Çok iyi yapmişsınız tebrik ederimKendiniz sordunuz kendiniz cevap bulamadınız. Ben cevaplayayım. Siz de konu ile ilgili olan, konu sahibine hukuki olarak ne yapması gerektiğine dair yazmış olduğum yazıyı ilk sayfalarda bulabilirsiniz. Diğer konu ise: Ben de sizin hesap geçmişinizi inceledim, söz geçiremediğiniz herkese 'fake' demişsiniz yazısmalarınızda. Yazısma geçmişinizde görülüyor yani. İyi geceler dilerim.
Yazdığınız hukuki yazıda konu sahibi için çözüm değil.Kocasıyla ayrılmak istemiyor farkındaysanız hukuki bir şeyde değil istediği.Kocamı nasıl eve getiririm diyor.Sizse nasıl boşanırken haklı olur onun yolunu gösteriyorsunuz.Öncelikle konu sahibinin ne istediğini anlamaya çalışsaydınız keşke.Avukat mantığıyla olaya yaklaşmanız çözüm değil, sonrasındada diğer yorumlara yaptığınız eleştiriler.Eğer hukuki bir çözüm isteseydi ,yada boşanmak ona göre soru sorardı herhalde değilmi?İnsanların yaptıkları yorunları eleştirirken ilk sayfalarda yazdığınız yorum ne kadar doğru öncelikle onu gözden geçirin.
Bu arada bu konuda herkese karşınbi saldırı saldırı kelimesi kullanmışsınız.Sizden daha saldırgan kimse göremiyorum burada şahsen.Banada saldırmadan önce demişsiniz kelimelerinizi seçerek kullanmanızı tavsiye ederim.Kimseye saldırdığım yok bu forumda saygı çerçevesinde yorum yapıyorum.Lütfen haddinizi aşacak kelimeler kullanmayın
Çok iyi yapmişsınız tebrik ederimMesajlarimi zaten herkes goruyor, zor bi is basarmadiniz yani, bilin istedim.
Yalniz ben sizin mesajlariniza degil üyelik tarihinize bakmistim. Kraldan çok kralcı olmaniz dikkatimi cekmisti.
Ayrica ben size soru sormadimki . Cok hossunuz
Haddinizi aşıyosunuz yine.Bu ne seviyesizliktir.Sabahtan beri insanların yaptığı yorumları eleştirerek yapmaya çalıştığınız şey ne? Öncelikle insanların düşüncelerine ve değer yargılarına saygı duyunki sizinkilerede duyulsun.Burda kimsenin dedikodu yaptığı yok burda insanlar yorum yapıyor bu bir, ikincisi burda benim kadını azarladığımda yok.Sizin bu şekilde kimseyi eleştirmeyede hakkınız yok.İnsanlar yorunlarını yapar sizin yorumlar üzerine yorum yapmaya hakkınız yok.Siz nasıl burda insanların yorumlarını ve düşüncelerini beğenmeme hakkını görüyorsanız kendinizde , burdaki insanlarda sizin yorumlarınızı beğenmeyip eleştirebilir.Bu ne saldırganlık böyle sizin tabirinizle !!!K
Kime göre neye göre olduğunun kararını siz mi vereceksiniz? Neyin doğru olduğunu sizin değer yargılarınıza göre mi belirlemek zorundayız? Aynı dili konusmuyoruz. Dedikodu yapmaktan ziyade haklarından bahsediyorum. Yapması gerekenlerden. Boşanma aşamasına geldiğinde ki gelinmiş görünüyor, sizin kadını azarlamalarınız mı yol gösterecek evrensel hukuk mu?
Valla şu yazdiklarinizdan sonra size ne diyeyim bilemedim.Bi
Üyelik tarihine bakmak ile yazısmalara bakmak arasında fark göremiyorum. Eşşeğin aklına karpuz kabugu sokan sizsiniz. Buradaki eşek benim:) ikisi de röntgencilik. Ancak ben beni kontrol ettiginizi söylediğinizde sizi kontrol ettim. O zamana kadar bu sitedeki varlıgınızdan hberdar değildim. Zaten sanal mahremiyetine önem veren biri bu siteye girmezdi. Hesabınızın bakılması hususunda hassassanız sizden de aynı davranısı göstermenizi tavsiye ederim. Ben bu konuyu problem yapmıyorum. Sitenin şartlarını üye olurken kabul ettim butonuna bastım. Tekrar iyi geceler dilerim.
Haddinizi aşıyosunuz yine.Bu ne seviyesizliktir.Sabahtan beri insanların yaptığı yorumları eleştirerek yapmaya çalıştığınız şey ne? Öncelikle insanların düşüncelerine ve değer yargılarına saygı duyunki sizinkilerede duyulsun.Burda kimsenin dedikodu yaptığı yok burda insanlar yorum yapıyor bu bir, ikincisi burda benim kadını azarladığımda yok.Sizin bu şekilde kimseyi eleştirmeyede hakkınız yok.İnsanlar yorunlarını yapar sizin yorumlar üzerine yorum yapmaya hakkınız yok.Siz nasıl burda insanların yorumlarını ve düşüncelerini beğenmeme hakkını görüyorsanız kendinizde , burdaki insanlarda sizin yorumlarınızı beğenmeyip eleştirebilir.Bu ne saldırganlık böyle sizin tabirinizle !!!
Valla şu yazdiklarinizdan sonra size ne diyeyim bilemedim.
Kac yillik uyeyim ama kurallari hatta bu sanal alemi hic bilmiyordum tuhh bakarmisin cahilligimeNeyse sayenizde ögrenmis oldum, tesekkurler
Ayrıca hukuki olarak yol gösterdim deyip duruyorsunuz.Bu sitede hukuki olarak yol gösterecek çok daha iyi hukukçular var emin olun.Mesela bahsedilen beyfendinin asker olduğundan göreve gittiğini bilerek, adamın görevde olduğunu ıspatlaması durumunda karşı tarafın otomatikman elinin boşa çıkacağını bilerek yol gösterebilecek insanlar var emin olun.Yani atomu parçalamadınız yaptığınız yorumla !!K
Kime göre neye göre olduğunun kararını siz mi vereceksiniz? Neyin doğru olduğunu sizin değer yargılarınıza göre mi belirlemek zorundayız? Aynı dili konusmuyoruz. Dedikodu yapmaktan ziyade haklarından bahsediyorum. Yapması gerekenlerden. Boşanma aşamasına geldiğinde ki gelinmiş görünüyor, sizin kadını azarlamalarınız mı yol gösterecek evrensel hukuk mu?
Valla kullandığınız cümlelerin aynısını size söylemek istiyorum.Siz bizim söylediklerimize tu kaka diyosunuz.Böyle yorumlar yazmayın (kimseyi eleştirmeye hakkınız yok ) diyorsunuz.Yani sadece siz eleştirebilirsiniz !!! Burda sizin mantığınuza uymayan tüm yorumlar tu kaka !!!Olaya yaklaşımım çözüm değilmiş öyle diyorsunuz. Bunu siz mi belirliyorsunuz? Siz benim söylediklerime tu kaka diyorsunuz. kimseyi eleştirmeye hakkınız yok diyorsunuz ama daha şimdi beni koca bir sayfa eleştirdiniz. Yani sadece siz eleştirebilirsiniz. Tamam. İyi geceler ben yatıyorum.
Zamana birakmak tek care..Merhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben de birçok arkadaşımın tanıdığımın babasının annesinin vefatına üzüldüm daha önceden ama insanın başına gelmesi bambaşka. Ve benim babam pankreas kanserinden vefat etti hastalıkla boğuşurken ağrılar sızılar içinde kıvrandı son aylarda. Kardeşlerimle annemle beraber yaşasın iyileşsin diye hep dua ettik elimizden ne geliyorsa yaptık iyileşmeyeceğini kaybedeceğimizi bildiğimiz halde son zamanlara kadar umut ettik ve babam gözümüzün önünde kıvranırken artık Allahım babama daha fazla çektirme diye dua etmeye başladık. Bu vefatın yakın zamanda olacağını bildiğimiz ve babamın çektiği acıları gördüğümüz halde kabullenmesi çok zor ve çok acı oldu. Beni yakın arkadaşlarım arayıp sormadı diye onlara bile küstüm. Bunları konu sahibi eşinin durumunu anlayabilsin diye yazıyorum. Sana yıllarını vermiş olan babanı kaybetmek birdaha yüzünü göremeyecek, sesini duyamayacak olmak, sarılamayacak olmak, gülümsediğini görememek , kokusunu hissedemeyecek olmak çok zor ve çok acı. İnsanların acısı tazeyken biraz özveri gerek karşı taraftan.Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın
Bu acıyı yaşamadım, ama ne Zaman bi arkadaşım annesini ya da babasını kaybetse oturup zırıl zırıl ağladım hemen telefonuma sarıldım annemi babamı aradım sizi seviyorum nolur dikkat edin kendinize diye
Ve vefat etmiş olmaları ( Allah gecinden versin) gerekmiyor benim için, şu anda sağken bile eşimin annem babam Hakkı'nda ileri geri konuşmasına göz yumamam
Ve ben de onun annesi babası Hakkı'nda asla konuşmam, ne olursa olsun babadır annedir
Konu sahibi çok haksızsın ve bilemiyorum ama sanki ilaçların arkasına sığınıyormuşsunuz gibi hissediyorum
Mune ne mesajlar attım defalarca özür diledim babam aradı hatta sülalem aradı ne ondan ne ailesinden ses yok. Evin içinde aklımı kaybettim resmen bana özelden yazar mısın?Anne babalarını kaybeden herkesin başı sağolsun, Allah sabırlar versin, babamı 6 yıl önce apansız kaybettim, acımı unutamadım, aksine çok daha fazla özledim, denizi tekneleri çok severdi ne zaman sahile insem ne zaman tekne görsem burnumun direği sızlar, ah baba sen ölecek adam değildin derim, babalar ölmez çünkü
Konu sahibesi ağır konuşmuşsunuz ölüm acısı insana o anda herşey dedirtebilir o acının gerçekten bir tarifi yok çünküsiz keşke hiç cevap vermeseydiniz ama olan olmuş, sizde üzülmüşsünüz sonradan, inşallah herşey yoluna girer, iyi olduğunu öğrenmek için ailesi de açmıyorsa telefonları en azından görevli olduğu yeri arayın sorun, ailesine kendisine mesaj atın, ulaşmaya çalışın, bu arada sizde hastaymışsınız geçmiş olsun siz gidemiyorsanız bile anneniz gelsin yanınıza bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?