mesela ben kendim telefonunu alsam kizi engellesem olur mu ?Arananlardan sil bir vakit sonra bidaha bak aramis mi ... egerki birdaha ismini aramissa yüzles
iste ondan gizli yapsam bunu nasil olur bilemedim düsünmedim degil benim esiminde profili gizli yani kizda baksa profil resminde sadece bizi görücekNeden bloklamadin ki? Blokla gitsin.
Ya hep diyorum, kocanin sosyal medya kullanmayani makbuldur. Canim kocam benim canim canim!
zaten 3. olucak eger bidaha yakalarsam ozaman sanirim isler degisir.Arananlardan sil bir vakit sonra bidaha bak aramis mi ... egerki birdaha ismini aramissa yüzles
iste ben telefonunu karistirdim diye ben suclu olucam onuda engellemek istiyorum bilemedimRahatsız edici bir durum ama konuyu açarak siz biraz tetiklemişsiniz bence.
Alın karşınıza sorun neden bakıyorsun ? diye.
evet cok haklisiniz bende iste bu yüzden kendimi aptal gibi hissettim baktigini gördügümdeMeraktan bakmış olabilir zaten profili kapalıysa birkaç kere bankasının ne anlamı var bilmiyorum.
Birde çok fedakar olmayın,varınızı yoğunuzu eşinizin kumar borçlarını kapatmak için harcamayın derim, biraz daha uzasın ödeme süresi varsın.
tam bilemiyorum ama bidaha bakmistim ondan önce ismi yoktu o yüzden emin olamadimAltlara düşmüşse bir daha bakmamıştır eskiden baktığı çıkıyordur. Aramaları temizledikten sonra kontrol etmek çok mantıklıdır.
Neden bloklamadin ki? Blokla gitsin.
Ya hep diyorum, kocanin sosyal medya kullanmayani makbuldur. Canim kocam benim canim canim!
umarim öyledir bana her defasinda senin gibi esim oldugu icin cok sansliyim diyor ama o kumar olayindan sonra güvenim biraz azaldi zaten cok fazla kiskanclik var ama belli etmiyorum o yüzden kafam karisti.Kocanin kumar borcunu odemek yer yuzundeki en mantiksiz sey. Siz ki bunu yapmissiniz,gerisi teferruat bence. Merak etmis bakmistir
buyuk ihtimal karsi tarafin profilini sildigini sanir, yada bloklandigini dusunur. kendi listesinde bloklanmis kisiler arasinda aramaz. arasa bile ve size sorsa bile 'blokladim, neden sordun?' der uste cikarsin.iste ondan gizli yapsam bunu nasil olur bilemedim düsünmedim degil benim esiminde profili gizli yani kizda baksa profil resminde sadece bizi görücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?