kocam evi terk edip baba evine gitti

Evet zaten insan bir süre sonra kaniksiyor bende kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum kadınım ben ya kadın dişi
ey dişi arıyor mu kocanın ailesi hala seni gel al d,ye,ne cevap veriyosun şöyle ballık börekli anlatsanda dinlesek,vallahi kocana çok gülüyorum arada bakıyorum ama bi ekşın yok göremiyorum

Boylesini de ilk defa duydum. Anasinin evine gidip telefon ettiriyor, gelsin alsin yoksa bosancam diyor... Bi yurusun gitsin bu Adam, sana da huzur versin.bu ne boyle. Sakin gidip alayim deme, boyle koca mi olur... Ben olsam gitmem. Suclu bile olsam gitmem, cunku erkek Adam anasinin evine siginip karisini sikayet etmez...

Hayatınızın sonuna kadar o kocaman bebeğimi nazlıyacaksınız bırakın anası baksın,benim komşumun kocasıda böyleydi 70 yaşında bile habersizce ailesinin yanına kaçıyordu,kaç yaşında kadın onunla uğraşıyordu. Gittiği yerde kalsın kurtulmuşunuz bence sevinin

Gel AL , kapıda alırsan yanında bavulu da verıyorlar kargoyla ıstersen tek gelebılır hahaha:):):)
Bence sen alma alanın elınde kalır o adam ..yok yok adamda baksana hıc keyfını bozmana gerek de yok bırak gıtsın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…