Kocam çok ilgisizleşti

Hilal__akova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
11
2
1
31
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim

İster istemez bu kadar uzaklaşmasından etkileniyorum kendimce sebep arıyorum benle mutsuz mu hayatında biri mi var korkularım bu yüzden
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim
is

Cinsellik dışında başka ilgisizlikleri var mı

İş sıkıntısı bu zamanda cok zor.
Morali bozuksa aklina cinsellik gelmiyordur bile birde hamilesiniz cekiniyordur.

Maddiyatla ilgili problemleri dert edip uzaklasmis olabilir .
Bence bu size karşı degil sıkıntılarından dolayı kendi kabuguna cekilmek istemis olabilir.

Her gün dışarıya çıkıyor eve geldiğinde ya sürekli tv izliyor yada telefondan araba modellerine bakıyor yani birkaç ay öncesine kadar herşey normal bir şekilde giderken her erkek gibi her hafta kendi isteyip beraber olurken şimdi tam aksi ben yanaşsamda bi bahane buluyor yorgunum yapma vs gibi en son 20 25 gün önce benim zorumla birlikte olduk

Oğluma gebe olduğumu öğrendiğimde 2.5 aylıktı zaten öğrendiği günden Doğuma kadar el sürmedi ama yanımdan da ayrılmadı, hayatımda bana en güzel yaşattığı dönemdi gebelik dönemim. Doğumdan sonra nedenini sordum ama iti de yaptın dedim zira benim kendime halim olmazdı zaten hamileyken . O da Real koyun can derdindeyken ben uçkur derdinde olmam ne demek o öyle sen anneydin sadece ben hamileye kadın gözüyle bakamam o kutsal bir varlık kutsala da iştah duyulmaz demişti şok olmuştum.

Ben hamile kalsam ki insallah 3 yildir bekliyorum:)esim dokuz ay korkudan yanasmaz onu biliyorum:)birsey olur diye akli durur adamin.sen hamileligin tadini cikar Allah saglikla kucagina almayi nasip Eder insallah:)

Doktorun ağzından da duysun sakıncalı olmadığını.
Patlayacak balon sanıyor erkekler galiba hamilelik öncesi ve sonrası kadın karnını

Ya aslinda hamilesin diye cekiniyordur bence öbür iste televizyon falan izlemesi bana tuaf gelmedi :KK53: cünkü belli bir zamandan sonra öyle oluyorlar.Burda birisi yazmisti az beklenti cok mutluluk diye cok hosuma gitti.
Aslinda genelde öyle oluyorlar belli bir zamandan sonra

Hamile olduğun içindir muhtemelen, sebebini açık açık sordun mu nasıl bir cevap veriyor?

Hamileliktendir benim eşim de hamileyken yapmadı bazı erkekler gebelikten dolayı yapmıyorlar

Son aya kadar yapan adamlar da var tabi ama erkekten erkeğe değişiyor. Senin eşinin de yüksek ihtimal gebelikten dolayıdır doğumdan sonra düzelir korkma üstüne de gitme saygı duy ben saygı duydum eşime sonuçta yapmak zorunda değil hamileyken orda bebek var diye odaklanamıyorum demişti.

Eşine sana olan sevgisinin hala devam ediğ etmediğini sor güzelce seni rahatlatacaktır emin ol kafanda kurup da üzülme

Kocasıyla sevişmek istiyor çünkü.
Doğal bu istek.
Hamilelik engel değil ki
2 gebelik yaşadım ikisinde de 2. Trimesterda arzular şelale :D

Konu sahibi eşinle açık açık konuşmalısın. Daha göbeğin bile çıkmamıştır doğru düzgün. Hatta doktor söylesin sakıncası olmadığını.

Back
X