İki sebebi var ya hiç bir zaman umursanmamis, hep hor görülüp ezilmiş size böyle yansitiyor ya da ailesi tarafından " paşa oğlum neylerse güzel eyler" mantigiyla büyümüş aksini bilmiyor sizce hangisi?Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Denedim. Anneme gidiyorum. Gelmiyor oraya. Gidip arkadaşlarıyla oturuyor. Gece gelip biraz oturuyor kalkıyoruz. O benim ailemin yanında oturamıyorsa bende oturamam kusura bakmasın ben boyun eğmiyorum diye kavga ediyoruz her zamanAaa sen sonuna kadar haklısın aslında kabullenmiyorsa şöyle yap yerli yersiz sende ondan habersiz plan program yap annene mesela çok sık gitmeye basla onunla emrivaki yaparak.
Bak bu tür kişilikler de insanla savaşmanın kuralı ayna yansımasıdır. Ona onun silahı ile cevap vereceksin ki haklı haksız kim görür. Enazından haklı veya haksız olmanın mutluluk getirmediğini anlar.
Paşa oğlu gibi büyütülmüş. Çok şımartmışlar onu anladım. Ona söyleyince de siz nesiniz sanki. Senin ailen nerden gelmiş bilmem ne diyor.İki sebebi var ya hiç bir zaman umursanmamis, hep hor görülüp ezilmiş size böyle yansitiyor ya da ailesi tarafından " paşa oğlum neylerse güzel eyler" mantigiyla büyümüş aksini bilmiyor sizce hangisi?
Cevabı biliyorsunuz , itaat etmeyin kavga ile çözülmez çünkü mayası belli. Biraz zaman alır ama sönecektir. Siz kararlı bir şekilde kavga etmeden halledin. Ya da profesyonel bir yardım alarak ilerleyin.Paşa oğlu gibi büyütülmüş. Çok şımartmışlar onu anladım. Ona söyleyince de siz nesiniz sanki. Senin ailen nerden gelmiş bilmem ne diyor.
Denedim. Anneme gidiyorum. Gelmiyor oraya. Gidip arkadaşlarıyla oturuyor. Gece gelip biraz oturuyor kalkıyoruz. O benim ailemin yanında oturamıyorsa bende oturamam kusura bakmasın ben boyun eğmiyorum diye kavga ediyoruz her zaman
Çok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım./
Canım sen oldukça pasif kalıyorsun aslında yık ortalığı eli maşalı ol çünkü bu adam bir yarma.... Zorla götürcek hali yok gelmiyorum diyeceksin şiddet uygularsa polisi ara. Gece arkadaşları ile oturuyorsa kapıyı kitle eve alma falan. Hiç uyumlu bir çift değilsiniz gibi tehtit et ayrılmakla gözünü korkut. Seni iyice sindirmiş.
Paşa oğlu gibi büyütülmüş. Çok şımartmışlar onu anladım. Ona söyleyince de siz nesiniz sanki. Senin ailen nerden gelmiş bilmem ne diyor.
Soruyorum diyorki tanıyamamışım seni. Beni gözünden sakınır ama benimle yapamıyor çok zorlanıyoruzBu laf onu terk etmem için yeterli sebeb. !! Kusura bakma ama bomb.k bir karakter.Neden evlenmiş o halde seninle.
Çok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım.
O bana asla el kaldırmaz. Şidddete karşı bir insan. Bana vurmamak için kendine bile zarar verir ama bana asla
Madem hic bir adim atmiyor herhangi bir cabasi yok o zaman neden omur boyu cekesiniz ki?Gerçekten onu çok seviyorum. Yaşadığı aileyi hayatı görüyorum normal diyorum böyle olması. Çoğu konuda onu törpüledim ama bazı konularda dediğim dedik. Asla yola gelmiyor. Hep haklı gibi görüyor kendini. Gerçekten bunaldım bir yıldır hep aynı şeyler.
sinirleniyor ailesi diyor bizi rezil etmeyin siz severek evlendiniz falanMadem hic bir adim atmiyor herhangi bir cabasi yok o zaman neden omur boyu cekesiniz ki?
Mesela aileleri cagirdim.bosanmaya kalktim demissiniz aileler ne dedi, esinizin o anki tepkisi neydi? Düzeleceğim dedi mi yoksa hic mi umursamadi?
Anlaşamıyorsunuz bir ikincisi sana olan aşkından şüpheliyim.. Düzeni bozulmasın istiyor sadece.Soruyorum diyorki tanıyamamışım seni. Beni gözünden sakınır ama benimle yapamıyor çok zorlanıyoruz
Gerçekten onu çok seviyorum. Yaşadığı aileyi hayatı görüyorum normal diyorum böyle olması. Çoğu konuda onu törpüledim ama bazı konularda dediğim dedik. Asla yola gelmiyor. Hep haklı gibi görüyor kendini. Gerçekten bunaldım bir yıldır hep aynı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?