kocam haklı mi?

benim babaannemle dedem para canlıdır herseyi herkesi de yönetmek isterler, kayinpeder ve kaynanamda oyle. hep de farkli memlekettenler...

yani parayı ve yonetmeyi herseyden cok seviyolar yapacak bisey yok boyle insanlar icin. ama karsilarinda dik durabilmeniz lazim siz artik esinizle bi aile oldunuz.

esinizin ellerini aileniz icin birakmayin aranizi da sogutmayin

Bizde Kayseriliyiz, bende çalışıyorum, babam bir gün olsun eşimden para alıp üstüne yatmadı. İsterseniz bu işi memlekete bağlamayın.

Ayrıca ben olsam böyle bir durumda, eşime sonsuz güvenir aileme kızarım. Gelmesinler zaten öyle yapın aile evime. Görüşmem gereken azami miktarda görüşürüm ki hatalarını anlasınlar.

biz babamlarla aynı sehirdeyiz..böyle yapacaklarına ihtimal vermedik

Sen mi söyledin eşine para babamın hesabında dursun diye?????

Havale işlemi başka şehirdeki babaya da yapılabilirdi.

Belliki fikir senden çıkmış. Zaten eşim haklı mı diye sormandan belli. Ailenle ortaksınız bu konuda

25 syf boyunca bütün kk üyeleri eşiniz haklı dedi. Umarım bir 25 syf daha haklı sözü duymak gibi niyetiniz yoktur.

Arkadaşlar sizden aldığım destek ve öneriler için hepinize teşekkür ediyorum..az önce babamlardan geldim ..konuştum ..ilk defa ailemi karşıma aldim ...babama dedimki bu yaptığın hiç ahlaki değil..damadın sana güvendi sense ihanet ettin dedim ..anne sende abilerimde buna ortak oldunuz , sizi affetmiyecem dedim..bu Parayı bir şekilde geri verin yoksa sizi kocam gibi bende silecem dedim..benim için zor oldu bakalım nasıl olacak ..

Afferin kiz girdin gozume:) ne dediler peki?

iste bu

pisman olma asla dogrusunu yapmissin

zaten senin yumusak huyundan da cesaret almislardir

simdi sasirmislardir epey, esin de mutlu olur bu durumdan emin ol, o parayi vermeseler bile sen onun arkasinda durdun ailene yanlis yaptiniz diyebildin.en onemlisi buydu bence
insallah en kısa surede de verirler paranizi

aynen öyle..bazen anne baba da olsa kazık atabiliyor evladina
Ben bunun ornegini cok gordum. Genelde erkek taraflari yapiyo ama kiz taraflarida yapar oldu. Bi tanidigim kiz kredi borcu varmis mesela evlendkten sonra cikti ortaya.. olur musun? Oldurur musun? Resmen evlenecegi adama kazik

Ben bunun ornegini cok gordum. Genelde erkek taraflari yapiyo ama kiz taraflarida yapar oldu. Bi tanidigim kiz kredi borcu varmis mesela evlendkten sonra cikti ortaya.. olur musun? Oldurur musun? Resmen evlenecegi adama kazik
benim annem babam evlilik zamanında da resmenn burnumuzdan getirdi..valla eşime karşı öyle mahcubumki...adam hiç sesini cikarmadi ..herşeye evet tamam istediğiniz gibi olsun falan fistan dedi

biz zor evlendik yani ailem sürekli yokuş yaptı işleri zora soktu ..galiba eşimi birde bu şekilde imtihan etmek istediler

yok imtihan degil de bu bizim kizimiz biz naparsak ses etmez ozguveni biraz

ustu kapali damada tehdit gibi istersek bosatiriza kadar gider benim bakis acimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…