herkes kendisine biçilen rolü öyle benimsemiş, içselleştirmiş ki bu algı çok zor kırılır. yazdıklarını bi okuyup 'ne diyo bu değişik' diyolardır muhtemelenBu mesajlarımdaki nedenlerden dolayı birazdan Sosyolog arkadaşlarıma ve bölüm öğrencilerine bu konudaki mesajları incelemeleri için haber vereceğim. : (
Kesinlikle huyu bu ama idare edebilir onlar herseyine eyvallah cekerlerse
Bir şey yapmayacağım napimm ki benSon durum nedir? ne yapacaksınız karar verdiniz mi?
:)Annesinin kapısına dayanip sirtlayip getirin kocanizi...
Mesele alıp getirmek değil ki.getirseniz yine gidecek gittikçe daha çok nazlanacak.söz
Bence o çocuk falanda yapamıyodur canım malum herşeye küsüyor daha kendisi çocuk onunMesele alıp getirmek değil ki.getirseniz yine gidecek gittikçe daha çok nazlanacak.sözün özü değişmez bu adam.ondan çocuk yapma da ne yaparsan yap...
Sormayın gidip konusmazsam bosayacakmis beni efendim
hasbhbdxkhqawbdchw kahkaha attım gece geceGelsin otursun karısının dizinin dibinde ne işi varmış baba evlerinde. Evini yurdunu bilsin kırsın dizini otursun. Bu ne böyle valla sinir asap bırakmıyo bu erkek milleti kadında ya. Şeytan diyo çarpacaksın bi tane ama eyvallah biz delikanlı kadınlarız erkege elimiz kalkmaz
Ne alaka canım erkeğin kadının belli bir kimliği var toplumda erkeğin herzaman belli bir ağırlığı olması lazım bir kadın kuvvetli bir erkeğin yanında kendini güvende hisseder ben bunu yazarak kadınları aşşağıladığımı düşünmüyorum kadın hanımefendiliğini,erkekte adamlığını bilecek ben evliliklerde koca arka planda olup devamlı kadını hakimiyeti olan erkekleri zayıf karekterli bi nevi psırık olarak görüyorum.kadınlara naiflik nazlanmak yakışıyor ama erkeği çok basitleştiriyor benim fikrim buYaaa kusura bakmayin da ne cinsiyetcisiniz, okudukca nasil itici geliyor anlatamam. "Git kocana erkeklik goster, aglar sonra" ve bu tarz yorumlar. Kadinlara bictiginiz deger bu mu ? Erkehanımefendiliğini,erkekte eradamlığını bilecek erkeğin yanında gü
celtirken kadinlari yerdiginizin farkinda misiniz ? Kadin aglar, kadin baba evine gidet, erkek yumrugunu vurur geri getirir bilmemne. Yazik... Erkekler de cekip gidebilir aynen. Kadin da geri gelmesini isteyebilir evet. Senin kadin kocan yazmis biri aklinca asagilayarak. Kadin olmak bir hakaret degil, siz de kadinsiniz. Ayiptir.
Ne alaka canım erkeğin kadının belli bir kimliği var toplumda erkeğin herzaman belli bir ağırlığı olması lazım bir kadın kuvvetli bir erkeğin yanında kendini güvende hisseder ben bunu yazarak kadınları aşşağıladığımı düşünmüyorum kadın hanımefendiliğini,erkekte adamlığını bilecek ben evliliklerde koca arka planda olup devamlı kadını hakimiyeti olan erkekleri zayıf karekterli bi nevi psırık olarak görüyorum.kadınlara naiflik nazlanmak yakışıyor ama erkeği çok basitleştiriyor benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?