kocam haklı mi?

Eşin haklı hemde çooooookk haklı

Ailenizde kızımızın diye vermediyse sizin adınıza yatırsın size versin üstüne yatmak ne oluyo

30bin tl den biraz diye bahsedecek kadar zengin bir aileden geliyorsanız paranın üstüne yatmalarına anlam veremedim. kaldı ki 1 tl bile olsa borç borçtur. ben eşinizin yerinde olsam arada kalan size bile tepki gösterirdim yanımda olmadığı için.
Durumları olmaz veremezler ama bulmaya çalışırlar çabalarlar o ayrı. kızımızın parası diye üstüne yatmaları çok çirkin.

Eşin zamnında o parayı borç mu verdi hibe mi etti ?
Eger borç verdyse ki öyle tahmin ediyorum. O zamn haklı tabikide. Ailenin yaptığı ise çok çok ayıp

halledeceğim diye başından savmaz dimi anneniz
arada bir yoklayın o para elinize geçene kadar da çok çok ümitlendirmeyin kendinizi

eşinize de söylemeyin hem süpriz olur hemde vermezlerse 2. kez mahcup olmayın

Cidden koskoca KK eşinizi haklı gördü nadir zamanlardan biri
Ailenizde biraz açık gözmüş kusura bakmayın da borç da değil bildiğin emanete hıyanet hesaba aktardığınız paranın üzerine konmuş bir de arsızlık yapmışlar

Sizinse para gidin siz isteyin .Ona da birsey diyemezler heralde .
Yada çok sıkıstık borc verin deyip ödeşmeye bakın.

halledeceğim diye başından savmaz dimi anneniz
arada bir yoklayın o para elinize geçene kadar da çok çok ümitlendirmeyin kendinizi

eşinize de söylemeyin hem süpriz olur hemde vermezlerse 2. kez mahcup olmayın
bende öyle düşünüyorum ..eğer vermezlerse bende uzun bir süre tavır koycam

Bide iki yıl öncesinden bahsediliyor. o gün biraz olan 30 bin lira bugün nerden baksan birazcık 60 bin eder :)
Konuyla hic alakasi yok ama sormadan edemedim. Iki yil önce ki 30 bin nasil simdi 60 bin oluyor? Türkiyede yasamiyorum anlamadim ne demek istediginizi ama ilgimi cekti.

esin hakli borc alinmis sonucta

Konuyla hic alakasi yok ama sormadan edemedim. Iki yil önce ki 30 bin nasil simdi 60 bin oluyor? Türkiyede yasamiyorum anlamadim ne demek istediginizi ama ilgimi cekti.
Şimdi şöyle oluyor, 2016 ocak ayında dolar kuru 2.95 civarındaydı, 2016 aralıkta ise 3.35 civarında seyretti. Yani o günlerde 30 bin lira ile ortalama 10 bin dolar alınabiliyordu. 2018 yılında ise dolar neredeyse 7 liraya kadar yükseldi. O gün 10 bin dolar almış olsaydı 2018de 70 bin lirası olacaktı. Güncel olarak ise şu an 50 binin üzerinde bir rakam oluyor.
Dolardan baktım çünkü dünya rezerv para birimi olduğu için herşey dolara endekslidir.
Hadi dolardan bakmayalım, o günün enflasyon rakamları ile şimdinin arasında iki kattan fazla fark var. Yani o gün 30 bin lira ile alabildiğinizi bugün 60 bine alamazsınız.
Bu şekilde :)

Tabi ki eşin haklı.
Borç borçtur.Biraz diyorsun 30bin az da değil.Hadi miktarini geçtim 20 lira dahi olsa o borç geri ödemeliler.
Iki arada bir derede kalma
eşinin yanında ol ve ailenede bu çok hatalı olduklarını söyledin insallah?

Eşin kızmakta haklı, bu zamanda 30bin az para değil ama onları silmesi fazla bir tepki geldi bana, size kötülük ediyor bu durumda, zor durumda bırakuıyor sizi

Detayli anlatiminiz icin tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…