Yok ben onsuz olmaktan değil bosanmak istemiyorum o duygusal yoğunluğum kusen barışa bitti gittisen boşanmak istemiyorum dediğin sürece boşayamaz cınımmm. ayrıca kandini onsuz olamıycak insan moduna sokma. sen onu kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun. bu tavrı ona sezdirirsen bu triplerin sonu gelmez. kimse senden daha değerli değil. gidene güle güle de ve yine bekleriz deme :*
Kesinlikle huyu bu ama idare edebilir onlar herseyine eyvallah cekerlerseSabah sabah çok güldüm iyi geldi bu konu. Olmadı akşam çiçeğini yaptır git eşini anasının evinden al dışarıda bir yemek ayarla ben ettim sen etme kocacığım bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim gel evine dön, çocuklar perişan ben perişan de. Tövbe yarabbim ya bırak arkadaşım gittiği yerde kalsın bir süre birkaç güne kalmaz oradakilere de küser yine sana gelir merak etme.
Kesinlikle huyu bu ama idare edebilir onlar herseyine eyvallah cekerlerse
hiç bişiy olmaz senınkı nazlı benımkı höt höt bi öküz en son 3 ay önce annemin evine yolladı oğlumu alıp gittim pzts dava acıcaz dedi anlaşmalı olucak dedi. hiç sorun değil dedim 9 da orda olalım dedim saat 9 oldu yok 12 oldu yok akşam oldu kardeşime diyo ki ablan gelmeyi düşünmüyo mu hala akşam oldu. yani onlar anca konuşur o yürek onarda yohhhh duyma bişiy sen güzelce giyin o yokmuş gibi davran görsün günü artizzz:)Yok ben onsuz olmaktan değil bosanmak istemiyorum o duygusal yoğunluğum kusen barışa bitti gitti
doğru dedin bak....getırmesın bence
sureklı gıder yoksa dımı ama
konu sahıbı kafasını dınlesın bu surede bencedoğru dedin bak....
bi kere alıştımı baba evine gelmez gayrı...
Kusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarken bir gece kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
"Ayy bu da erkek mi, kadın bu , kadın yapar böyle şeyleri ehie ehiee"
Ya arkadaşlar, pardon da söylediklerinizin farkında mısınız? Resmen cinsiyetçi davranıyorsunuz ve üstelik kadın olarak kendinizi aşağılıyorsunuz. Kadın nazlanır, baba evine çeker gider, nazlıyız,çiçeğiz, böceğiiz ama erkek dediğin erkek gibi olacak ne öyle "karıı gibi" .. Toplumsal cinsiyetçilik tüm hücrelerinize işlemiş. Teallam.
Yarınki Gender sınavımda şu mesajınız sayesinde, kadınlarda içselleştirilmiş cinsiyetçilik için güzel bir örnek vereceğim. Çok teşekkür ederim bir "karı olarak".
Bu mesajlarımdaki nedenlerden dolayı birazdan Sosyolog arkadaşlarıma ve bölüm öğrencilerine bu konudaki mesajları incelemeleri için haber vereceğim. : (
işte böyle... kadın ve erkegi eşitleyemezsin. o arkadaşlarına bunu da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?