Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iste basvurma diyorum ben de cunku sen yardima muhtac durumda degilsin. yata yata gecinmek istiyorsan o zor. 20 yas hayatin daha basi, nereye kadar kimden yardim alacaksin?
Çocuklarıma bakacak birisini bulursam çalışacağım zaten eşim de bende çalışırız yeterli o çalışsın devamı gekir

Çocuklarıma bakacak birisini bulursam çalışacağım zaten eşim de bende çalışırız yeterli o çalışsın devamı gekir
tamam insallah bulursun cocuguna bakacak birini ya da esin iki is bulur calisir

Allah yardımcınız olsun .
En düşük ihtimalle 3 bin, daha ucuzu yoktur. Bir de ekstra masrafları olacak.

Baksanız ya devlet kreşin yarısını karşılıyormuş , öyle yazmış konu sahibi
Öyle demişti kv fabrikada çalışınca devlet yardım ediyormuş durumu olmayanlar icin

Bir üye Bursada yasadiginizi yazmiş. Asgari ucret, kira ve 2 cocukla net aç kalirsiniz, boşuna gelecek bize bakacak diye oturup beklemeyin. Bir şekilde geciniriz demeye benzemiyor sizin güncel( şimdiki) kira, market, fatura vs ev giderlerinden haberiniz yok galiba zam geliyor ya hani.

Tekrar soracağım. Eşin neden çalışsın sebebi ne çalışması için?
Ekmek annesinden su babasından.
E 2 çocuk yapacak kadar fafenk de sizden.
Yaptıklarına rağmen hala onu savunan bir eş de var yanında.
2 çocuk da aç açıkta büyüyor umru değil.

Niye çalışacak? Zaten mutlu adam?

Hadi ordan yorum yapacaksan yazdıklarımı doğru düzgün oku çalışmayacagim mi diyorum sanki eşim çalışmıyor diyorum

Allah yardımcınız olsun .
En düşük ihtimalle 3 bin, daha ucuzu yoktur. Bir de ekstra masrafları olacak.

Baksanız ya devlet kreşin yarısını karşılıyormuş , öyle yazmış konu sahibi
abd destekli bir kampanya vardı bazı pilot illerde , ama herkes faydalanamadı ve kampaya da son buldu ....ekstra masraflar özel yer dahi olsa oluyor yıllık kırtasiye ödemesi , götürdükleri ekstra geziler vs.durumlar , kendi adıma isyanım yok şükür çalışıyoruz... ve en büyük yatırım eğitim'dir diyip oğlumuza yatırım yapıyruz :)

Hadi ordan yorum yapacaksan yazdıklarımı doğru düzgün oku çalışmayacagim mi diyorum sanki eşim çalışmıyor diyorum
of ergenlik hezeyanlarini cekemeyiz senin ya allah o cocuklara yardim etsin daha da bir sey yazmiyorum konuna

O mutlu olabilir ben değilim yetmez mi calismali çocuklarına bakmalı aieksi de istemiyor zaten evde oturmasını hergun iş aramasi için evden gönderiyoruz ama sonuç bı buluyor bı bulamıyor bulduğu işte de fazla kalmıyor

Bu konudan gidiyorum sinirlerim bozuldu. Biri yolda 2 tane geleceği meçhul çocuk var. Konu sahibi de beni hiç ilgilendirmiyor artık. Ne hali varsa görsün. Herkese iyi akşamlar da dileyip gideyim

Yetmiyor işte normal bir ilişki olsa yeter derdim. Bi tane kedim var mama alamayacak olsam kafayı yerim ne yiyecek hayvancağız diye. 1'i beşikte 1'i yolda olan 2 çocuğunu aç bırakan adam sizi önemsiyor mu sence?

wuuu anam bu kız çok fena :)
Kaynana iyi bakıyor bunlara he.
Valla bana yapsa kolundan tuttugum gibi yallah dışarı.
İyi sabırlı kadınmış vesselam
Dili pabuç kadar kocasına gösterse şunu o 2 çocuğu yapmazdı da çalışırdı üstüne izin vermiyormuşmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…