Selam kizlar, Ben nerden baslasam nasl anlatsam bilemiyorum. Derdim benim icin Cok büyük. Yaklasik 1 senedir evliyim. Evliligimin basindada cok problemler yasadim kavgalarimiz oldu. Sanki evlendikten 1 ay süre sonra yerine baska bir Adam geldi. Cok severek evlendik. Hala seviyorumda. Bir bebegimiz oldu bu arada. Evlenmeden önce ailesiyle cok kötüydü arasi cünkü hicbir sekilde yardim etmiyorlardi, evlenmemizi istemiyorlardi, Bu yüzden Hep benim ailemi seviyordu sayiyordu. Hergün aramasa bile 2 güne bir arardi yada bize gelirdi. Taaaki evlenene kadr. Evlendikten hemen sonra zaten her hafta ailesi bize gelmeye baslamisti. Tabii benim esim tüm olaylari unutmus gibi 4 kolla ailesine sarildi. Sunuda ekleyim Ben asla ailesine saygisizlik yapmadim. Her zaman mütevazi ve sevgiyle yaklastim. Benim hazmedemedigim 1 yili gecti hergün sabir diyorum degisir diyorum degismiyor. Beni aileme gitmemi öyle bir kisitliyorki anlatamam. Bazen 2 hafta gidemiyorum bazen oluyor 1 -2 ay. Oda zaten ne aradi bir kere olsun ailemi telefonda bu 1 yil icerisinde nede kendi ailesine gösterdigi saygiyi sevgiyi. Hadi sen gelme diyorum annemgile Ama beni niye izin vermiyor? Böyle olacaksa niye evlendimki ben. O eski adamdan eser kalmadi. Birde bastan herseyi konusmustum bunu ailem bile konustu. O tabi ne zaman isterse özlerse demisti. Simdi ne degistiii??? Artk dayanamiyorum tükendim. Onun anasi anaysa benimki ana degilmi? Birde Ben Tek kizlariyim ne ümitlerle vermislerdi beni. Evlenmeden öncede ailem cok destek cikmisti esime arkasinda kimse olmadigi icin . Daha cok sorunlar varda Ama onlara dayanabiliyorum mesela beni ailesinin yaninda rencide etmesi gibi. Alistim artk Bana bagirmasina falan. Ben Cok sakin biriyim aslinda. Ama kendisi dominant ve cok bencil. Ailemi eski hayatimi ve aldigim o keyfleri Cok özlüyorum. Beni aileme götürünce yüzü 5 karis. Anacigima selam vermeden hatta yüzüne bakmadan beni koyup döndü. Aksama aldi tabi, Ama yüzü gene bes karis. Ama her hafta sonu ya annesigildeyiz yada onlar burda. Annemgil simdiye kadr 3 kez anca geldi, onun suratsizligi ve ilgisizligi yüzünden gelmiyorlar. Bu adam neden Böyle oldu anlamiyorum. Kafayi yemek üzereyim. Hatta bosanmayi bile düsünür hale geldim. Hep sabir diyorum ama artk gücüm kalmadi. Arkdaslarimla bile görüsmeyi artk yasakliyor. Tagen disari izin vermiyordu, onlar bana ziyerete 2-3 ayda 1 gelirlerdi esim isteyken. Yardim edin lütfen bi akil verin...