Kocam evi terketti lütfen akıl verin

Çok iyi yapmişsınız tebrik ederimMesajlarimi zaten herkes goruyor, zor bi is basarmadiniz yani, bilin istedim.
Yalniz ben sizin mesajlariniza degil üyelik tarihinize bakmistim. Kraldan çok kralcı olmaniz dikkatimi cekmisti.

Ayrica ben size soru sormadimki . Cok hossunuz

K

Kime göre neye göre olduğunun kararını siz mi vereceksiniz? Neyin doğru olduğunu sizin değer yargılarınıza göre mi belirlemek zorundayız? Aynı dili konusmuyoruz. Dedikodu yapmaktan ziyade haklarından bahsediyorum. Yapması gerekenlerden. Boşanma aşamasına geldiğinde ki gelinmiş görünüyor, sizin kadını azarlamalarınız mı yol gösterecek evrensel hukuk mu?

Bi

Üyelik tarihine bakmak ile yazısmalara bakmak arasında fark göremiyorum. Eşşeğin aklına karpuz kabugu sokan sizsiniz. Buradaki eşek benim:) ikisi de röntgencilik. Ancak ben beni kontrol ettiginizi söylediğinizde sizi kontrol ettim. O zamana kadar bu sitedeki varlıgınızdan hberdar değildim. Zaten sanal mahremiyetine önem veren biri bu siteye girmezdi. Hesabınızın bakılması hususunda hassassanız sizden de aynı davranısı göstermenizi tavsiye ederim. Ben bu konuyu problem yapmıyorum. Sitenin şartlarını üye olurken kabul ettim butonuna bastım. Tekrar iyi geceler dilerim.

Haddinizi aşıyosunuz yine.Bu ne seviyesizliktir.Sabahtan beri insanların yaptığı yorumları eleştirerek yapmaya çalıştığınız şey ne? Öncelikle insanların düşüncelerine ve değer yargılarına saygı duyunki sizinkilerede duyulsun.Burda kimsenin dedikodu yaptığı yok burda insanlar yorum yapıyor bu bir, ikincisi burda benim kadını azarladığımda yok.Sizin bu şekilde kimseyi eleştirmeyede hakkınız yok.İnsanlar yorunlarını yapar sizin yorumlar üzerine yorum yapmaya hakkınız yok.Siz nasıl burda insanların yorumlarını ve düşüncelerini beğenmeme hakkını görüyorsanız kendinizde , burdaki insanlarda sizin yorumlarınızı beğenmeyip eleştirebilir.Bu ne saldırganlık böyle sizin tabirinizle !!!

Valla şu yazdiklarinizdan sonra size ne diyeyim bilemedim.

Kac yillik uyeyim ama kurallari hatta bu sanal alemi hic bilmiyordum tuhh bakarmisin cahilligimeNeyse sayenizde ögrenmis oldum, tesekkurler

Iyi de kotu de olsa adam babasini kaybetmis senin dedigine bak??!! Sen de orada yipranmissin belli cenazelerden ölümlerden çoketkilenen birisin anlasilan ama ozur dilemen gerek . Olumlerden etkileniyorsan olen bir adamin arkasindan sadece bol bol dua okumaliyken asabiyetin sınırı aşmış... esinden ozur dile ve bol dua et ve dua ettigini esine söyle. ..sen el bebek gul bebek de olsan eşin babasini kaybetmis ki erkekler bu durumdan baya baya etkilenir hayatinin donüm noktasi olur ... senin iicn de dönüm olmasin seviyorsun belki ozur msji yolla dua ettigini söyle ve dua et rahmetliye... belki parasi yoktu bilemezsin.

Olaya yaklaşımım çözüm değilmiş öyle diyorsunuz. Bunu siz mi belirliyorsunuz? Siz benim söylediklerime tu kaka diyorsunuz. kimseyi eleştirmeye hakkınız yok diyorsunuz ama daha şimdi beni koca bir sayfa eleştirdiniz. Yani sadece siz eleştirebilirsiniz. Tamam. İyi geceler ben yatıyorum.

Valla şu yazdiklarinizdan sonra size ne diyeyim bilemedim.

Kac yillik uyeyim ama kurallari hatta bu sanal alemi hic bilmiyordum tuhh bakarmisin cahilligimeNeyse sayenizde ögrenmis oldum, tesekkurler

Rica ederim. Umarım işinize yarar benden öğrendikleriniz. Kolay gelsin. İyi geceler.

Ayrıca hukuki olarak yol gösterdim deyip duruyorsunuz.Bu sitede hukuki olarak yol gösterecek çok daha iyi hukukçular var emin olun.Mesela bahsedilen beyfendinin asker olduğundan göreve gittiğini bilerek, adamın görevde olduğunu ıspatlaması durumunda karşı tarafın otomatikman elinin boşa çıkacağını bilerek yol gösterebilecek insanlar var emin olun.Yani atomu parçalamadınız yaptığınız yorumla !!

Valla kullandığınız cümlelerin aynısını size söylemek istiyorum.Siz bizim söylediklerimize tu kaka diyosunuz.Böyle yorumlar yazmayın (kimseyi eleştirmeye hakkınız yok ) diyorsunuz.Yani sadece siz eleştirebilirsiniz !!! Burda sizin mantığınuza uymayan tüm yorumlar tu kaka !!!
Bakın sabahtan beri yazdıklarınızla nasıl çeliştiğinizi okuyunca anlarsınız belki.Ben sadece siz insanlara yorunlarından dolayı kızıp, konu sahibi çözüm istiyor derken, sizinde konu sahibinin istediği çözümü üretemediğinizi söylemeye çalışmıştım.Ama sanırım yazdığınız cevabı ben size yazmışım gibi okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.İyi geceler

Zamana birakmak tek care..

Öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır.
Yüzünüz kızardı mi daha sonradan?

Ayıp etmissiniz. Ne de olsa babasi, ciğeri yanarken oturup altın takmadigini mi düşünecek.

Boşanmak için sebep değil ama kırılmak ve konuşmamak için bayagi geçerli bir sebep.

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben de birçok arkadaşımın tanıdığımın babasının annesinin vefatına üzüldüm daha önceden ama insanın başına gelmesi bambaşka. Ve benim babam pankreas kanserinden vefat etti hastalıkla boğuşurken ağrılar sızılar içinde kıvrandı son aylarda. Kardeşlerimle annemle beraber yaşasın iyileşsin diye hep dua ettik elimizden ne geliyorsa yaptık iyileşmeyeceğini kaybedeceğimizi bildiğimiz halde son zamanlara kadar umut ettik ve babam gözümüzün önünde kıvranırken artık Allahım babama daha fazla çektirme diye dua etmeye başladık. Bu vefatın yakın zamanda olacağını bildiğimiz ve babamın çektiği acıları gördüğümüz halde kabullenmesi çok zor ve çok acı oldu. Beni yakın arkadaşlarım arayıp sormadı diye onlara bile küstüm. Bunları konu sahibi eşinin durumunu anlayabilsin diye yazıyorum. Sana yıllarını vermiş olan babanı kaybetmek birdaha yüzünü göremeyecek, sesini duyamayacak olmak, sarılamayacak olmak, gülümsediğini görememek , kokusunu hissedemeyecek olmak çok zor ve çok acı. İnsanların acısı tazeyken biraz özveri gerek karşı taraftan.

Allah korusun benim basima boyle bir sey gelse once agiz burun dalar oyle bosardim
Kalp hastasi olmakla kefen ne alaka
Gasilhanede cenaze yikatmadilar ya
Ayrica ispatlamissiniz ki oluden degil diriden korkacaksin

Anne babalarını kaybeden herkesin başı sağolsun, Allah sabırlar versin, babamı 6 yıl önce apansız kaybettim, acımı unutamadım, aksine çok daha fazla özledim, denizi tekneleri çok severdi ne zaman sahile insem ne zaman tekne görsem burnumun direği sızlar, ah baba sen ölecek adam değildin derim, babalar ölmez çünkü
Konu sahibesi ağır konuşmuşsunuz ölüm acısı insana o anda herşey dedirtebilir o acının gerçekten bir tarifi yok çünkü siz keşke hiç cevap vermeseydiniz ama olan olmuş, sizde üzülmüşsünüz sonradan, inşallah herşey yoluna girer, iyi olduğunu öğrenmek için ailesi de açmıyorsa telefonları en azından görevli olduğu yeri arayın sorun, ailesine kendisine mesaj atın, ulaşmaya çalışın, bu arada sizde hastaymışsınız geçmiş olsun siz gidemiyorsanız bile anneniz gelsin yanınıza bir süre.

Üzüldüm zor zamanında yanında olmak vardı aslnda g olsun. İş yerine ulasıp nerde old. Ögreneblrsnz. Eşin elin memleketinde yanlz birakması çok saçma boşanacaksa al götür ailesne teslim et emanet sonuçta..

Bende kalp hastasiyim ve ilk gördüğüm cenaze Kayınvalidemin cenazesiydi depresan ilacı içmek yerine yüzünü okşayıp zırıl zırıl ağladım annem beni bırakma diye ve bugün tam 2 yıl oldu gideli hala ağlarım bunun kalp hastalığı ile alakasını kuramadım bence siz kayinpederinizi sevmediginizden kalp hastalığınızı bahane gösterip cenazede sıkıntı çıkarmışsınız o adamın morale en çok ihtiyacı olduğu zamanda hemde üstüne yetmemiş birde bu lafları etmissiniz bende olsam ne sesinizi duymak ne isminizi anmak isterdim. Ayrıca müteahit ne alaka hükümet ne alaka lütfen kendi hatalarınızı sirtlanmayi öğrenin başkalarına yüklemeyi değil. Umarım düzelir aranız ve umarım tekrarlamazsınız bu hatalarınızı

Mune ne mesajlar attım defalarca özür diledim babam aradı hatta sülalem aradı ne ondan ne ailesinden ses yok. Evin içinde aklımı kaybettim resmen bana özelden yazar mısın?

Niye onun etkisi, bunun etkisi diye bahane buluyorsunuz ki?

Adamın acısını önemsememiş, ölen adamı çekiştirmeye kalkmışsınız.

Boşanma sebebi mi bilmem ama geçecek bir kırgınlık değil.

hic bi ilacin etkisi boyle bisey yapmaz sana narkoz vermediler sadece sakinlestirici ilac.
Kusura bakma ama ben o adamin o sinirle sana vurmamasina sasirdim, cok zayif yerinden vurmussunuz adami..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…