KOCAM DUZELSE BILE KAFAMDA DELI SORULAR!

Acaba ayni seyi ben yapsaydim kendinin tepkisi ne olurdu? Hele ki elin adamiyla cinsellik konusup, fantazi yapacagim.

Evet bazen biz de, bazi seyleri merak eder deneriz ama, mesela islanmaktan korkuyorsam denize de girmem yani.

Inanin eksikligi varsa bile bunu yuzune acimasizca vurmadim. Sizlere burda durumu anlatmak adina birseyleri net soyluyorum ama, ona oyle konusmuyorum.
Fiziksel anlamda vs. Benden altta kaldigini falan dile getirse bile ben ona " niye boyle konusuyorsun? baskalarinin nasil gordugu umrumda degil, ben senin her yerini ayri ayri begeniyorum, seni begenmesem senin de dna ni tasiyacak iki cocuk yapmazdim. Bak onlar sana da benziyor ve ben bundan hic gocunmuyor, aksine mutlu oluyorum"diye konusuyordum.

Diger konularda da oyleydim ama, verdikce fazla geliyor demek ki. Eger yine yaparsa ikinci bir sansin kesinlikle yok.

Acaba ayni seyi ben yapsaydim kendinin tepkisi ne olurdu? Hele ki elin adamiyla cinsellik konusup, fantazi yapacagim.

Evet bazen biz de, bazi seyleri merak eder deneriz ama, mesela islanmaktan korkuyorsam denize de girmem yani.

o kadar hassas düşünme yetisi onlarda yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…