Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çok patavatsızsiniz anladığım kadarıyla. Damarına damarına basıyorsunuz adamın.
Aslında bilmiom öyle miyim acaba.
Sadece bişey konuşsak normal cevap veririm.
Ama cidde. Artık bunaltti herseyden konuşuyor halıya çay dökülür hemen sildim öyle mi silinir deyip bez allyo silip eve yemeğe herşeye konuşuyor çamaşır atmaya yer silmeye eve bişey almaya. Ailesinfen çok etkileniyor gördüklerini hemen gelip bizde deniyor. Ailesi ne iyi dese onu aliuor kim iyi dese onun için iyi kişi o oluyor .ben de bu ve daha fazlası olunca baya Biriktim bebeğin kazagini serseydin kururdu dedi diye ona kaynana gibi konuşuyorsun dedim

Siz olsanız surat mi asarsiniz yani jkavgalarrda me yaparsınız nasıl davranırsnz sizce ben ne yapayım
Ya açıkcası böyle kavgalar yaşamadım.
Ama birşeylere bozulduğumda surat asarım.
Bağırıp çağırmam.
Çiçek al demem.
Gönlümü almasını beklerim, haklıysam.
Haklı değilsem de surat asarım
Karşımda kendini öldürmekle tehdit eden, tuhaf şeyler söyleyen biri olsa korkardım açıkcası. Üstüne gitmezdim..
İyi bir anımızda konuşmak isterdim. Birbirimizden ne bekliyoruz, ne istemiyoruz, sevgi saygı ne durumda falan...
Gerek görürseniz psikolojik destek alırsınız.
Ya birlikte, ya ayrı ayrı.

Nasıl düzeldi iz inanın Elimde degil
Bende cok dırdır yapiyodum şimdi ipleri aldim elime dedim ki istediğin gibi oyna zıpla
Benimkide laf sokunca delirir kıyamet kopartırım evde ama büyük bi tartışma yaşadık bi kac ay önce evleri ayırdık sonr baristik ikimizde hatamizi anladık ben artık sakince laf sokmadan ılımlı konusuyorum oda dinler yardım eder destek olur artık sakince konuşun laf sokmayın hiç bir erkek sevmez

Evde huzur yok yazık o yavruya sanada yazık tabi.. huzuru bir tatsan müptelası olursun .. Rabbim yardımcımiz olsun

Sürekli herşeyi "annen mi dedi..onlar mı istedi" ye getirdiğinizin farkında mısınız? Madem eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz gece gündüz lafı onlara getirmeyi de bırakın.Sürekli iğnelene iğnelene eşiniz kayışı koparmış .

Sizin de biraz kendinizi törpüleme niz gerek bence öyle herşeye cevap vermeyin yani size kazak almis siz indiirmden mi aldın diyorsunuz. Koacam bana iş yerinin bahçesinden gül koparıp getiriyor arada ya dünyalar benim oluyor

Kusura bakmayın hem klavyeden hemde herşeyi kısa analtyim.insankar bunalmasin dedim ama baya yordum
Cocuklu ev insani mahvediyor seni anlıyorum inan .biraz sakin olun ikinizde sonu iyi olmaz yoksa.suan erkklere biseyler olmis cocuktan sonra cok degisiyorlar bosanan da cok cocuktan sonra = its me. baski hissiyatı cok günümüz şartlarında adamida anlamak lazim biraz birbirinizi anlayin bebeginle ilgilen onunla değil .kafasini oda toplasin sende

Sizinkide büyükmüş ya valla bilmiyorum niyetim laf sokmak değil ama bı bakıyorum öyle olmuş

Ya çok sağolun
Öyle yapayım .
Ama ailesinin etkisi hep sürer mi
Yani bu durumda gerçekten bazen onun mu yoksa ailesinin mi fikirleri bilemiyorum gercektentana
Umursamayin kimin fikri ,siz böyle herşeye kulp bulunca içinden ailem haklı cidden böyle biri diye düşünüyor . Siz ailesiyle ilgili yorum yapmayı bırakınca zamanla düzelir.

Eşimin ailesiyle aram çok iyidir. Kendi arkalarindan söylenir çoğu zaman ya öyle değildir diye ben onlari korurum . Ama ne zaman ki ben kötü yorum yapayım üst üste onları haklı görür .ne olursa olsun onun ailesi ,siz yorum yaptıkça onlar haksız da olsa koruma iç gudusune giriyor. Bir süre onlar hakkında da yorum yapmayın.

Offf ( bebekten fırsatım ollmuyor ama eve herşeye söyleniyor bu niye burda bu su doye diye zorla kendine3 konsktryo ben konsunca da delryo cevap vermim istyo ev pis mi aa evet pis deme lazım yani firsat yoktu o bu desem ya da sen ne konsyon temzlycem desem sen karışma desen delrtyo

Reactions: Cac
Bunu da denerim ama onlar sanırım hep hakkımda eşimi dolduruyorlar çünkü eşim bı iyi bı kötü oluyor

Haklısınız ama onlarda hep beni eşime kötülüo hiç beni savunmuyor da neden onalri hep bana savunuyor

Sizinkide büyükmüş ya valla bilmiyorum niyetim laf sokmak değil ama bı bakıyorum öyle olmuş
Iki hafta annemde kaldım o zaman geldi ozur diledi baristik falan çok şükür sonra böyle bi sıkıntı olmadı sukur sizde bi deneyin biraz susun tartışmayın güzellikle konuşun adam da size yardım ediyorum surekli zaten siz ne istiyorsunuz

Ama basima kaakiyo arkadaşlarım.yatyo yiyip içio ben hamalim hizmetçiyim kariyim ddyio duruyor.
Sizi seviyormuş gelmiş eminim evi tertetsem asla gelmez ha niyeti olsa bile ailesi izin vermez

Ayy adamın gerçekten psikolojisi bozulmuş? Sebebi siz misiniz bilemem ama eşinize çözüm odaklı yaklaşın.

Ama basima kaakiyo arkadaşlarım.yatyo yiyip içio ben hamalim hizmetçiyim kariyim ddyio duruyor.
Sizi seviyormuş gelmiş eminim evi tertetsem asla gelmez ha niyeti olsa bile ailesi izin vermez
Siz bi sakince konuşun sizde ona hediye alın mesela çok konuşmayın laf sokmayın bi süre yolunda gidin 1 hafta deneyin en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…