Kocam Cok degisti artik dayanamiyorum yardim edin

Kocam cok degisti artk dayanamiyorum yardm edin5 lütfeeen

• Hakli

OY: 4 8,2%
  • Haksiz

OY: 45 91,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Ben zaten basindan beri savasiyorum. Ama her götürdügünde beni bin pisman ediyor.
Ailemin ona iyilik yapmasindan baska birsey yoktu. Hatta abilerimden bile daha fazla deger verdiler. Cünkü o kadr samimidilerki. Babam dügününüzü bile yaparim dedi kimse arkanda yoksa dedi. Ama cok sükür dügün masrafi cikti. Bende öyle düsünüyorum. En sonunda resti cekecem cünkü siddete bile ugradim bir kez bunun yüzünden. Ama tabi Cok bagli evine ve bana. Bazen o kadr iyiki herseyi sevgimden dolayi katlaniyorum.
Cok sevmek boyle olmaz guzel kardesim, deger vermek, bagli olmak boyle olamaz.. Sevgi anlayisinizda bi sıkıntı var eger öyleyse.. Ailene karşı seni kısıtlama hakkı yok..
Konuştuğunda ne diyor gerekce olarak? Nisanliyken cok samimi olup birden boyle dönmesi cok enterasan..

İlk yıllarda eş ve ailesine nasıl davranmasını bilemeyen bilinç altı olumsuz şeylerle doldurulmuş olabiliyo adamların. Eşine iyi zamanlarda yavaş yavaş anlat çok üzülüyorum annem babamda seni seviyo neden böyle yapıyorsun diye ama hiç tersleşme inatlaşma. madem bir yıldır çekiyorsun adamı oya gibi işle ailesinin olumsuzluklarını anlamasını sağla iyi anlaşıyor gibi yap hiç eşine belli etme ama görüşmeyi biraz azalt. seven adam yola gelir yeterki güçlü ol.

Arkadaşım 40 dk uzaklıkta gidemem diyorsun. Ankarada Çayyolundan Kızılaya insanlar hergün işe gidip geliyor otobüs ya da dolmuşla. Metroya gitmek isteyenler 2 vesait değişiyor. Otobüsle 40 dkdan fazla sürüyor, Eskişehir yolunda trafik varsa hele 1 saati aşıyor. 1,5 saatte gittiğimi bilirim ben üniversitedeyken. Her gün git gel yapardım. Sen neden gidemiyorsun? Şimdi ise sürekli otobüslerle şehirlerarası gidip geliyorum memleketin çeşitli şehirlerine gece 4te 3te kalkıp taksiyle garaja oradan otobüse bindiğim oluyor. Araba kullanmak istemediğim için sırf. Neden kendinizi bu kadar muhtaç ediyorsunuz. 40 dk nedir ya hu. İzmirde Gaziemir'den Karşıyaka'ya gitmek 40 dkdan fazla sürüyor kadınlar bebek arabalarıyla binip gayet istedikleri yerlere varıyorlar. Bu bahaneleri anlamıyorum ben. Anne karnındaki bebekler gibi bu erkeklere muhtaç olmanızı anlamıyorum.

Cok sükür aslinda kimseye muhtac degilim. Herseyimi kendim halledebiliyorum. Arabayla 40 dk otobüsle 1 bucuk Saat ve esim asla izin vermiyor arabadan baska. Ben önceden öylemiydim heryere kolaylikla bir sekilde ulasilir. Sorun esimde izin vermiyor

40 dakikalık yol alt tarafı ya, otobüse, minibüse binmek için bile eşinizden izin mi istiyorsunuz?
Adam işteyken binin gidin Allah aşkına, o kadar sakin sakin yazıyorsunuz ki bir de normalmiş gibi benim gelip isyan edesim geldi kocanıza.
Bir de evine bana çok bağlı diyorsunuz, kimin evinde evcil hayvanı gibi otur deyince oturan kalk deyince kalkan biri olsa herkes bağlı olur.
Şiddet var, aileyle görüştürmeme var, çok seviyormuş gözlerim yaşardı.
Allahtan seviyormus ailesine bağlıymis bağlı olmasa daha neler yapacakmış
Her hafta sonu ici kaynana tepesinde kendi ailesini göremiyor siddet hakaret var
Eşi değil konu sahibi körkutuk aşık yapılanı görmüyor hala rvine bağlı diyor

kusura bakma ama eşin çok karaktersiz
zor gününde arkasında durmuş senin ailen
ama o en doğal hakkından mahrum ediyor seni
bir de çok pasifsin allahaşkına niye bir şey yapamıyorsun?

Allahtan seviyormus ailesine bağlıymis bağlı olmasa daha neler yapacakmış
Her hafta sonu ici kaynana tepesinde kendi ailesini göremiyor siddet hakaret var
Eşi değil konu sahibi körkutuk aşık yapılanı görmüyor hala rvine bağlı diyor
Genelde böyle ilişkilerde kadınların yanıldıkları nokta o zaten.
Adam köle yapmış kendine, düşünsene evde sen ne nasıl istersen öyle davranan biri var. Annene gitme diyorsun gitmiyor, otobüse binme diyorsun binmiyor, ailenin yanında istediğin gibi itip kakabiliyorsun. Adamın karakteri bu zaten bunu istiyor sende bunu kabul ettiğin için adam seni seviyor, evine bağlı.
Bir kabul etme, rest çek bakalım o zaman o çok seven, evine bağlı adam ne yapıyor?

Canım resti çekmek için daha ne bekliyorsun ki ? Tamam zor biliyorum birde çocukla ama ailen ya Allah korusun onlara bisey olduktan sonra birdaha boyle bi şansın olmayacak. Nolursa olsun ailenden uzak kalma

seni ailesi ne hiznetkar görüyor kullanIyor işte etrafIn dan uzaklaş laştırıp istediğin i yaptırcak baskI kurcak ailesi yönlendiriyor plan bu yapmazsan yollar çünkü seni sevmiyor seni kullanIyor sevgi yok ailesi istememiş

ailene gidip restini çek yarIn kimsen kalmamış köle olur hasta olursun kendini düşün ailen seni sonsuz seviyor bu kişi sahibi n değil peşinde n gelmezse hiç istemiyor dur zaten ailen seni ne emek le büyütmş kimse ye köle olma olmuyor sa yeni bir hayat seç

Anlamadığım Size yasak koyuyorsa ve ailenize tavır alıyorsa siz ne diye her hafta sonu koşa koşa ailesinin yanına gidiyorsunuz? Sizde tavır alın biraz dik durun ya! Seviyor evine bağlı ama çok bencil bir kocanız var.. 40 dakika mesafeli yere otobüs ya da herhangi bir ulaşım aracı yok mu? İlla araba mı olacak.. anlamıyorum sizin gibi kadınları ya! Durduk yere Size yasak koyar sizse onun gönlünü yapmak için herseye evet dersiniz

Ben anlayamiyorum yaaa simdiden kusura bakmayin demeyin ki hirsizin hic mi sucu yok elbette suclu o ama garip olan biz kadinlarin tavirlari. Cok caresiz olursun ailen arkanda olmaz onlarin istemedigi bir evlilik yaparsin vs vs derimki oturdu bu adami cekiyor. Bir mesajinizda 40 dakikalik yol o bırakmaz ise gidemiyorum. Nasil gidemiyorsun. Aliyorsun bebegi anakucagina yada pusette takiyorsun cantani kolunaaa hooop gidiyorsun. Arıyorsun kocanı şekerim ben anneme gidiyorum yoldayim aksama alirsin beni yada ben 1 2 gun burdayim. Hasret giderecem.
Ne yapcak kavga mi çıkartacak yoksa bosayacak mi siz zaten boyle giderse onu bosayacaksiniz ne degisek ki.
Biraz kendinize guveniniz olsun hayatta prensipleriniz olsun. Koru korune esinize baglanmayin. Siz bir bireysiniz bir hayati paylaşmak ayri sey size dayatilan hayati yasamak bambaska sey.
Birn once kendinize gelin

Selam kizlar, Ben nerden baslasam nasl anlatsam bilemiyorum. Derdim benim icin Cok büyük. Yaklasik 1 senedir evliyim. Evliligimin basindada cok problemler yasadim kavgalarimiz oldu. Sanki evlendikten 1 ay süre sonra yerine baska bir Adam geldi. Cok severek evlendik. Hala seviyorumda. Bir bebegimiz oldu bu arada. Evlenmeden önce ailesiyle cok kötüydü arasi cünkü hicbir sekilde yardim etmiyorlardi, evlenmemizi istemiyorlardi, Bu yüzden Hep benim ailemi seviyordu sayiyordu. Hergün aramasa bile 2 güne bir arardi yada bize gelirdi. Taaaki evlenene kadr. Evlendikten hemen sonra zaten her hafta ailesi bize gelmeye baslamisti. Tabii benim esim tüm olaylari unutmus gibi 4 kolla ailesine sarildi. Sunuda ekleyim Ben asla ailesine saygisizlik yapmadim. Her zaman mütevazi ve sevgiyle yaklastim. Benim hazmedemedigim 1 yili gecti hergün sabir diyorum degisir diyorum degismiyor. Beni aileme gitmemi öyle bir kisitliyorki anlatamam. Bazen 2 hafta gidemiyorum bazen oluyor 1 -2 ay. Oda zaten ne aradi bir kere olsun ailemi telefonda bu 1 yil icerisinde nede kendi ailesine gösterdigi saygiyi sevgiyi. Hadi sen gelme diyorum annemgile Ama beni niye izin vermiyor? Böyle olacaksa niye evlendimki ben. O eski adamdan eser kalmadi. Birde bastan herseyi konusmustum bunu ailem bile konustu. O tabi ne zaman isterse özlerse demisti. Simdi ne degistiii??? Artk dayanamiyorum tükendim. Onun anasi anaysa benimki ana degilmi? Birde Ben Tek kizlariyim ne ümitlerle vermislerdi beni. Evlenmeden öncede ailem cok destek cikmisti esime arkasinda kimse olmadigi icin . Daha cok sorunlar varda Ama onlara dayanabiliyorum mesela beni ailesinin yaninda rencide etmesi gibi. Alistim artk Bana bagirmasina falan. Ben Cok sakin biriyim aslinda. Ama kendisi dominant ve cok bencil. Ailemi eski hayatimi ve aldigim o keyfleri Cok özlüyorum. Beni aileme götürünce yüzü 5 karis. Anacigima selam vermeden hatta yüzüne bakmadan beni koyup döndü. Aksama aldi tabi, Ama yüzü gene bes karis. Ama her hafta sonu ya annesigildeyiz yada onlar burda. Annemgil simdiye kadr 3 kez anca geldi, onun suratsizligi ve ilgisizligi yüzünden gelmiyorlar. Bu adam neden Böyle oldu anlamiyorum. Kafayi yemek üzereyim. Hatta bosanmayi bile düsünür hale geldim. Hep sabir diyorum ama artk gücüm kalmadi. Arkdaslarimla bile görüsmeyi artk yasakliyor. Tagen disari izin vermiyordu, onlar bana ziyerete 2-3 ayda 1 gelirlerdi esim isteyken. Yardim edin lütfen bi akil verin...

Allah ıslah etsin böyle adamları ...ne yaptı ki o aile sana destek verdi kızlarını verdi sevgi verdi daha ne bekler bir damat

Selam kizlar, Ben nerden baslasam nasl anlatsam bilemiyorum. Derdim benim icin Cok büyük. Yaklasik 1 senedir evliyim. Evliligimin basindada cok problemler yasadim kavgalarimiz oldu. Sanki evlendikten 1 ay süre sonra yerine baska bir Adam geldi. Cok severek evlendik. Hala seviyorumda. Bir bebegimiz oldu bu arada. Evlenmeden önce ailesiyle cok kötüydü arasi cünkü hicbir sekilde yardim etmiyorlardi, evlenmemizi istemiyorlardi, Bu yüzden Hep benim ailemi seviyordu sayiyordu. Hergün aramasa bile 2 güne bir arardi yada bize gelirdi. Taaaki evlenene kadr. Evlendikten hemen sonra zaten her hafta ailesi bize gelmeye baslamisti. Tabii benim esim tüm olaylari unutmus gibi 4 kolla ailesine sarildi. Sunuda ekleyim Ben asla ailesine saygisizlik yapmadim. Her zaman mütevazi ve sevgiyle yaklastim. Benim hazmedemedigim 1 yili gecti hergün sabir diyorum degisir diyorum degismiyor. Beni aileme gitmemi öyle bir kisitliyorki anlatamam. Bazen 2 hafta gidemiyorum bazen oluyor 1 -2 ay. Oda zaten ne aradi bir kere olsun ailemi telefonda bu 1 yil icerisinde nede kendi ailesine gösterdigi saygiyi sevgiyi. Hadi sen gelme diyorum annemgile Ama beni niye izin vermiyor? Böyle olacaksa niye evlendimki ben. O eski adamdan eser kalmadi. Birde bastan herseyi konusmustum bunu ailem bile konustu. O tabi ne zaman isterse özlerse demisti. Simdi ne degistiii??? Artk dayanamiyorum tükendim. Onun anasi anaysa benimki ana degilmi? Birde Ben Tek kizlariyim ne ümitlerle vermislerdi beni. Evlenmeden öncede ailem cok destek cikmisti esime arkasinda kimse olmadigi icin . Daha cok sorunlar varda Ama onlara dayanabiliyorum mesela beni ailesinin yaninda rencide etmesi gibi. Alistim artk Bana bagirmasina falan. Ben Cok sakin biriyim aslinda. Ama kendisi dominant ve cok bencil. Ailemi eski hayatimi ve aldigim o keyfleri Cok özlüyorum. Beni aileme götürünce yüzü 5 karis. Anacigima selam vermeden hatta yüzüne bakmadan beni koyup döndü. Aksama aldi tabi, Ama yüzü gene bes karis. Ama her hafta sonu ya annesigildeyiz yada onlar burda. Annemgil simdiye kadr 3 kez anca geldi, onun suratsizligi ve ilgisizligi yüzünden gelmiyorlar. Bu adam neden Böyle oldu anlamiyorum. Kafayi yemek üzereyim. Hatta bosanmayi bile düsünür hale geldim. Hep sabir diyorum ama artk gücüm kalmadi. Arkdaslarimla bile görüsmeyi artk yasakliyor. Tagen disari izin vermiyordu, onlar bana ziyerete 2-3 ayda 1 gelirlerdi esim isteyken. Yardim edin lütfen bi akil verin...
Vay bee eş değil kole olarak görüyor seni bu kısıtlamslar nedir oldu olacak evden çıkarken kapıyi üstünuze kilitlesin tövbe tövbe vallahi ailen arkandaysa arada sevgi saygi kalmadiysa daha fazla uzatma böyle bir hayat yaşamayi hiçbir kadın haketmez

Back
X