Çocuklarıma bakacak birisini bulursam çalışacağım zaten eşim de bende çalışırız yeterli o çalışsın devamı gekiriste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?
tamam insallah bulursun cocuguna bakacak birini ya da esin iki is bulur calisirÇocuklarıma bakacak birisini bulursam çalışacağım zaten eşim de bende çalışırız yeterli o çalışsın devamı gekir
Öyle demişti kv fabrikada çalışınca devlet yardım ediyormuş durumu olmayanlar icinAllah yardımcınız olsun .
En düşük ihtimalle 3 bin, daha ucuzu yoktur. Bir de ekstra masrafları olacak.
Baksanız ya devlet kreşin yarısını karşılıyormuş , öyle yazmış konu sahibi
Kira 2 bin olsa geriye 4 bin kalır 6 bin olur dedin ya onla da birsekil geçinmeye çalışırız napim başka çare yok gelir de yok sanki ben istedim 2 çocuğu eşim istedi bakarım dedi bakamiyor daha kendisine bile bakamiyir bana da öyle aklı başına gelsin diye cabaliyoruz
Kesinlikle öyle, saçma sapan cevaplar yetiştirip hala sabırla akıl verene de. “Peki oyle yaparım” diye bişey geçiyo aklı sıra
Tekrar soracağım. Eşin neden çalışsın sebebi ne çalışması için?Çocuklarıma bakacak birisini bulursam çalışacağım zaten eşim de bende çalışırız yeterli o çalışsın devamı gekir
Hadi ordan yorum yapacaksan yazdıklarımı doğru düzgün oku çalışmayacagim mi diyorum sanki eşim çalışmıyor diyorumbence de. sevisirken ya da evden kacarken akillari var parasiz kalinca yok aklima girdiler bilmem ne oluyor. bakamiyorsan cocuga git devlete ver kendin de ne yaparsan yap yani. sinirlerim bozuldu ya dil pabuc kadar hicbir cozum onerisine de yanasmiyor. amaclari calismadan yata yata gecinmek.
Bunca yıl kayınvalideden başkasının aklını beğenmediniz sanırım. Babanız evlenme demiş dinlememişsiniz mesela.Öyle demişti kv fabrikada çalışınca devlet yardım ediyormuş durumu olmayanlar icin
abd destekli bir kampanya vardı bazı pilot illerde , ama herkes faydalanamadı ve kampaya da son buldu ....ekstra masraflar özel yer dahi olsa oluyor yıllık kırtasiye ödemesi , götürdükleri ekstra geziler vs.durumlar , kendi adıma isyanım yok şükür çalışıyoruz... ve en büyük yatırım eğitim'dir diyip oğlumuza yatırım yapıyruz :)Allah yardımcınız olsun .
En düşük ihtimalle 3 bin, daha ucuzu yoktur. Bir de ekstra masrafları olacak.
Baksanız ya devlet kreşin yarısını karşılıyormuş , öyle yazmış konu sahibi
İnşallahtamam insallah bulursun cocuguna bakacak birini ya da esin iki is bulur calisir
of ergenlik hezeyanlarini cekemeyiz senin ya allah o cocuklara yardim etsin daha da bir sey yazmiyorum konunaHadi ordan yorum yapacaksan yazdıklarımı doğru düzgün oku çalışmayacagim mi diyorum sanki eşim çalışmıyor diyorum
Sana atılması gerekiyor demek
O mutlu olabilir ben değilim yetmez mi calismali çocuklarına bakmalı aieksi de istemiyor zaten evde oturmasını hergun iş aramasi için evden gönderiyoruz ama sonuç bı buluyor bı bulamıyor bulduğu işte de fazla kalmıyorTekrar soracağım. Eşin neden çalışsın sebebi ne çalışması için?
Ekmek annesinden su babasından.
E 2 çocuk yapacak kadar fafenk de sizden.
Yaptıklarına rağmen hala onu savunan bir eş de var yanında.
2 çocuk da aç açıkta büyüyor umru değil.
Niye çalışacak? Zaten mutlu adam?
Ama ben konu açıp millete çemkirmiyorum, 19 yaşımda 18 yaşındaki çocuğa kaçıp bir de 2 çocuk yapmadımSana atılması gerekiyor demek
Diyorum işte dimdi keşke babamı dinleseydim diye ama o da diyor eşin çalışmazsa seni alırım kızım diyorBunca yıl kayınvalideden başkasının aklını beğenmediniz sanırım. Babanız evlenme demiş dinlememişsiniz mesela.
Yetmiyor işte normal bir ilişki olsa yeter derdim. Bi tane kedim var mama alamayacak olsam kafayı yerim ne yiyecek hayvancağız diye. 1'i beşikte 1'i yolda olan 2 çocuğunu aç bırakan adam sizi önemsiyor mu sence?O mutlu olabilir ben değilim yetmez mi calismali çocuklarına bakmalı aieksi de istemiyor zaten evde oturmasını hergun iş aramasi için evden gönderiyoruz ama sonuç bı buluyor bı bulamıyor bulduğu işte de fazla kalmıyor
wuuu anam bu kız çok fena :)Sana atılması gerekiyor demek
Dili pabuç kadar kocasına gösterse şunu o 2 çocuğu yapmazdı da çalışırdı üstünewuuu anam bu kız çok fena :)
Kaynana iyi bakıyor bunlara he.
Valla bana yapsa kolundan tuttugum gibi yallah dışarı.
İyi sabırlı kadınmış vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?