Kocam çok ilgisizleşti

cinsel birliktelik sikliginizin azalmasi esinizin size ilgisiz oldugunu gostermez.
insaniz biz robot degiliz.
ruhsal dalgalanmalarimiz oluyor bazen cok atesli istekli aktif olabiliyorken, bazende herseyden uzak kalabiliyoruz.
sorunu siz kendi agzinizla soyluyorsunuz.
hamilelik
iş sikintisi
çocuk
esiniz stres olmus yolda bebekte var evimi nasil gecindiririm derdinde ve size yansitmamaya calisiyor kendince.
bunlar cinselligi unutmak icin yeterli sebep.

Her gün dışarıya çıkıyor eve geldiğinde ya sürekli tv izliyor yada telefondan araba modellerine bakıyor yani birkaç ay öncesine kadar herşey normal bir şekilde giderken her erkek gibi her hafta kendi isteyip beraber olurken şimdi tam aksi ben yanaşsamda bi bahane buluyor yorgunum yapma vs gibi en son 20 25 gün önce benim zorumla birlikte olduk
kiz nasil zorluon :)

Hamilelik zaten çiftler için dönüm noktası oluyor. Aynı zamanda işinde de sorunlar olduysa... konuşmakta fayda var

Erkeğin cinsel hayatini maalesef dış etkenler çok etkliyor. İs stres sigara kullanıyorsa ve arttırdıysa çok ciddi etkiler.erkeğin cinsel isteği o an başlamaz aslında.tüm gün istemeye baslar kafasında o ani kurar.ama iste tüm gün kafasında başka şeyler varsa onu düşünmeye zamanı yoksa malese isteksizmis gibi geliyordur.bence konuş destek ola çok ihtiyacı vardır buna vensende biraz sabırlı ol

Kendi eşimden biliyorum iş hayatı stresi erkekleri o yönden aşırı etkiliyor..bizde çok kavgalar ettik ayda 1 değildi de mesela haftada 1 oluyor bende alışmışım bana çok az geliyor sorunmu var diye düşündürüyordu. Genel tavrı iyiyse herşey cinseelik değildir . Para , iş stresi direk libido üzerine etki ediyor erkeklerde, canınızı sıkmayın zamana bırakın,hamileliğin tadını çıkarın.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim
Erkekler iş güc stres gibi seyleri kafaya taktiklarinda böyle oluyor maalesef. Ne kadar erkeklikle övünseler de kadinlar kadar güclü degiller. Belki hamile oldugunuz icin bebege bir sey olur diye de stres yapiyor olabilir

hamileyken esimde cok korktugu icin toplamda 3 kez yapmamisizdir.ayrica sorunlarida varmis gecici bi donem sonucta.bence bunlari dusunmeyin gecer gider.

Eşinizle konuşmanız lazım. Neden böyle, üzülüyorum, bir sorun mu var deyin. Hamilelik sebeplidir bence. İşin içine hamilelik girince, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde çoğu erkekte oluyor benzer durumlar. Zarar veririm, bir şey olur endişesi... Ama sizinki ilk aydan başlamış. Keşke kontrollerden birine eşinizle gitseydiniz de, doktordan duysaydı henüz bunun bir zararı olmadığını. Öncelikle konuşun ama... Ne diyecek bakın.

Back
X