- 24 Eylül 2013
- 9.970
- 32.693
- 748
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Sürekli bugün konuşacağım yarin konuşacağım diyorsunuz. Bakalım hayırlısıbu akşam konuşacağım
senin kayinbabba tarafı aynen benim babamlar gibi..annem de babam gibi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misaliyani babam gülin evine ayda 5 bin tl para giriyor ..ve para yetmiyor diyor ..kayserili ondan mi bilemedim..parayı böyle sevmesi
biz babamlarla aynı sehirdeyiz..böyle yapacaklarına ihtimal vermedik
Afferin kiz girdin gozume:) ne dediler peki?Arkadaşlar sizden aldığım destek ve öneriler için hepinize teşekkür ediyorum..az önce babamlardan geldim ..konuştum ..ilk defa ailemi karşıma aldim ...babama dedimki bu yaptığın hiç ahlaki değil..damadın sana güvendi sense ihanet ettin dedim ..anne sende abilerimde buna ortak oldunuz , sizi affetmiyecem dedim..bu Parayı bir şekilde geri verin yoksa sizi kocam gibi bende silecem dedim..benim için zor oldu bakalım nasıl olacak ..
Arkadaşlar sizden aldığım destek ve öneriler için hepinize teşekkür ediyorum..az önce babamlardan geldim ..konuştum ..ilk defa ailemi karşıma aldim ...babama dedimki bu yaptığın hiç ahlaki değil..damadın sana güvendi sense ihanet ettin dedim ..anne sende abilerimde buna ortak oldunuz , sizi affetmiyecem dedim..bu Parayı bir şekilde geri verin yoksa sizi kocam gibi bende silecem dedim..benim için zor oldu bakalım nasıl olacak ..
valla babam şok geçirdi ilkkez beni böyle gördü ..ona dedim ki nedir amacın yoksa yuvamı yıkmak mi istiyorsunAfferin kiz girdin gozume:) ne dediler peki?
annem ağladı benimle tamam sen git ben hallederim dedi istevalla babam şok geçirdi ilkkez beni böyle gördü ..ona dedim ki nedir amacın yoksa yuvamı yıkmak mi istiyorsun
Dogru olani yaptin bencede.. valla evlilikte kazik atilmamali bence: (valla babam şok geçirdi ilkkez beni böyle gördü ..ona dedim ki nedir amacın yoksa yuvamı yıkmak mi istiyorsun
aynen öyle..bazen anne baba da olsa kazık atabiliyor evladinaDogru olani yaptin bencede.. valla evlilikte kazik atilmamali bence: (
Ben bunun ornegini cok gordum. Genelde erkek taraflari yapiyo ama kiz taraflarida yapar oldu. Bi tanidigim kiz kredi borcu varmis mesela evlendkten sonra cikti ortaya.. olur musun? Oldurur musun? Resmen evlenecegi adama kazikaynen öyle..bazen anne baba da olsa kazık atabiliyor evladina
biz zor evlendik yani ailem sürekli yokuş yaptı işleri zora soktu ..galiba eşimi birde bu şekilde imtihan etmek istedilerDogru olani yaptin bencede.. valla evlilikte kazik atilmamali bence: (
Boyle imtihan mi olur? Artik evlisiniz birde..biz zor evlendik yani ailem sürekli yokuş yaptı işleri zora soktu ..galiba eşimi birde bu şekilde imtihan etmek istediler
benim annem babam evlilik zamanında da resmenn burnumuzdan getirdi..valla eşime karşı öyle mahcubumki...adam hiç sesini cikarmadi ..herşeye evet tamam istediğiniz gibi olsun falan fistan dediBen bunun ornegini cok gordum. Genelde erkek taraflari yapiyo ama kiz taraflarida yapar oldu. Bi tanidigim kiz kredi borcu varmis mesela evlendkten sonra cikti ortaya.. olur musun? Oldurur musun? Resmen evlenecegi adama kazik
biz zor evlendik yani ailem sürekli yokuş yaptı işleri zora soktu ..galiba eşimi birde bu şekilde imtihan etmek istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?