- 8 Kasım 2014
- 4.864
- 10.575
- 408
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için insana daha iyi hissettiriyorbunların ustesınden gelen cok ,zor olmasına ragmen aılecek bu krızı yonetebılen ınsanların sonu hep guzel olur . benım burda okudugum aslında zor sartlara denk gelmıs olmanıza ragmen neselı guclu dımdık olusunuz . ınsallah aklınıza gelen dıleklerın daha guzelıne sahıp olursunuz bunu hakedıyorsunuz .
Ya boyle yazilari okuyunca insanligimdan utanıyorum ac tv izle kac kadin koca şiddetinden olduruluyor bos yere seni kocan dovdu mu aldatti mi ne yapti baskalarinin icinde seni rencide mi etti adam daha ne yapsin bos bos evde oturup sen getir ben yiyim demiyor ne olmus yani atanamadiysa bu durum günümüz turkiyesinde herkesin derdiKızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
sen iyi misin???
iyi de sen konu sahibinin eşinin yerini düşün..İyiyim tabi. Yalan konusuo herkes. Hic bi kadının, kendi 5 birim kazanirken 2 birim kazanan adama sabah aksam gönlünü veresi gelmez. Herkes show pesinde. Konu sahibinin anlasilmicak hic bi tarafi yok herkes melek kesilmis gene siz biraz iyi olun kendi başınıza gelse naparsiniz ona gore cevaplayin.
Eşiniz çabalıyormuş.Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Konu sahibini aşağı çeken mı?Şurada seni haksız bulanlarin çoğu koca parasi yiyo şöyle bi baktim da ne kadar calismayan kadin varsa yazmis. Mesele para değil. Dikis tutturamadigi halde aylaklikta israr eden adamda mesele. Ben seni gayet iyi anladim. Düşünsenize ticaret yapcam diye maddi olarak seni surekli asagicl ceken biri var hayatinizda. Sen sabah kalkiosun kahvalti yapacak biri yok yaninda adam serbest calisiorum edaylariyla yatiyo hala yatakta. Gun icinde nerdedir bilmezsin. Duzenli isi olmadigi icin geceleri calismak zorunda kalir yeri gelir. Bu duzenli calisan biri icin cok sinir bozucu. Empati yapamio musunuz ya. Yok kocama bisey olsa ben onu sirtimda taşırım falan ah taşırsın rahat yerden konusuosun anca. Hicbi kadin kendinden güçsüz erkegi seksi bulmaz. Sacma sapan ütopyalar anlatiolar.
Bence konu başlığı kocam bana sınıf atlatamadı olmalıymış...Bence konu sahibi eşinin ticarette çok iyi kazanıp prensesler gibi yaşayacağına inanarak evlendi ve şimdi de hayaller, hayatlar olmuş. Ama bu şekilde eziklemeyip eşine destek verse çok daha iyi yerlere gelebilirler. Sen sürekli benim eşim ezik, benden az kazanıyor,EGOMA ZARAR VERİYOR dersen o adamın kazanacağı varsa da senin negatif enerjinle kazanamaz, çünkü sen bir kere onun işe yaramaz bir insan olduğuna inanmışsın. Konu sahibi kesinlikle aşk evliliği yapmamış ve şu an hayal kırıklığı yaşıyor. Ha şunu da söyleyeyim sen bu adamı böyle ezikliyorsun ya oldu da bir gün boşanırsanız, senden sonra adama Allah "yürü ya kulum" derse de hiç şaşırma.. Allah emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmaz.
İyiyim tabi. Yalan konusuo herkes. Hic bi kadının, kendi 5 birim kazanirken 2 birim kazanan adama sabah aksam gönlünü veresi gelmez. Herkes show pesinde. Konu sahibinin anlasilmicak hic bi tarafi yok herkes melek kesilmis gene siz biraz iyi olun kendi başınıza gelse naparsiniz ona gore cevaplayin.
Tam icimden gecenleri yazmissinizEşim benim 1/3 üm kadar kazanıyor. Mesleklerimiz farklı, çalıştığımız işlerin piyasası farklı. Evet evlilikte maddiyat önemlidir ama herkes elinden geleni yaptığı, tüm sorumluluğu karşı tarafa yıkmadığı sürece kimin az kimin çok kazandığı önemli olmadan iki taraf da saygı görmeyi hakeder. Herkes elinden geleni ortaya çıkar, ona göre harcamalar yapılır, ona göre birikim yapılır. Ben eşimin 1/3'ü kadar kazanıyor olabilirdim, nasıl o zaman ezik hissetmeyeceksem şimdi de eşimin ezik olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda bir istisna olmadığımdan da eminim. Sevgi ve emek vereceğini bilerek çıkmalı insanlar evlilik yoluna. Bir gün tüm şartlar tersine dönebilir, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Siz çıkarcı olabilirsiniz ama herkesi kendiniz gibi lanse edemezsiniz.
Eşim benim 1/3 üm kadar kazanıyor. Mesleklerimiz farklı, çalıştığımız işlerin piyasası farklı. Evet evlilikte maddiyat önemlidir ama herkes elinden geleni yaptığı, tüm sorumluluğu karşı tarafa yıkmadığı sürece kimin az kimin çok kazandığı önemli olmadan iki taraf da saygı görmeyi hakeder. Herkes elinden geleni ortaya çıkar, ona göre harcamalar yapılır, ona göre birikim yapılır. Ben eşimin 1/3'ü kadar kazanıyor olabilirdim, nasıl o zaman ezik hissetmeyeceksem şimdi de eşimin ezik olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda bir istisna olmadığımdan da eminim. Sevgi ve emek vereceğini bilerek çıkmalı insanlar evlilik yoluna. Bir gün tüm şartlar tersine dönebilir, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Siz çıkarcı olabilirsiniz ama herkesi kendiniz gibi lanse edemezsiniz.
Tam icimden gecenleri yazmissiniz
Erkeklere bu kadar yuz vermeyin. Sizin sandiginiz gibi sevmiyorlar bile sizi. Triple hizaya gelen bi türden bahsedioruz burda. Ya da verin elinizde ne var ne yoksa. Adam da gitsin başkasi icin upgrade olsun.
Ben sevmezsin demiorum ki. Abi gibi kardeş gibi seversin diyorum xD erkegin güçlü olmadığı ve daha çok sevmedigi her ilişki cinsel yönden bitmeye mahkumdur. Doganin kanunu bu ben demiorum. Erkek icin fazla kolaysaniz başka avlar bulmaya yonelir. Erkegin avci tarafini besleyin. Yan gelip yatarsa onun icin bitersiniz.
Bol bol belgesel falan izleyerek oluyor galibaErkeğin avcı tarafını besleyin
Nasıl yapacagız onu
Ne alaka ya galiba sen cok yaşamışsın o yuzden herkesi ayni kefeye koyuyorsun bu sadece erkek icin degil her iki taraf icin de gecerli nasil sevilmek istiyorsan oyle seveceksin nokta bir daha benim yazima yorum yapmayinErkeklere bu kadar yuz vermeyin. Sizin sandiginiz gibi sevmiyorlar bile sizi. Triple hizaya gelen bi türden bahsedioruz burda. Ya da verin elinizde ne var ne yoksa. Adam da gitsin başkasi icin upgrade olsun.
aa bılmıyor musunuz amazon konseptı olacak leopar gıyeceksınız erinize avcınıza da leopar puskullu seyler gıydırılecekErkeğin avcı tarafını besleyin
Nasıl yapacagız onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?