kocam evi terk edip baba evine gitti

Bu mesajlarımdaki nedenlerden dolayı birazdan Sosyolog arkadaşlarıma ve bölüm öğrencilerine bu konudaki mesajları incelemeleri için haber vereceğim. : (
herkes kendisine biçilen rolü öyle benimsemiş, içselleştirmiş ki bu algı çok zor kırılır. yazdıklarını bi okuyup 'ne diyo bu değişik' diyolardır muhtemelen

Allah sabır versin. Aylardır küs ve ayrı mı yatıyor? Size helal olsun, taş olsa çatlarmış vallahi...

Gel al diyorlar ha? Sizin bayan eşinizinde erkek olduğunun farkında değiller sanırım...

Kavgada tokat yiyeceğini anladıysan ilk tokadı sen at ,derler.Arada boşanalım de bakalım nasıl olsa haber geliyomuş ne tepki verdiğini ögrenirsin .ona göre tavır alırsın .Birazcık oyun ......

Git arkadaşım git ona nasıl erkeklik yapılır göster.Hem yazık ona ağlar sonra bak

Sormayın gidip konusmazsam bosayacakmis beni efendim
kb cok güldüm sizce ayrılacak kadar büyütürmü ki.tarihte ilk hep kadınlarmı bekleyecek kocam gelsede alsa beni diye.bence tıpış tıış gelsin.yada tlf görüşün .ufak seyler için evliligi yıpratmayın

Yaaa kusura bakmayin da ne cinsiyetcisiniz, okudukca nasil itici geliyor anlatamam. "Git kocana erkeklik goster, aglar sonra" ve bu tarz yorumlar. Kadinlara bictiginiz deger bu mu ? Erkeklik kavramini yuceltirken kadinlari yerdiginizin farkinda misiniz ? Kadin aglar, kadin baba evine gidet, erkek yumrugunu vurur geri getirir bilmemne. Yazik... Erkekler de cekip gidebilir aynen. Kadin da geri gelmesini isteyebilir evet. Senin kadin kocan yazmis biri aklinca asagilayarak. Kadin olmak bir hakaret degil, siz de kadinsiniz. Ayiptir.

hasbhbdxkhqawbdchw kahkaha attım gece gece

Ne alaka canım erkeğin kadının belli bir kimliği var toplumda erkeğin herzaman belli bir ağırlığı olması lazım bir kadın kuvvetli bir erkeğin yanında kendini güvende hisseder ben bunu yazarak kadınları aşşağıladığımı düşünmüyorum kadın hanımefendiliğini,erkekte adamlığını bilecek ben evliliklerde koca arka planda olup devamlı kadını hakimiyeti olan erkekleri zayıf karekterli bi nevi psırık olarak görüyorum.kadınlara naiflik nazlanmak yakışıyor ama erkeği çok basitleştiriyor benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…