kocam evi terk edip baba evine gitti

laf sokardım ama
benimde kocam cok nazlı
yanı basıma fılan gelır neme lazım
annemmm
daglara taşlara

Gel al kocanı, yoksa boşanacak mı diyorlar? Şoklardan şok beğendim burda ya. Baba evine giden erkek de ilk duyuyorum. Roller değişmiş sanırım aranızda. Nazı, kaprisi eşiniz yapıyor.
Bilemedim ne diyeyim. Ama sanırım ben gidip almazdım, ailesine de kızardım , çok iyi niyetlilerse oğullarını ikna etsinler , size niye böyle bir taleple geliyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

sabah sabah hiç gülesim yoktu... devir iyice değişmiş Allah Allah....

arkadaşım gitme gittiği gibi geri dönsün dönmezse de kendi bilir..

küsüyor,herşeyden kavga çıkarıyor diyosun boşver birazda annesigille kavga etsin sen kafanı dinle..onlar bıkınca sana geri yollarlar.boşverr

seni bu kadar görmezden gelebiliyosa iyice düşün derim. boşanmanın defalarca eşiğinden dönmüş biri olar söylüyorum pohpohlama akışına bırak kolay değil boşanmak öyle neyii boşuyooo

Gel al mı diyorlar demekki onlarda çekemediler yani. Gözün korkutuyorlar canım yoksa boşanacak diye

Sabah sabah çok güldüm iyi geldi bu konu. Olmadı akşam çiçeğini yaptır git eşini anasının evinden al dışarıda bir yemek ayarla ben ettim sen etme kocacığım bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim gel evine dön, çocuklar perişan ben perişan de. Tövbe yarabbim ya bırak arkadaşım gittiği yerde kalsın bir süre birkaç güne kalmaz oradakilere de küser yine sana gelir merak etme.

sen boşanmak istemiyorum dediğin sürece boşayamaz cınımmm. ayrıca kandini onsuz olamıycak insan moduna sokma. sen onu kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun. bu tavrı ona sezdirirsen bu triplerin sonu gelmez. kimse senden daha değerli değil. gidene güle güle de ve yine bekleriz deme :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…