Annesine bana yaptıklarını yapıyormudur acaba keyiftelermidir??Genelde bayan anne evine gider,kocaya derler git eşini al diye.
Sizinki tam tersi olmuş.
Aman boşverin kalsın anne evinde :)
kendi bilir..Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
Neler neler neyini anlaymtayim burda anlatsam kalın bir roman olur ne hakk etmesi allah hiç gün yüzü göstermesinin inşallah onada ailesinde
birak bakalim baba evinde neler yasayacakKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
Neler yaşar ? 5 kadinla baba başka sehirdebirak bakalim baba evinde neler yasayacak
Bak ailesi arayip gel al sunu demeye baslamis demekki varligindan rahatsizlar. Bi sure sonra ona da belli etmeye baslicaklar. Istenmedigi anlicak.birak oyle de olsunNeler yaşar ? 5 kadinla baba başka sehirde
Gittiğinin 4 günü dediler bende almadım sonra avukat aratti lar yine almadım korkmadimda şimdide reddilcek bir dava açmış hukukî dayanagi olmayan sadece gülüyorum acaba sıkıntıları varmi onu bilmek isterim allah içinBak ailesi arayip gel al sunu demeye baslamis demekki varligindan rahatsizlar. Bi sure sonra ona da belli etmeye baslicaklar. Istenmedigi anlicak.birak oyle de olsun
Babasının evine mi gitmiş?Daha neler duyacağız bakalım.Kp sizi arayıp gel götür mü dedi? Sabah sabah ben mi uyanamadım dedim bir an. Aklı başında insanlar böyle şeyler yapar mı? Bence hiçte aramayın. Önce büyüsün biraz sonra bir 10 sene sonra almaya gidersiniz.
Saol allah razı olsun abin eve döndüğünde nasıl bir ruh halindeydi siz rahat edebildinizmi nasıl sıkıntılar yaşadınız acaba ???Vay be memleketteki devrime bak:)eskiden kız tarafı gel al dedi şimdi erkek tarafı bide artık erkekler baba evine dönüyo biride abimvalla eşinizi tanımlarken sıkıntılı bir profil çizmişsiniz çocuk yoksa bidaha düşünün bu adamla hayat geçermi?
Sen kaç senelik evlisin canım... ve görücü usulü mü? Yoksa siz gençlerin beğenisi ile evlendiniz???Anormal bir durum değilmi Çevrenizde hiç duydunuz? 33 yaşında bu adam
Evi terk eden o oldugu icin davasi red olur ve ayni sebepten tekrar dava acamaz ama uc yil sonra tekrar dava acarsa bosanirsiniz. bu arada siz de bir avukata danissaydiniz. Avukata gittiniz miGittiğinin 4 günü dediler bende almadım sonra avukat aratti lar yine almadım korkmadimda şimdide reddilcek bir dava açmış hukukî dayanagi olmayan sadece gülüyorum acaba sıkıntıları varmi onu bilmek isterim allah için
Vallaha benim çevremde yok. Ama eski nişanlım bu kadar nazlıydı. Herhalde evlensek o da bu tarz hareket ederdi diye düşündüm de bir anAnormal bir durum değilmi Çevrenizde hiç duydunuz? 33 yaşında bu adam
Tabiiki bende karşı dava actimEvi terk eden o oldugu icin davasi red olur ve ayni sebepten tekrar dava acamaz ama uc yil sonra tekrar dava acarsa bosanirsiniz. bu arada siz de bir avukata danissaydiniz. Avukata gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?