Kocam Cok degisti artik dayanamiyorum yardim edin

Kocam cok degisti artk dayanamiyorum yardm edin5 lütfeeen

• Hakli

OY: 4 8,2%
  • Haksiz

OY: 45 91,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Ailemi yokmu sayayim? Sadece onunla ve ailesiylemi mutlu olmayi calismaliyim? Ailemi elvette özlüyorum. Zaten onun her istedigini yapiyorum. Zaten cok sükür ickisi kumari kadin hayati yok. Ama ondan önce ailem vardi. Ve Ben aileme cok bagli biriyim. Haftada 1 kez bile görsem yeter Bana.
Evet yok say. Eşin aslında seni seviyormuş, bağlı değil mi evine. Katlan sen de buna. Gözünde büyütme yaptıklarını. Canın sıkılınca, seni üzünce güzel davrandığı anları düşün.

Benim anlamadigim Annemlere giderken izin mi alacaktim?
Ozaman sende gitme ne olucak gitmezsen? Bosar mi yani ne olur?
Boyle bencil insana ayni dilden cevap vereceksin.

Ben bu aileme gitmeme izin vermiyor muhabbetini anlamıyorum gerçekten. Pardon ama kim oluyor ki o? Hiç mi tepki vermiyorsunuz? Nasıl kendinizi bu kadar ezdirirsiniz? Götürmüyor ne demek ya yokmu bir toplu taşıma aracı atlayın gidin. güçlü olun biraz gerekirse gidin dönmeyin burnu sürtülsün.

Ailemi yokmu sayayim? Sadece onunla ve ailesiylemi mutlu olmayi calismaliyim? Ailemi elvette özlüyorum. Zaten onun her istedigini yapiyorum. Zaten cok sükür ickisi kumari kadin hayati yok. Ama ondan önce ailem vardi. Ve Ben aileme cok bagli biriyim. Haftada 1 kez bile görsem yeter Bana.

O zaman müsaade etme bunlara .. şaka gibisin ciddiyim hem eşini övüp beni seviyor evine bağlı diyorsun ama ailemi yok mu sayayım diyorsun daa

Zaten aileni yok sayıyorsun farkindamisin kocanin sana sunduğu hayatı coktannn kabullenmissin..

Burda bu kadar kadının seni düşündüğü kadar kendini düşünmüyorsun..

Biz ne yapalım herşeye bir kılıf uyduruyorsun o yüzden ciddi olduğunu düşünmüyorum. ...

Siz daha evlenmeden aileme gitmeme izin vereceksin diye konuşmuşsunuz yetmemiş aileniz konuşmuş. Onlar da aileyi izin alınıp gidilen bir yer sanmış korkarım siz de öyle sanmışsınız.

Hangi hakla ondan izin istemenizi bekliyor? Hadi beklemeyi geçtim, hangi hakla sizi özgürlüklerinizden kısıtlıyor?
İpleri şöyle adamların eline vermeyin yaa.

Evden çıkmana ızın vermeyen senı mutlu edecek aılen ıle qörüşmenı kısıtlayan bır ınsan ıçın benı sevıyor emınım dıyorsun.Sen sustukça kölelık artacak. Evlılığı kadının kölelığı qören çok erkek ve aılesı var maalesef bıran önce bır şeyler yap.Karşına al konuş.Keşke ılk sene çocuk yapmayaydın.Umarım düzelır ama sıkıntılı

Bence aılen elını eteğını çekmesın varsın eşın surat assın kızlarını zıyarete qelıyorlar.Kalsınlar uzun uzun gelsınler. Hatta annen uzun uzun kalsın.Şıkayet ederse eşıne de: ee çok özlüyorum doğru dürüst qıdemıyorum de.Bırakmasınlar zıyaretı eşının ışıne qelır.Sende kaynana surat as madem eşın asıyor. Anlasın bakalım nasıl oluyor

O zaman müsaade etme bunlara .. şaka gibisin ciddiyim hem eşini övüp beni seviyor evine bağlı diyorsun ama ailemi yok mu sayayım diyorsun daa

Zaten aileni yok sayıyorsun farkindamisin kocanin sana sunduğu hayatı coktannn kabullenmissin..

Burda bu kadar kadının seni düşündüğü kadar kendini düşünmüyorsun..

Biz ne yapalım herşeye bir kılıf uyduruyorsun o yüzden ciddi olduğunu düşünmüyorum. ...

Haklisin canm. Ama iyi yönleride var demek istedim. O yüzden yani. Sevdigim adam ama beni en cok kisitlamasi zoruma gidiyor. 2 gündür gene agliyorum hic benim isteklerim olmuyor. Ama o konuyu mesela hemen kapatip atlatiyor. Biliyormusun icime bir kusku düsmüstü 2 bucuk ay öncesi. Bu adam nasl degisebilir bilir bu kadr diye. Sonra hocaya sordum acaba diye. Sonrasinda dediki büyü var esinde. Ne büyüsü diye sordum oda ailene karsi bir büyü yapildigini söyledi. Sonra bir hocaya daha danistim emin olmak icin oda aynisini dedi. 3.cü hoca ise yok öyle bisy deyince kafam karisti. Sence Ben ne yapmaliyim? Cok kötüyüm artk yüzüm gülmüyor beni Ben yapan nerdeyse birsey kalmadi.

Konu sahibi saf mısınız? Cahil misiniz? Yaşınız mı küçük acaba?
Köle İsaura hayatı yaşıyor ve hala kocam iyi, evine bağlı, ailesi bana karşı iyi bilmem ne diyebiliyor onları savunabiliyorsunuz burada. Pess yani. Diyecek bir söz bulamıyorum. :işsiz:

Back
X