Kocam ile sürekli tartışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir öneri bekliyorsunuz? Boşanmayı dusundugunuzu soylememissiniz

Eşek sudan gelinceye kadar döverimmmmm sonra kapıya koyarım hiç acimam böyle hayat mı olur

Kesinlikle kendime değer vermeliydim

Şu var sadece bana o şekilde kötü davraniyor ve aileme saygısızlık yapıyor saygısızlığı sözlü olmadı ama hareketleri ile yapması yetti. İlk zamanlar sorunu kendimde aradım herkese iyi bana kötü o zaman sorun bende dedim. Ama artık sorunun onda olduğunu anladım.

Tüm samimiyetimle soruyorum bir evlilikten beklentiniz nedir ? Bir eşten? Para pul is güç yok herifte ee ilgi sevgi saygı var mı o da yok temizlik çamaşır bulaşık desek o da yok dayak şiddet hakaret su bu gırla .evli olmanın amacı bu değil. Mesela aileniz bazı şeyleri bilmediği icin aramış onu niye aramalarına izin veriyorsunuz suçlu siz mısınız Allah aşkına ya anlatsanıza yaptıklarını niye anlatmıyorsunuz çünkü dönerim bilmesinler aman yuvam diye bakın böyle omur geçmez yrn çocuk olunca nolcak hiç düşündünüz mü? . Niye hala kendinizi ailenizi küçük düşürüyorsunuz. Kendinizi suçlamayın mantıklı düşünün biraz

Birincisi evet küfür etmek doğru değil. Sen evliyamısın sabır taşımısın? Sen çıldırınca sorun oluyorda seni çıldırtanda hiçmi hata payı yok.

ikincisi Kuzeni ilgili olayı hiç bilmemen gerekiyordu. Benim birkaç tanıdığımdada böyle bir durumlar oldu ve hiçbirinin eşleri bilmez bunu. Eşleri bilmediği halde özen gösterirler aynı ortama gelmemeye. Gelmezlerde.

üçüncüsü koşarak kaç ve kurtul

Koca olacak adamı iyi analiz edemeden davranışlarını, ki adamda kişilik bozukluğu var (daha derin analiz, psikoloğun yapması gerekiyor) evlenmişsin, adam değişmez sadece seni yıpratacak, gençliğini heba edecek

Tartıya koysam birbirinizi ağdırmazsınız. Tencere kapak olmuşsunuz. Adam şiddet uygular siz küfür edersiniz güzel kafalar bunlar
Ben ilk kez küfür ettim
Evet yuvam dedim ama artık herşeyi anlattım. Ailem bana destek olmaz diye düşündüm. Çok şükür arkamdalar

Umarim gerçek değilsindir....O adamo sen poposuna tekmeyle anasinin evine atacakken sem maruz kalmışsın.Dusun bakalim bunlara sebep olan nee?İYİ NIYETIN.Kendine gel.Kocana küfür ettiğin icin pişmansın oyle mi?Bende burdan ona sallıyorum terbiyesizz şey

Evet iyi niyetim Allah beni kahretsin ya

Ben bunu hep yaşadım sürekli aynı ortama girdik bunu hep söyledim rahatsız olduğumu benim abarttigimi söyledi

Bir kere saçınızı çeken vuran bunu hep yapıcaktır

Benim anlamadığım bu erkekler kadınları neden annelerinin evine bırakıyor ve neden kimse normalmiş gibi bu kısma takılmıyor.

Eminim evde maddi olarak da manevi olarak da emeğiniz vardır.

Zaten tüm masraflara yetecek kadar kazancınız da var. Defolsun gitsin. Oturun evinizde ve uzaklaştırma filan alın. Bu ilişkide hiçbir gelecek yok. 2-3 yıl sonra çocuklarım için katlanıyorum diye konu açarsınız yoksa.

Neden düsünüyorsunuz? Düsünmek demek belli degil demek gibi birsey. Düsünmeyin hemen bosanın. Ne demek şiddet? Daha tazeyken.
Tabi
Tabi ki o evde emeğim çok eşyaları zaten ortaklaşa aldık. Gerçekten o eş olsaydı bunu yapmazdı

Ben artık beni sevmediğini sırf rahat bir yaşam için benimle evlendiğini anladım. Sevgide batsın artık döven hakaret eden insandan sevgi istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…