kocam evi terk edip baba evine gitti

Yok ben onsuz olmaktan değil bosanmak istemiyorum o duygusal yoğunluğum kusen barışa bitti gitti

Kesinlikle huyu bu ama idare edebilir onlar herseyine eyvallah cekerlerse

Kesinlikle huyu bu ama idare edebilir onlar herseyine eyvallah cekerlerse

Merak etme birkaç gün eyvallah çekerler daha sonra onlarda başlar eşinizin bu huyundan sıkılmaya, ayrıca eyvallah çekecek olsalar gel kocanı al demezler değil mi bırak kalsın orada kendisi gelsin tıpış tıpış belki bir daha her şeye küsmez.

Yok ben onsuz olmaktan değil bosanmak istemiyorum o duygusal yoğunluğum kusen barışa bitti gitti
hiç bişiy olmaz senınkı nazlı benımkı höt höt bi öküz en son 3 ay önce annemin evine yolladı oğlumu alıp gittim pzts dava acıcaz dedi anlaşmalı olucak dedi. hiç sorun değil dedim 9 da orda olalım dedim saat 9 oldu yok 12 oldu yok akşam oldu kardeşime diyo ki ablan gelmeyi düşünmüyo mu hala akşam oldu. yani onlar anca konuşur o yürek onarda yohhhh duyma bişiy sen güzelce giyin o yokmuş gibi davran görsün günü artizzz:)

istemsizce güldüm :) bu nedir arkadaş ya..roller değişmiş.Bide telefonmu açıyor gelip beni al diye...tövbe yarabbim daha neler göreceğiz.boşanmak istemiyorsanız bence konuşun..adam gibi dön evine diyin.

ya bu tipler çogalacak iyice. ne günlere kaldık.

gidermişsin kocanı almaya. yastıga sarılıp dudaklarını büzermiş, 'ama sen bana böööle böööle yaptııın, dönmem ben sana ' dermiş. annesi babası da aaaa hadi oglum affet artık, erkegin yanı karısının yanıdır falan.

kadınları erkekleştirdiniz, erkekleri de kadınlaştırdınız hadi kına yakın şimdi. zaten şu anda erkek çocugu olanlara ben söyliyim, çogunuzun aslında oglu yok kızı var. oglum var zannetmeyin yani

Konu sahibi napti acaba bir degisiklik var mi
basta yorum yapmak istemedim ilginc bir durum oldugu icin dalga gecmek gini yorumlanmasin diye sonra da tum yorumlari okuyamadim ama merak ettim acikcasi esiniz dondu mu acaba. Gercekten cok ilginc bir durum. Size gel al diyorlar da ogullarina evine git demiyorlar mi acaba

haha ben olsam gülmekten konuşamazdım büyük ihtimal
yani benim eşim olsa bunu yapan gel bebişim gel küsme tamam agucuk gugucuk diye çağarırım geri napim

Dayanın kapıya,sen benim namusumsun deyin,atın sırtınıza kapıp getirin o kocayı vurun kurbacı ki bir daha baba evine gitmesin..
Kırsın dizini otursun evinde

Yarınki Gender sınavımda şu mesajınız sayesinde, kadınlarda içselleştirilmiş cinsiyetçilik için güzel bir örnek vereceğim. Çok teşekkür ederim bir "karı olarak".

Bu mesajlarımdaki nedenlerden dolayı birazdan Sosyolog arkadaşlarıma ve bölüm öğrencilerine bu konudaki mesajları incelemeleri için haber vereceğim. : (

bu blöfü yemeyin. hatta boşanacakmış diye aradıklarında bende evi terk ettiği için ihtar gönderttim yakında gelir deyin. sizde rest çekin. bırakın burnu sürtsün. hoş kendi istemesede belli ki aileside bıkmış yakında sizin kapıya bırakırlar eşinizi merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…