Kocam denecek kisi beni birakip gitti

Eşinizin ailesine gitmeyecek misiniz

Adam iki çocuğu alıp gitse ne büyük kıyamet kopardı. Habersiz çocuklarımı götürdü diye.

Adam napcak iki cocugu allah askina konu bu degil ki adam zaten kacmis haber vermeden cocuklarini dusunen adam bunu mu yapar?
Adam niye kaçmış acaba. Karısı gitmeyeceksin diyor. Ne demek kendi ailesine göndermemek. Sizin eşiniz ailenize gidemezsin dese ne yaparsınız. Tamam Kocacım mı derseniz. Kadınla uğraşmamak için gitmiş üzerine üstlük çarşamba dönüyor. Kadın ailesinin yanına gidiyor mağdur değil tek kalmıyor. Cidden eşiniz bayramda ailene gidemeSin dese ne yapardınız

Cok icsellestirdik konuyu yazayim cikayim ben:) 1 ay sonra zaten tekrar geliyolarmis kadin da demis ki bayramda birlikte olalim zaten geliyolar. Adam once ses cikarmamis ya da cikarmis bilmiyorum ama sabah bisey demeden kacmis haber vermemis yani emrivaki yapmis. Yani cocuklarla birakmis gitmis. Ben uzlasmaci kisimdayim birlikte karar aliriz genelde. Esim ailene gitme falan dese de demese de cocuklari birakip gitmem zaten onun bisey demesine gerek yok ben cocugumu birakip gitmem yani

Normal sekilde gitmek varken mesaj atip gitmek hic hos degil.. insani kendini kotu hissetirir bu durum..

Düzenleme yaptım.

Son düzenleme:
Pardon sizi başka konu sahibiyle karıştırdım.
O hanım ev hanımıydı. Kaynana, kayınbabası görümce maaile gelip her şeye karışıyorlardı.
Sizin durum öyle değil madem çocuk bakmak için kadın gelince bir şey demiyorsunuz bayramada yanına gidin derim.

Zaten burnundan getirecek olduğumuzu bildiği için birşeylere yeltenirken çekiniyor kocalar çoğu zaman. Ama bu hanımefendi daha çok çeker. Çünkü birinin duyma ihtimalinden bile korkuyorsa muhtemelen evinde susan çeken pasif kalan biridir. Yeri geldiğinde kocam çok pislesecegimi bildiğinden cümlelerine bile dikkat eder. Kendinizi cignetmeyin kadınlar. Siz çiğneyip tükürün

Ben yerinizde olsam onun gelmesine bir gün kala evden giderdim. Geldiğinde beni bulamasın

Allahin cezasi ne bicim koca ne bicim baba… bu heriften hicbir halt olmaz. Ucaktayim opuyorum bye yapiyo adam. Ergen gibi. Yaptigin 2 cocuk kimde anasinda, evin nerde?
Ben olsam yerinizde cok buyurdu olay. Ne tepki vericeksiniz? Sakin sessiz kalmayin, burnundan gelsin pisligin. Trafik kazasi yaptim yazin sonra bi daha ne aramasina yanit verin ne de mesaj atin hemen donsun burnundan gelsin tatili. Gelince de onemli bisey olsa mesajda yazardim, kaldirima surttum deyin gecin. Mustehak bu adama.

Annemlere yansitip olayi seve seve buyuturdum.

Sizi saymiyor belki ailenizi sayar.

kusura bakmayın da eşiniz HÖDÜK hatta en önde bayrak sallıyor

Olay büyüsün hatta epey büyüsün ki olayın büyüklüğünden dolayı kendini koca sanan aile sevdalısı afedersiniz ama kendinin ne mal olduğunu anlasın.

Ailenize yansıtın. Olay büyüsün.
Basit birşey değil çünkü. Bayram günü 2 yavrusunu düşünmeyen. Yürüsün gitsin ne hali varsa görsün

Bu nasıl birşey ya
Evli barklı adam bayramda kaırısını çocuklarını sadece bir mesaj atarak nasıl bırakıp gidebilir
Allahım size sabır versin
Kocanıza da akıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…