Sıcaktan yemek yapmayayım kahvaltılık çıkarayım diye mutfağa girdim. Sandalyenin tepesine tünemiş yorumları okuyorum siz yazınca fark ettimValla bugünlük bu kadar Kk bana yeter, ben de gidiyorum konudan. Bu kadın benim sinirlerimi bozuyor, temizlik yapıyordum ne güzel
Millete cemkirmiyorum zaten ben burda çözüm arıyorum onlar anca suçluyorlar olan olmuş ztn anca yargilasinlar kolaylarina geliyorAma ben konu açıp millete çemkirmiyorum, 19 yaşımda 18 yaşındaki çocuğa kaçıp bir de 2 çocuk yapmadım
Eee iyi de ablacım suçlusun zaten.Millete cemkirmiyorum zaten ben burda çözüm arıyorum onlar anca suçluyorlar olan olmuş ztn anca yargilasinlar kolaylarina geliyor
Doğru ama ben ergen olduğumu dusunmuyorum hâlâ ailem için çabalıyorumBüyümek için neden bu kadar acele ediyorsunuz? Daha kendin çocuksun bu yaşında gitmişsin daha blue çağını tamamlayamamış ergene 2 tane çocuk vermişsin kendin gençliğini yaşayamadan. Çok gıcık oluyorum okuyun meslek edinin koca kaçmıyor. Bak kendin de gördün ki evlenmekte bi bok yokmuş. Şimdi o 2 yavrunun geleceği de sizin gibi 2 ergene kaldı. Belki kızacaksın ama bunlar gerçekler.
Ay benim isim bitti, biraz koltuğu falan sileyim dedim. Kova yanımda su an, Karamazov da tam karşımda Dimitri'nin çıkışlarını okumak bundan daha keyifli olurdu agskdmdSıcaktan yemek yapmayayım kahvaltılık çıkarayım diye mutfağa girdim. Sandalyenin tepesine tünemiş yorumları okuyorum siz yazınca fark ettim
BaybayValla bugünlük bu kadar Kk bana yeter, ben de gidiyorum konudan. Bu kadın benim sinirlerimi bozuyor, temizlik yapıyordum ne güzel
Çocuk eşi izin vermemişKaç aylık hamilesin ?
Neden aldırmadın ?
Kaçmakta evet kacmasaydim diyorum zaten bunu savunmuyorum kiEee iyi de ablacım suçlusun zaten.
Yok valla yargılamıyorlar, senin dilin çok uzun, insan biraz alçakgönüllü olur. Milleti sıraya dizdin dilinle taramalı tüfek gibi tarıyorsunMillete cemkirmiyorum zaten ben burda çözüm arıyorum onlar anca suçluyorlar olan olmuş ztn anca yargilasinlar kolaylarina geliyor
Hangi ailen?Doğru ama ben ergen olduğumu dusunmuyorum hâlâ ailem için çabalıyorum
8 aylık hamileyim aldırmak istedim eşim izin vermedi kavga cikarttiKaç aylık hamilesin ?
Neden aldırmadın ?
Onemsiyormus gibi yapıyor ama önemsemiyor bellikiYetmiyor işte normal bir ilişki olsa yeter derdim. Bi tane kedim var mama alamayacak olsam kafayı yerim ne yiyecek hayvancağız diye. 1'i beşikte 1'i yolda olan 2 çocuğunu aç bırakan adam sizi önemsiyor mu sence?
Paşaya bak hem çalışmıyor, hem bakmıyor .8 aylık hamileyim aldırmak istedim eşim izin vermedi kavga cikartti
Sende bu çene varken hem de hmmmm8 aylık hamileyim aldırmak istedim eşim izin vermedi kavga cikartti
Yorum yapıyorlar bende cevap veriyorum senin gibiYok valla yargılamıyorlar, senin dilin çok uzun, insan biraz alçakgönüllü olur. Milleti sıraya dizdin dilinle taramalı tüfek gibi tarıyorsun
Anamm sen çok fenasın, yemin ediyorum bak, bu dilini kocana çıkaraydın ya bize gelene kadar. Hadi baybay canımYorum yapıyorlar bende cevap veriyorum senin gibi
Sordum ben bakacağım dedi askerliğim bitsin fabrikaya işe girer bakarım size dedi hep dediği şey zaten her seferinde inanıyorum ama olmuyor nereye kadar böyle diyorumPaşaya bak hem çalışmıyor, hem bakmıyor .
Bir de aldırmaya izin vermiyor.
Demedin mi nasıl alacaksın bezini , mamasını diye sormadın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?