O ne ya adadsdaa bılmıyor musunuz amazon konseptı olacak leopar gıyeceksınız erinize avcınıza da leopar puskullu seyler gıydırılecek
oklar derıler pastırmalar okun ucunda avlanmıs bır ayı ! o guclu kaslarıyla sıze uzatacak
ve sıze
agutomurodu hamitoguro dıyecek
yanı ''senın ıcın ''dıye
sonra sacınızdan tutup surukleyerek sızı goturecek (taş devrınde erkeklerın sevgı gosterme bıcımı)
sonra avcılık oynayacaksınız
:dıpnot
evde tek basınıza sakın denemeyın
erkegın avcı tarafını beslıyoruz :)O ne ya adadsd
Bunları bilerek evlenmiş olmasına da hak veriyor musunuz peki?Konu sahibi ben sana hak veriyorum. Çoğu kadın doğası gereği kendinden daha güçlü bir adama ( gerek maddi gerek manevi) bağlanmak ister. Eşinin soz sahibi olmasını kazanmasını onunla gurur duymak ister seni anlıyorum iyice düşünmelisin eşinin değişme potansiyeli varsa oturup konuş ama yoksa kendini de yıpratma derim
Leoparlı tayt giymesek olmaz mı, evde kalmamış daerkegın avcı tarafını beslıyoruz :)
Ne alaka ya galiba sen cok yaşamışsın o yuzden herkesi ayni kefeye koyuyorsun bu sadece erkek icin degil her iki taraf icin de gecerli nasil sevilmek istiyorsan oyle seveceksin nokta bir daha benim yazima yorum yapmayin
erkegın avcı tarafını beslıyoruz :)
Ona destek olup kol kanat germen gerek. Karısı böyle düşünürse herkes böyle düşünür. Benim bir arkadaşım vardı annesi sınıf öğretmeni babası inşaat da işçi idi. Şu ne demiş ay şu ne düşünmüş demekle geçmesin ömrün. Kocana sahip çık.Ne var öğretmensen o da o da öğretmen benim nazarımda. Atanmış atanmamış diye ayırmam. Sadece mesleğini yapmıyor derim.Allah yuvanı daim etsin.Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız
Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor
Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.
Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..
Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama
İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam
Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..
Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.
Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor
Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla
Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.
Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.
Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .
Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Laf bana ait degil ama hoşuma gitmişti.Yuh. Millet anasına babasına kocasına kızıp burda hınç alıyor herhalde. Bu ne öfke yahu. Normalsin arkadaşım. Dibine kadar. İnsan olmak böyle birşey. Saydığın sebeplerden dolayı boşanmana bile varım. Çünkü hiçbir onurlu erkek kendi kişisel saçma hırsları tatmin olurken eşinin görece daha fazla emek verip evi geçindirmesine göz yummamalı. Kim ne derse desin dünyanın en normal hislerine sahipsin.
Evet varım. Ama onun adı ‘egosu tatmin olamıyor diye’ olmaz. Adam öğretmenliği dehliyor beğenmediği için. Ticareti öğretmenlikten daha yeğ buluyor eyvallah. Bir değil iki değil girişimde bulunuyorsun benim kazandığımın yarısı kadar kazanıyorsun. Ama girişmelere doyamıyorsun beğenmediğin meslekte ben senin iki katını kazanıp aynı oranda eve harcama yaparken sen, salak hayallerin yüzünden yirmi yaşındaki yeni yetmeler gibi babana avuç açmış ağlanıp duruyorsun.Laf bana ait degil ama hoşuma gitmişti.
"Başkasinin sümük diye attığını bir başkası simit diye kapar "
Sirf egolari tatmin olamiyor diye bosanirsa yaşayacağı pişmanlığında da var mısın?
Evet hepimiz egomuza uygun kişileri seçiyoruz belkide ama sadece bununla kalmıyor ki?iyi gün kötü gün diye birşey var.
Hayat toz pembeyken kocami çok seviyorumu herkes der. Önemli olan hayatin her zorluğunda birbirine destek olmaktır.
Her karari doğru her adımı isabetliyse o adamin yaninda olurum diyorsaniz ne diyebilirim ki..insanlar şaşar beşer.bu kadar katı olmamalisiniz..sizde hayatinizda yanlış seçimler yapabilirsiniz hemen tekme mi atsinlar size de?ustelik eşi hiç çalışmayan biriside değil. Farkli iş alanlari deniyor olmasi büyük hata mi?Evet varım. Ama onun adı ‘egosu tatmin olamıyor diye’ olmaz. Adam öğretmenliği dehliyor beğenmediği için. Ticareti öğretmenlikten daha yeğ buluyor eyvallah. Bir değil iki değil girişimde bulunuyorsun benim kazandığımın yarısı kadar kazanıyorsun. Ama girişmelere doyamıyorsun beğenmediğin meslekte ben senin iki katını kazanıp aynı oranda eve harcama yaparken sen, salak hayallerin yüzünden yirmi yaşındaki yeni yetmeler gibi babana avuç açmış ağlanıp duruyorsun.
Hayatın zor şıkkını kendi eliyle bile isteye işaretleyen adamın yanında olmam. Net.
Ya sen ne saçmalıyorsun asil sen kimsin de moda oldu konusma bilmeyenlerin söylediği söz sen kimsinmis baska laf bulamadin onu mu atiyorsun bana ben seni kafama toka diye yine takmam be hadsiz bana soracaksin tabi benim yazima yorum yapiyorsun hadi git otede havlaSana mi sorcam neye yorum yapacagimi sen kimsin. Triba bak alaan premsesi. Çok yasamayanlar icin yaziyorum ben zaten hemen kendini nimetten sayma. Fikre karsilik fikir beyan ediyorum isteyen benimser. İstemeyen ciddiye almaz. Sacma sapan sinirleniosun fln ne tuhafsiniz ya.
Burada kilit nokta her adımının doğru olması değil ısrarla hata yapması.Her karari doğru her adımı isabetliyse o adamin yaninda olurum diyorsaniz ne diyebilirim ki..insanlar şaşar beşer.bu kadar katı olmamalisiniz..sizde hayatinizda yanlış seçimler yapabilirsiniz hemen tekme mi atsinlar size de?ustelik eşi hiç çalışmayan biriside değil. Farkli iş alanlari deniyor olmasi büyük hata mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?