Kocam egoma zarar veriyor

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için insana daha iyi hissettiriyor

Ya boyle yazilari okuyunca insanligimdan utanıyorum ac tv izle kac kadin koca şiddetinden olduruluyor bos yere seni kocan dovdu mu aldatti mi ne yapti baskalarinin icinde seni rencide mi etti adam daha ne yapsin bos bos evde oturup sen getir ben yiyim demiyor ne olmus yani atanamadiysa bu durum günümüz turkiyesinde herkesin derdi
Ayni durum sende olsaydi peki o çalışsaydı sen evde yatsaydin da ayni seyi düşünecek miydin
Benim kocam da atanamayan bir ogretmen sonradan polis oldu olmayabilirdi de bunun icin de bir şeyler cabalayan kocami asla birakmazdim arkasinda dururdum sen milletin onune kocani malzeme yaparsan onlar da daha iyi karıştırıp sana sunarlar
Su millete gore yasamayi birakin ya

sen iyi misin???

İyiyim tabi. Yalan konusuo herkes. Hic bi kadının, kendi 5 birim kazanirken 2 birim kazanan adama sabah aksam gönlünü veresi gelmez. Herkes show pesinde. Konu sahibinin anlasilmicak hic bi tarafi yok herkes melek kesilmis gene siz biraz iyi olun kendi başınıza gelse naparsiniz ona gore cevaplayin.

iyi de sen konu sahibinin eşinin yerini düşün..
yerine koy.
ne düşünürsün..

Eşiniz çabalıyormuş.
Daha ne yapsın???
Evi ikiniz gecindiriyorsunuz normal olarak.
Eşiniz paranızı yemiyor ki..
Asalak hele hiç değil.
Öğretmen olmuşsunuz ama vicdanlı biri olmamışsınız.
Ticarette çok kazanmak kadar kaybetmek de vardır.
Bunu evlenmeden biliyordunuz.
Bu neyin suçlaması?
Adam üstüne erteleyelim demiş..
Kabul etmemişsiniz.
Size tek tavsiyem maddi kıyası bırakın.
Mutlaka cevrenizde sizden daha iyi maddiyatı olan birileri olacaktır. Kıyas ile kendinizi bitirirsiniz.
Ayrıca ailesi size çok lüks semtte ev almış. Onu alırken sorun yoktu şimdi mi var yani?
Sırf maddi güvence için evlenmişsiniz.
Eşinize üzüldüm..

Konu sahibini aşağı çeken mı?
Adamın ailesi çok lüks semtte şahane ev almış.
Onu alırken sorun yoktu değil mı? Çabasız şak diye lüks ev sahibi olmuş. Bu mu aşağı çekilmek???
Bir öğretmenle evlense hemen böyle bir ev alabilecek miydi??
Adam dikiş tutturamamış değil adam çabalıyor.
Ticarette yolunu belirlemeye çalışıyor.
3 sene sonra ayda 30 bin kazansa bir anda canım kocam olur ama..
Adam evde eşinin parasını yese çabalamasa size hak verirdim. Ayrıca hipergami olayını diyorsunuz.
Evet hipergamiye göre seçim yapılmış. Ama ticaret boyledir. Adam erteleyelim demiş konu sahibi mahalle baskısından kabul etmemiş.
Bir de ceza niyetine cinselliği kesiyor.
Bir hemcinsime asla hak vermiyorum.

Para akarken iyiydi sonra azalınca aşağı çekiyor mu oldu...

Bence esiniz cabaliyorsa, sizi enteresan fikirleri yüzünden borca bogmuyorsa, hergün evde yan gelip yatmiyorsa düsünceniz cok yanlis. Yani benim esimde bende az kazaniyor ve bende sizin gibi düsünce hatalari yaptim ama ne biliyim gün gelir devran döner.

Zengin aile diye büyük hayallerle evlenmiş ama hayal kırıklığına uğramışsınız... Eşinizin zaten öğretmenlik yapmayacağını ticaretle devam edeceğini bence biliyordunuz... Ticarette de işler belli olmuyor işte.

Bence konu başlığı kocam bana sınıf atlatamadı olmalıymış...

Burada yazanlar da ,konu sahibine yanlis duşunuyorsun demek yerine,meslegine ,karakterine verdi veriştirdi.O tarzda yazanlar konu sahibine kusur buluyor ya,onlarin ne farkı var merak ettim.Bi insana bi mesaj uzerine kötüsun demek de ne kadar dogru.Bir de ne kadar erkek yüceltici kadinlarimiz var aman aman o calismadi ,ben calistim diyenler,O kaldirim iscisiydi ben yine de gurur duydum diyenler.Kadinimiz vefakar ve cilekes vesselam

Eşim benim 1/3 üm kadar kazanıyor. Mesleklerimiz farklı, çalıştığımız işlerin piyasası farklı. Evet evlilikte maddiyat önemlidir ama herkes elinden geleni yaptığı, tüm sorumluluğu karşı tarafa yıkmadığı sürece kimin az kimin çok kazandığı önemli olmadan iki taraf da saygı görmeyi hakeder. Herkes elinden geleni ortaya çıkar, ona göre harcamalar yapılır, ona göre birikim yapılır. Ben eşimin 1/3'ü kadar kazanıyor olabilirdim, nasıl o zaman ezik hissetmeyeceksem şimdi de eşimin ezik olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda bir istisna olmadığımdan da eminim. Sevgi ve emek vereceğini bilerek çıkmalı insanlar evlilik yoluna. Bir gün tüm şartlar tersine dönebilir, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Siz çıkarcı olabilirsiniz ama herkesi kendiniz gibi lanse edemezsiniz.

Tam icimden gecenleri yazmissiniz

Ben sevmezsin demiorum ki. Abi gibi kardeş gibi seversin diyorum xD erkegin güçlü olmadığı ve daha çok sevmedigi her ilişki cinsel yönden bitmeye mahkumdur. Doganin kanunu bu ben demiorum. Erkek icin fazla kolaysaniz başka avlar bulmaya yonelir. Erkegin avci tarafini besleyin. Yan gelip yatarsa onun icin bitersiniz.

Erkeklere bu kadar yuz vermeyin. Sizin sandiginiz gibi sevmiyorlar bile sizi. Triple hizaya gelen bi türden bahsedioruz burda. Ya da verin elinizde ne var ne yoksa. Adam da gitsin başkasi icin upgrade olsun.

Yavrucum seni hiç kimse sevmedi mi şimdiye kadar? Böyle fikirlere sahip olmak için hiç sevilmemiş olmak lazım çünkü. Şimdi inkar edeceksin ama inanmayacağız.

Erkeğin avcı tarafını besleyin
Nasıl yapacagız onu

Öğretmenlik dışında yapilan bir iş utanç verici midir sizce adam evde yatmıyor ki çalışıyor çabalıyor siz ne yapsin istiyorsunuz? Eltinize gelince herkes yüreğinin ekmeğini yer ben buna çok inanırım. Bence de boşanın kocanız bu düşüncelerinizi bilse eminim o da boşanmak ister

Erkeklere bu kadar yuz vermeyin. Sizin sandiginiz gibi sevmiyorlar bile sizi. Triple hizaya gelen bi türden bahsedioruz burda. Ya da verin elinizde ne var ne yoksa. Adam da gitsin başkasi icin upgrade olsun.
Ne alaka ya galiba sen cok yaşamışsın o yuzden herkesi ayni kefeye koyuyorsun bu sadece erkek icin degil her iki taraf icin de gecerli nasil sevilmek istiyorsan oyle seveceksin nokta bir daha benim yazima yorum yapmayin

Erkeğin avcı tarafını besleyin
Nasıl yapacagız onu
aa bılmıyor musunuz amazon konseptı olacak leopar gıyeceksınız erinize avcınıza da leopar puskullu seyler gıydırılecek
oklar derıler pastırmalar okun ucunda avlanmıs bır ayı ! o guclu kaslarıyla sıze uzatacak
ve sıze
agutomurodu hamitoguro dıyecek

yanı ''senın ıcın ''dıye

sonra sacınızdan tutup surukleyerek sızı goturecek (taş devrınde erkeklerın sevgı gosterme bıcımı)
sonra avcılık oynayacaksınız

:dıpnot
evde tek basınıza sakın denemeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…