kocam boşanmakla tehdit ediyor

Bekle tıpış tıpış geri dönecek bu yıldırma politikası sen dünden razıymışsın dediğine göre senden bu hamleyi beklemiyordu afalladı ve kaçtı

eheh önce evi terketti sonra da annemdeyim diye mesaj mı attı o nasıl terketmek :))) geri dönse de eve alma kız süründür onu. tehdit ediyodu aklınca

ayrılmasanda hemen cık evden bakalım ne yapıcak bu kozu simdi kullanmazsan bidaha asla kullanamazsın bun unutma yasamıs biri olarak yazıyorum

kızlar her birinize teşekkür ediyorum sizde olmasanız bu kafamı toparlıyamıcaktım.. geri adım atmıcam artık boşanmak istiyorum.hayırlısı böyleymiş...gelişmelerden haberdar edicem sizi.
ben olsam sana annemdeyim diye msj atmısya bende cıkar anneme gider yada sinirlendirmek icin tatile g,der bende tatildeyim yada annemdeyim yazardım bakalım nasılmıs blöf yapmak

Bence aile terapistine gidin. Yazik ortada bir cocuk var. Olmadi bir muddet evinizi ayirin. Iki tarafta kafasini toplasin

Bence de sartlarinizi tek tek yazıp liste şekilde verin, kabul ediyorsa dönsün. Bence dönecek zaten kendi düzenine alışkın insan anasının evinde rahat edemez .tabi asgari ücret de olsa ise girin çalışın kendinizi cadı kaynanayla gorumceye ezdirmeyin. Adam da acayip ergen ruhlu çıktı ya :))

kızlar döneceğini biliyordumda bu kadar hızlı geleceğini tahmin edemedim )
yarım saat önce geldi önce eşyalarımı alıcam dedi sonra yanıma geldi özür diledi. ) anlık sinirle yapmış... istediğin kadar özür dile sen aileni tercih ettin boşanalım dedin tehdit ettin dedim. öyle demek istemedim diyor. ne demek istediyse artık başka.. gerçeknten sinirimden gülüyorum kızlar. bu kadar basitmi herşey ya. en son çocuğu bahane etti evladımız için affet dedi..:)) boşuna uzatıyorsun boşanalım dedim. yine sinirlendi tanıştığımız güne lanet olsun dedi bağırdı çağırdı kapıyı çarptı gitti. dahada gelme diye mesaj attım. çocuğumuda bağırmasıyla çağırmasıyla ağlattı...böyle şey varmı ya. liste diyenler terapi diyenler var valla artık hiç uğraşasım yok kızlar psikolojim çöktü ne zamandır.. noktayı koydum ben artık kafamda. inşallah böyle daha mutlu olucaz..

Sana düşen sadece susmak sen iyi niyetli görün şikayet etme o oldu bu oldu diye söylenme bak o zaman gör onlar seni kötüledikçe sen değerleneceksin hepsi bu bunu çoktan çözmüş olman lazımdı...

Hayırlısı olsun. Bence çocuk için en iyisi olmuş.

Sakın duygusal davranıp geri adım atma arkadaşım, kocan hala blöf yapıyor. Geri adım atarsan asla dik duramazsın artık sakın unutma.

Ek olarak davayı onun açmasını bekle ve dava acılana kadar evi terk etme. Emin ol açamaz. Evi terk edersen geri dön çağrısı yapabilir ve mecbur gelirsin. Ben karımı seviyorum eve de cagirdim vs diye davada haklı çıkmaya calisabilir

Konunun başında senin boşanasin yoktu. Bence uzatma fazla ,barış sonuç da bir çocuk var ortada. Nacizane fikrim.

Geri mi geldi
Sakın duruşunu bozma arkadaşım. Sessiz kal sakın kafayla düşün. Şimdi kozlar senin elinde. Eğer hala bi umut kalırsa içinde ver listeyi eline işine gelirse de. Ve lütfen bu arada bi iş bul kendine. Gerçekten boşanmak zorunda kalırsan emin ol daha güçlü hissedeceksin. Hatta çalışırken duygu durumun bile berraklaşacak

Önce davayı ben acarım zahmet etme derim

Ayy hayran kaldım 360 derece dönüşüne en baştan okudum size bildiğiniz duygusal şiddet yapmış ama öyle değil böyle pişman edilir demişsiniz tebrikler valla :)

Boşanmayı düşünmüyorsanız, bir dahaki gelişinde net konuşun bence.. Ailemle anlaş yoksa biter dedin.. Onlardan vazgeçemem dedin.. Peki ya biz? Biz neyiz? Bir insan karısı ve çocuğuyla aile değil midir? Deyin.. Bundan sonra bizi onlarla yüz göz etme.. Ben onlara nasıl hakaret etmiyorsam onlarsa asla etmeyecekler diye ekleyin.. Abime yakışmıyorsun filan ne iğrenç kelimelerdi, o ne iğrenç bir görümce idi.. Çizginizi net bir biçimde çizmek için fırsatınız var..

Böyle olacağı belliydi. Bu kafayla daha çok gelip gidip özürler diler o

Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. Devam edicekseniz de net bi şekilde isteklerinizi sıralayın.. Hadsiz herif iyi oldu ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…