kadar hiç bir şey e sinir olmadım şu hayatta. Eşinizi de malesef onlar dolduruyor. Arkadaşların dediği gibi eşiniz size çok güzel blöf yapmış bu şekilde sizi sürdüreceğini düşünmüş. Ama siz blof u yenmeyince tutuşmuş durumda. Bence eşinizi şartlarınızı kabul etmesi karşılığında affedin. Sonuçta her yuvada bir şeyler yaşanıyor ama gelip geçiyor. En başta ailesiyle tamamen uzaklasin zorunlu olmadıkça gorusmeyin mesafe koyun eşinize de bunu şart olarak sunun. Ve ayrıca eşinize şunu da ekleyin deyin ki ha ben hersekilde boşanırım benim için sorun yok de olan sana ve kızkardeşine olur de. Sen beni onların kışkırtmasıyla boşarsın yarın da başka birisi sizin kızı boşar d3 sonra düşünüp durursunuz etme bulma dünyası sonuçta de. Için e zehiri korkuyu akit. Dik dur sağlam dur sen bilirsin de benim şartlarım bunlar de ve sonra barışın bence

Anasının dizinin dibinden ayrılmasın böyle adamlar Allah aşkına.
Sizde çekin restinizi madem kıymet bilmiyor. Ailenin yeri ayrı eşin yeri ayrı bunun ayrımını yapamıyacaksa arayada girmesin saygı duysun çekilsin kenara.
Siz rest çekmezseniz çocuğunuz daha çok etkilenir bu gibi olaylardan diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın eşinize çok sinir oldum.
Ayrıca mini etek giyseniz de bu kimseyi ilgilendirmez görümcenizi hiç ilgilendirmez

Bence uzatmıyorsun Nazlicancim, kendi düşünmeli bi daha asla ailemle seni bu noktaya getiremiycem filan diye. Özür dilemekle olmaz, biraz fedakarlık yapması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…