- 29 Ağustos 2013
- 106
- 74
- 53
HİÇ SANMAMMM.UMARIMDA ETMİYORDUREvet rahat ediyormudur
getırmesın bencevalla senin duygularına ve tahammülüne kalmış..
seviyosan git getir..
Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
seni bu kadar görmezden gelebiliyosa iyice düşün derim. boşanmanın defalarca eşiğinden dönmüş biri olar söylüyorum pohpohlama akışına bırak kolay değil boşanmak öyle neyii boşuyoooKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
öylemi kendi kendine boşayamaz sonuçta dimiseni bu kadar görmezden gelebiliyosa iyice düşün derim. boşanmanın defalarca eşiğinden dönmüş biri olar söylüyorum pohpohlama akışına bırak kolay değil boşanmak öyle neyii boşuyooo
hahahöylemi kendi kendine boşayamaz sonuçta dimi
Evet aynen korkutmaGel al mı diyorlardemekki onlarda çekemediler yani. Gözün korkutuyorlar canım yoksa boşanacak diye
Kaç senehahahayoll sürüm sürüm sürünürrr hiçç merak etmee
sen boşanmak istemiyorum dediğin sürece boşayamaz cınımmm. ayrıca kandini onsuz olamıycak insan moduna sokma. sen onu kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun. bu tavrı ona sezdirirsen bu triplerin sonu gelmez. kimse senden daha değerli değil. gidene güle güle de ve yine bekleriz deme :*Kaç sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?