kocam evi terk edip baba evine gitti

kendi bilir..
saydığınız özellikteki bi insan sizi hak ediyor mu acaba?

Neler neler neyini anlaymtayim burda anlatsam kalın bir roman olur ne hakk etmesi allah hiç gün yüzü göstermesinin inşallah onada ailesinde

Neler neler neyini anlaymtayim burda anlatsam kalın bir roman olur ne hakk etmesi allah hiç gün yüzü göstermesinin inşallah onada ailesinde

Ah canım ben ayrılmasaydım nişanlımdan benimki de böyle yapardı ama o ana evine değil abla evine giderdi çünkü ben kv ile oturacaktırm. Allah hakkınızda hayırlısını versin nolur üzüp yıpratmayın bu süreçte kendinizi emin olun kim ne yaşattı ise çıkacak

birak bakalim baba evinde neler yasayacak

Babasının evine mi gitmiş? Daha neler duyacağız bakalım.Kp sizi arayıp gel götür mü dedi? Sabah sabah ben mi uyanamadım dedim bir an. Aklı başında insanlar böyle şeyler yapar mı? Bence hiçte aramayın. Önce büyüsün biraz sonra bir 10 sene sonra almaya gidersiniz.

Bak ailesi arayip gel al sunu demeye baslamis demekki varligindan rahatsizlar. Bi sure sonra ona da belli etmeye baslicaklar. Istenmedigi anlicak.birak oyle de olsun
Gittiğinin 4 günü dediler bende almadım sonra avukat aratti lar yine almadım korkmadimda şimdide reddilcek bir dava açmış hukukî dayanagi olmayan sadece gülüyorum acaba sıkıntıları varmi onu bilmek isterim allah için

Anormal bir durum değilmi Çevrenizde hiç duydunuz? 33 yaşında bu adam

Saol allah razı olsun abin eve döndüğünde nasıl bir ruh halindeydi siz rahat edebildinizmi nasıl sıkıntılar yaşadınız acaba ???

Adammış ya ne olursa olsun yine içinde bir iyilik varmış "Burası benim evim" deyip sizin gitmenizi beklememiş.

Evi terk eden o oldugu icin davasi red olur ve ayni sebepten tekrar dava acamaz ama uc yil sonra tekrar dava acarsa bosanirsiniz. bu arada siz de bir avukata danissaydiniz. Avukata gittiniz mi

Anormal bir durum değilmi Çevrenizde hiç duydunuz? 33 yaşında bu adam
Vallaha benim çevremde yok. Ama eski nişanlım bu kadar nazlıydı. Herhalde evlensek o da bu tarz hareket ederdi diye düşündüm de bir an Allah kurtarmış dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…