- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Pardon da ben nerde demişim, iyi yapmış sana adam, sürün diye, ya da nerde ahlak bekçiliği yapmışım? Kadın kadının kurdu ne ya ayrıca hiç tarzım değil.Babası ölen bir adam senin baban şunu bunu yaptı diye saldırmış önce. Acısı olan edebiyle acısını çeksin. Bu acı cekmek değil. Burada herkesin yaptığı gibi saldırmış işte adam. Güncel ülke hastalığı bu. Sizi de mazur görüyorum o yüzden. Acı, acıdır. Şiddet şiddettir. Biri hapın arkasına sığınarak şiddet uygulamış diğeri de acının. Ben bu ahlak bekçiliğini sevmiyorum. Daha insanların evliliğine 5 dakikalık müdahil olmuşken nedir by çokbilmişlik iyi yapmış sana adam sürün demeler. Kadın, kadının kurdu ya. Kimseden korkmuyorum şu ülkenin kadınlarından korktuğum kadar. Hukuk olmasa yatırır döversiniz de kadını.
Bu hata değil, bu can yakma bel altı vurma.
Kimse kusura bakmasın, herkes diline biraz sahip olacak.
Babanız ölsün de göreyim bi ben sizi( herkes hata yapabilir diyenleri)
Bir kere ölünüyor , telafisi yok yani.
Böyle bir tartışmada insanın aklına ilk takı, para pul gelebiliyorsa bu hata olmaktan çıkar benim için.
Bilerek söylenmiştir yani,kasti can yakmak için.
Pardon ben göremedim adamcağız nerede bayanın babası için geçmişi sorgulamış. Gerçi bir kaç mesaj sonra konu sahibi başlar eklemeler yapmaya. Annenizi veya babanızı kaybettiniz mi, (Allah gecinden versin) o tarif edilmez acıyı hissettiniz mi? Acı edeple yaşanmaz hanımefendi. Acınız varken kan kusarsınız, dünyayı ateşe vermek istersiniz. Bu durumda diline sahip çıkacak kişi canaze sahibi değil yanındakilerdir. İnsan o acıyla her şeyi söyler. Bu acıları annesini ve babasını birkaç ay arayla kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Benim eşim (iki yıl geçmesine rağmen) annem veya babam Hakkı'nda küçücük bi laf etse asla affetmem yolumu hemen ayırırım.Babası ölen bir adam senin baban şunu bunu yaptı diye saldırmış önce. Acısı olan edebiyle acısını çeksin. Bu acı cekmek değil. Burada herkesin yaptığı gibi saldırmış işte adam. Güncel ülke hastalığı bu. Sizi de mazur görüyorum o yüzden. Acı, acıdır. Şiddet şiddettir. Biri hapın arkasına sığınarak şiddet uygulamış diğeri de acının. Ben bu ahlak bekçiliğini sevmiyorum. Daha insanların evliliğine 5 dakikalık müdahil olmuşken nedir by çokbilmişlik iyi yapmış sana adam sürün demeler. Kadın, kadının kurdu ya. Kimseden korkmuyorum şu ülkenin kadınlarından korktuğum kadar. Hukuk olmasa yatırır döversiniz de kadını.
Siz anlamadınız galiba kızın babası kocasının babasının cenazesinde siyaset yapmış.Bence çok ayıp cenazede heleki hısım cenazesinde olmamalı bu tarz muhabbet ve tartışmalar.Adam bundan rahatsız olduğunu anlatmaya çalışırken kız bide üstüne tuz biber ekip senin baban takı takmadıydı demiş.Burda adamın tepkisi bence normal evi terkettiğine şükretmeli bence.Kimse (eğer boşanmayı göze almadıysa )eşinin babası gibi bi yakını öldüğünde bu kadar rahat davranmamalı bence çok ayıp.Ailecek adamın ve ailesinin üstünde hükümdarlık kurma çabaları gibi geliyor bana.Elbebek gülbebek yetiştirilmek bunları yapmanızı haklı göstermez,ilaç kullanmanız yada ağır hasta olmanızda.Böyle durumlarda eşlerin görevi eşinin acısını paylaşmaktır geçmişi deşmek değil.Eğer çocuk varsa adam belki dönebilir,ama çocuk yoksa bu iş baya uzar gibime geliyor.Kocan da resmen aranmis
O sana bulaşmış baban dan dem vurarak
Laf dalaşına girmek istemiyorum,ahlak bekçiliğine nasıl bağladın onu da anlamış değilim.Herkes diline sahip çıkacak demek ben ahlak bekcisiyim her zaman dilime sahip cıktım siz de öğreneceksiniz demek. devamı da eli belinde söylemler. Linç kültürüne devam. konu başlığında 'kocam evi terk etti yardım edin' diyor. Azarlayın beni demiyor. Devamındaki mesajlarında sürekli hatamı anladım demiş durmuş kadın. Linç kültürünüze devam edin siz. Ben sizin bu yazdıklarınızı okudukca cok geriliyorum. Sanki herkes dört başı mamur bir hayat yaşıyor. Hadi size kolay gelsin saldırın durun.
Pardon ben göremedim adamcağız nerede bayanın babası için geçmişi sorgulamış. Gerçi bir kaç mesaj sonra konu sahibi başlar eklemeler yapmaya. Annenizi veya babanızı kaybettiniz mi, (Allah gecinden versin) o tarif edilmez acıyı hissettiniz mi? Acı edeple yaşanmaz hanımefendi. Acınız varken kan kusarsınız, dünyayı ateşe vermek istersiniz. Bu durumda diline sahip çıkacak kişi canaze sahibi değil yanındakilerdir. İnsan o acıyla her şeyi söyler. Bu acıları annesini ve babasını birkaç ay arayla kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Benim eşim (iki yıl geçmesine rağmen) annem veya babam Hakkı'nda küçücük bi laf etse asla affetmem yolumu hemen ayırırım.
Siz anlamadınız galiba kızın babası kocasının babasının cenazesinde siyaset yapmış.Bence çok ayıp cenazede heleki hısım cenazesinde olmamalı bu tarz muhabbet ve tartışmalar.Adam bundan rahatsız olduğunu anlatmaya çalışırken kız bide üstüne tuz biber ekip senin baban takı takmadıydı demiş.Burda adamın tepkisi bence normal evi terkettiğine şükretmeli bence.Kimse (eğer boşanmayı göze almadıysa )eşinin babası gibi bi yakını öldüğünde bu kadar rahat davranmamalı bence çok ayıp.Ailecek adamın ve ailesinin üstünde hükümdarlık kurma çabaları gibi geliyor bana.Elbebek gülbebek yetiştirilmek bunları yapmanızı haklı göstermez,ilaç kullanmanız yada ağır hasta olmanızda.Böyle durumlarda eşlerin görevi eşinin acısını paylaşmaktır geçmişi deşmek değil.Eğer çocuk varsa adam belki dönebilir,ama çocuk yoksa bu iş baya uzar gibime geliyor.
Laf dalaşına girmek istemiyorum,ahlak bekçiliğine nasıl bağladın onu da anlamış değilim.
Çünkü ahlak bekçiliğide hiç tarzım değil,
Birbirimizden alıntı yapmayalım bence.
Sen yorumunu yazdın, bende yazdım.
Uzatmanın alemi yok, iyi geceler.
Pardonda siz neden tüm yorumlara aynı cevabı veriyorsunuz.Çok düşünceli iseniz yol gösterin hanımefendiye.Ayrıca babanız varmıdır ,yaşıyormu, aranız nasıldır bilemem ama ,babanızın cenazesinde bırakın eşinizin babasını herhangi birinin gelip siyaset konuşup tartışmasını kabul edermiydiniz?Adamın bundan rahatsız olduğunu söylemesinden daha normal ne varki?Eşinin, haklısın olmaması lazımdı deyip sakinleştirmesi yerine, ölmüş adamın arkasından konuşması çokmu normal?Burda kimse ne kadını ,ne kocasını ne aileleri ,nede yaşananların tamamını bilebilir.Burda yazıldığı kadardan anlaşılana cevap veriliyor.Ortada haksızlık varsa bunu söylemenin nesi yanlış?Kadının düşmanı kadın mantığı nedir ya?Ortalığı karıştırmaya çalışmanın anlamı yok, öncelikle cinsiyetlerden sıyrılıp insan olarak olaylara bakmayı öğrenelim.Bırakalım mazlum kadın ayaklarını.Feministlikten önce insan olmaya bakalım, ancak o zaman hak yerini bulur.Burdaki durum kadına şiddet vb. Bir durun değil.Dediğim gibi insanların yorumlarına karışmak yerine buyrun siz akıl verin yardımınuz dokunsunBabası ölen bir adam senin baban şunu bunu yaptı diye saldırmış önce. Acısı olan edebiyle acısını çeksin. Bu acı cekmek değil. Burada herkesin yaptığı gibi saldırmış işte adam. Güncel ülke hastalığı bu. Sizi de mazur görüyorum o yüzden. Acı, acıdır. Şiddet şiddettir. Biri hapın arkasına sığınarak şiddet uygulamış diğeri de acının. Ben bu ahlak bekçiliğini sevmiyorum. Daha insanların evliliğine 5 dakikalık müdahil olmuşken nedir by çokbilmişlik iyi yapmış sana adam sürün demeler. Kadın, kadının kurdu ya. Kimseden korkmuyorum şu ülkenin kadınlarından korktuğum kadar. Hukuk olmasa yatırır döversiniz de kadını.
Yeni üyeymiş arkadaş. Konu sahibide sırra kadem bastığı icin acaba bu ikinci üyeligimidir, diye düşünüyorum. Ama degil galiba, 28 inde üye olmuş.Pardonda siz neden tüm yorumlara aynı cevabı veriyorsunuz.Çok düşünceli iseniz yol gösterin hanımefendiye.Ayrıca babanız varmıdır ,yaşıyormu, aranız nasıldır bilemem ama ,babanızın cenazesinde bırakın eşinizin babasını herhangi birinin gelip siyaset konuşup tartışmasını kabul edermiydiniz?Adamın bundan rahatsız olduğunu söylemesinden daha normal ne varki?Eşinin, haklısın olmaması lazımdı deyip sakinleştirmesi yerine, ölmüş adamın arkasından konuşması çokmu normal?Burda kimse ne kadını ,ne kocasını ne aileleri ,nede yaşananların tamamını bilebilir.Burda yazıldığı kadardan anlaşılana cevap veriliyor.Ortada haksızlık varsa bunu söylemenin nesi yanlış?Kadının düşmanı kadın mantığı nedir ya?Ortalığı karıştırmaya çalışmanın anlamı yok, öncelikle cinsiyetlerden sıyrılıp insan olarak olaylara bakmayı öğrenelim.Bırakalım mazlum kadın ayaklarını.Feministlikten önce insan olmaya bakalım, ancak o zaman hak yerini bulur.Burdaki durum kadına şiddet vb. Bir durun ddüşünüyorumm gibi insanların yorumlarına karışmak yerine buyrun siz akıl verin yardımınuz dokunsun
Pardonda siz neden tüm yorumlara aynı cevabı veriyorsunuz.Çok düşünceli iseniz yol gösterin hanımefendiye.Ayrıca babanız varmıdır ,yaşıyormu, aranız nasıldır bilemem ama ,babanızın cenazesinde bırakın eşinizin babasını herhangi birinin gelip siyaset konuşup tartışmasını kabul edermiydiniz?Adamın bundan rahatsız olduğunu söylemesinden daha normal ne varki?Eşinin, haklısın olmaması lazımdı deyip sakinleştirmesi yerine, ölmüş adamın arkasından konuşması çokmu normal?Burda kimse ne kadını ,ne kocasını ne aileleri ,nede yaşananların tamamını bilebilir.Burda yazıldığı kadardan anlaşılana cevap veriliyor.Ortada haksızlık varsa bunu söylemenin nesi yanlış?Kadının düşmanı kadın mantığı nedir ya?Ortalığı karıştırmaya çalışmanın anlamı yok, öncelikle cinsiyetlerden sıyrılıp insan olarak olaylara bakmayı öğrenelim.Bırakalım mazlum kadın ayaklarını.Feministlikten önce insan olmaya bakalım, ancak o zaman hak yerini bulur.Burdaki durum kadına şiddet vb. Bir durun değil.Dediğim gibi insanların yorumlarına karışmak yerine buyrun siz akıl verin yardımınuz dokunsun
Yeni üyeymiş arkadaş. Konu sahibide sırra kadem bastığı icin acaba bu ikinci üyeligimidir, diye düşünüyorum. Ama degil galiba, 28 inde üye olmuş.
Yeni üyeymiş arkadaş. Konu sahibide sırra kadem bastığı icin acaba bu ikinci üyeligimidir, diye düşünüyorum. Ama degil galiba, 28 inde üye olmuş.
Yazdığınız hukuki yazıda konu sahibi için çözüm değil.Kocasıyla ayrılmak istemiyor farkındaysanız hukuki bir şeyde değil istediği.Kocamı nasıl eve getiririm diyor.Sizse nasıl boşanırken haklı olur onun yolunu gösteriyorsunuz.Öncelikle konu sahibinin ne istediğini anlamaya çalışsaydınız keşke.Avukat mantığıyla olaya yaklaşmanız çözüm değil, sonrasındada diğer yorumlara yaptığınız eleştiriler.Eğer hukuki bir çözüm isteseydi ,yada boşanmak ona göre soru sorardı herhalde değilmi?İnsanların yaptıkları yorunları eleştirirken ilk sayfalarda yazdığınız yorum ne kadar doğru öncelikle onu gözden geçirin.Hukuki olarak ne yapması gerektigine dair uzun bir yazı yazdım zaten, ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz. Ben o yazıyı yazarken de sizin gibi saldıranlar vardı 'aaa ayıp haksızsın iyi yapmış seni terk etmiş' diyerek. Olaya hakim olmadan yine saldırdınız işte. O yazını bulup okuyun bir zahmet. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?