Kocam egoma zarar veriyor

O ne ya adadsd

Bunları bilerek evlenmiş olmasına da hak veriyor musunuz peki?

su konuda bıle yanı basıt, ne oldugu ta en bastan bellı olan bır konuda bıle yıne dönüldü dolasıldı'' erkegın avcı tarafını besleyın, bukadar kolay olmayın, esınız sandıgınız gıbı sızı sevmıyor ,ona cekıcı gelın, erkek guclu olmalı, en cok seven olmalı, en cok kazanan olmalı ... yoksa sızle ısı bıter '' bıle dendı

bu kadar seye ne gerek var?
herkes dengıyle evlenecek, karsılıklı duzgun olunacak ve sevgı olacak bu kadar basıt
ne cevırıyorsunuz arkadaslar ? erinizi beslemelere ...avcılık oynamaya kalkıyorsunuz sabah uyanınca ne yıyorsunuz sız allah askına ?

Ne alaka ya galiba sen cok yaşamışsın o yuzden herkesi ayni kefeye koyuyorsun bu sadece erkek icin degil her iki taraf icin de gecerli nasil sevilmek istiyorsan oyle seveceksin nokta bir daha benim yazima yorum yapmayin

Sana mi sorcam neye yorum yapacagimi sen kimsin. Triba bak alaan premsesi. Çok yasamayanlar icin yaziyorum ben zaten hemen kendini nimetten sayma. Fikre karsilik fikir beyan ediyorum isteyen benimser. İstemeyen ciddiye almaz. Sacma sapan sinirleniosun fln ne tuhafsiniz ya.

Ona destek olup kol kanat germen gerek. Karısı böyle düşünürse herkes böyle düşünür. Benim bir arkadaşım vardı annesi sınıf öğretmeni babası inşaat da işçi idi. Şu ne demiş ay şu ne düşünmüş demekle geçmesin ömrün. Kocana sahip çık.Ne var öğretmensen o da o da öğretmen benim nazarımda. Atanmış atanmamış diye ayırmam. Sadece mesleğini yapmıyor derim.Allah yuvanı daim etsin.

Yuh. Millet anasına babasına kocasına kızıp burda hınç alıyor herhalde. Bu ne öfke yahu. Normalsin arkadaşım. Dibine kadar. İnsan olmak böyle birşey. Saydığın sebeplerden dolayı boşanmana bile varım. Çünkü hiçbir onurlu erkek kendi kişisel saçma hırsları tatmin olurken eşinin görece daha fazla emek verip evi geçindirmesine göz yummamalı. Kim ne derse desin dünyanın en normal hislerine sahipsin.

Boşan adamdan yazık. Burada bu kadar eziyorsun adama neler yaparsın. Adam ne yapsın tabi saçma sapan işlere sarar sürekli aşağılanıyor. Yazık bu kadar büyük egoyla yaşanması da güç.

Laf bana ait degil ama hoşuma gitmişti.
"Başkasinin sümük diye attığını bir başkası simit diye kapar "
Sirf egolari tatmin olamiyor diye bosanirsa yaşayacağı pişmanlığında da var mısın?

Evet hepimiz egomuza uygun kişileri seçiyoruz belkide ama sadece bununla kalmıyor ki?iyi gün kötü gün diye birşey var.
Hayat toz pembeyken kocami çok seviyorumu herkes der. Önemli olan hayatin her zorluğunda birbirine destek olmaktır.

Bile isteye evlenmişsiniz. Abisiyle olan işinden düğünden önce ayırmış. Öyle olmadan bile mesleği ne dediklerinde çeyizci dükkanı var esnaf diyecektiniz soran arkadaşlarınıza. Eltiniz okumamış iyi kazanan eşi sayesinde yaşıyor evet ama sorulduğunda eşi esnaf çeyizci. Sizin sorununuz eşinizin öğretmen olmaması mı yoksa iyi bir maddi geliri olmaması mı? Konu maddiyat ile başlayıp öğretmen olmak istemiyor ile bitiyor o yüzden tam anlayamadım. Bence boşanmak istiyorsanız boşanın ikinizin de hayrına olur. Zira siz eşinin arkasında duracak bir kadın izlenimi vermediniz bana. Ayrıca sizin neden ego yaptığınızı da anlamadım öğretmenlik kutsal bir meslek olmakla beraber sokakta her dört kişiden biri öğretmen. Hayır eşiniz evde oturan adam değil kendince çabalıyor bunu kabul edip evlenmişsiniz şimdi neyin egosu bu? Gören de 20 bin lira falan kazanıyorsunuz üst düzey yöneticisiniz zanneder

Sert konuşmak istemiyorum ama siz 5 bin eşiniz 2 3 bin yani totelde 7 8 bin tl para giriyor eve asgari ücretle geçinen bir dünya insanı düşününce insan şükretmeli.Herkesin hayat standartı farklıdır ona amenna ama bu bakış açısıyla bakarsanız yarın kocanız 10 bin kazanırsa sizi eziklemiş mi olacak ?
Ayrıca bence hem bencil hem de kıskanç birisiniz.Kendinizi eltinizle ve eğitimiyle kıyaslamanız çok saçma.Okumamış insan kötü hayat şartlarında mı yaşamalı ?
Eşinizi hor görüyorsunuz ama adam boş boş evde oturmayıp çalışıyormuş.Sizin kendinize yakıstırmadiginizi kimse yakıştırmaz zaten.

Sorunuza gelirse kesinlikle boşanın adam rahat etsin.Sizde çevrenize işini söyleyebileceğiniz ama karakterine önem vermeyeceğiniz biriyle evlenin.Bu şekilde söylüyorum çünkü adamdan memnun işinden memnun değilsiniz.Bunu da boşanma sebebi olarak değerlendirebiliyorsunuz.İlginc.

Evet varım. Ama onun adı ‘egosu tatmin olamıyor diye’ olmaz. Adam öğretmenliği dehliyor beğenmediği için. Ticareti öğretmenlikten daha yeğ buluyor eyvallah. Bir değil iki değil girişimde bulunuyorsun benim kazandığımın yarısı kadar kazanıyorsun. Ama girişmelere doyamıyorsun beğenmediğin meslekte ben senin iki katını kazanıp aynı oranda eve harcama yaparken sen, salak hayallerin yüzünden yirmi yaşındaki yeni yetmeler gibi babana avuç açmış ağlanıp duruyorsun.

Hayatın zor şıkkını kendi eliyle bile isteye işaretleyen adamın yanında olmam. Net.

Her karari doğru her adımı isabetliyse o adamin yaninda olurum diyorsaniz ne diyebilirim ki..insanlar şaşar beşer.bu kadar katı olmamalisiniz..sizde hayatinizda yanlış seçimler yapabilirsiniz hemen tekme mi atsinlar size de?ustelik eşi hiç çalışmayan biriside değil. Farkli iş alanlari deniyor olmasi büyük hata mi?

Ya sen ne saçmalıyorsun asil sen kimsin de moda oldu konusma bilmeyenlerin söylediği söz sen kimsinmis baska laf bulamadin onu mu atiyorsun bana ben seni kafama toka diye yine takmam be hadsiz bana soracaksin tabi benim yazima yorum yapiyorsun hadi git otede havla

Burada kilit nokta her adımının doğru olması değil ısrarla hata yapması.
Prestijin ne demek olduğu ve insanın sosyal ve psikolojik dünyasındaki yerini panel yapsalar sığdıramayız, konuşmalara doyamayıp. Birer paragrafla uzlaşmak zaten imkansız. Ben gaddar biri değilim. Böyle herkesin saç baş girdiği konulara da yazmam genelde ama arkadaş kendini iyice yabani hissetmesin diye yazdım sadece.
İlk yorumumu da asla yumuşatmadan hissettiklerini tam anlamıyla anlayabildiğimi düşünerek tekrarlıyorum ki, net boşanma sebebi.
Sizin de görüşlerinize saygım var. Ama sorumluluk denen kavramla top gibi oynarsam birgün ve bu benim onuruma mal olursa yavaş yavaş ve yine de tüm çevreme kulağımı tıkayıp Koç'un torunu gibi aptal saptal girişimler yapmaya devam edersem beni de kapı önüne koyabilir dileyen kişi, gıkım çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…