Kocam ile sürekli tartışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu evliliğe devam edersen, sadece saygısızlıkla kalmayacak belli ki. Bir an önce bitirin bu evliliği, kendinize daha fazla yazık etmeyin

İlk defa dayak yememissiniz ki zaten neye inanmak istemiyorsunuz?
Kendimi bu zamana kadar oyaladim düzelir dedim , a
Ben her türlü herşeyi kabul etmedim. Sırf rezil olmamak için katlandim farkındaydım aslında herşeyin benim ne hissettiğimi anlıyor musun

Bana tek bir tokadı atsın sabaha evde bulamaz o kadar net söylüyorum şakalaşırken bile el kaldırmaz kaldıramaz. Küfür az bile ona ama gerçi değmez

Kendimi bu zamana kadar oyaladim düzelir dedim , a

Ben her türlü herşeyi kabul etmedim. Sırf rezil olmamak için katlandim farkındaydım aslında herşeyin benim ne hissettiğimi anlıyor musun
Rezil olmamak için ara ara dayak yemek daha kötü değil mi? Kendimiz için mi yaşıyoruz bu hayatı yoksa başkalarına rezil olmayayım diye mi? Ayrıca bana vuran saçımı çeken adam rezil olsun ben niye rezil olayım. Yok valla kusura bakmayın anlayamıyorum ne hissettiğinizi. Özellikle mesela niye boşanma konusunda kesin değilsiniz onu hiç anlamıyorum.

Ben peşinden koşmuyorum ilk kez tartışmamız da evet böyle yapmayalım dedim çünkü evliliği anlamadığını düşünmüştüm alışmadığını düşündüm.

Ekonomik açıdan hiç bir sıkıntım yok lisans mezunuyum devlet dairesinde çalışıyorum. Severek evlendim güvenerek evlendim ve ilk kez birini sevdim dedim. Sanırım bu evlilikte benimde psikolojim bozuldu kendime guvenim gitti

Bana tek bir tokadı atsın sabaha evde bulamaz o kadar net söylüyorum şakalaşırken bile el kaldırmaz kaldıramaz. Küfür az bile ona ama gerçi değmez
Bende kendine güveni olan kendini hiç kimseye ezdirmeyen bir insandım. Hayatta eşim bana bu şekilde yapamaz derdim. Ama hayatımı birlestirdigim dediğim kişi benim kendime olan güvenim den hep rahatsız oldu benim susup oturmami bekledi. Bildiğiniz ben susayım tamam beyim dememi bekledi haklı olduğum konuda susmadim

ben maaşımdan kirayı faturayı öderim ev alışverişini yaparım o da maaşı ile yatırım yapar kendi hesabına

Evin erkeği siz olmuşsunuz farkında mısınız?

Bunu da sonradan öğrendim benden önce olan birşey ama kabullenemedim

Daha iyi ya hanımefendi. Ne güzel adama hiçbir muhtaçlığınız yok, ayrılınca nasıl geçinirim korkunuz yok. Taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. İlla ki herkes evlenirken güvenip ve sevip evleniyor, hatta sonsuza kadar sürsün diye evleniyor ama adam size vurmuş, saçınızı çekmiş. Bu telafi edilebilecek bir hata değil ki pişman olsa veya özür dilese tamam densin. Daha ne aşkı ne güveni yani bana el kaldırmaya cesaret etmiş bir adama.

Boşanacağım. Guven ve saygı kalmadı.

Seni dağladılar değil mi kalbim
Her yanın içi su dolu kabarcik
Bulunmaz bu halden anlar ilim
Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık.

En değerli olan sensin . Değerini bilmeyene ömrünü heba etme. Sevmek için kas göz değil ki mesele. Adam seni sevmemiş işte. 8 ay değil 1 gün bilr olsa kendi yoluna bak

Ben de az önce konu açtım canm küfür bize yakışmıyor ama gittiği yere iyi yakışıyor üzülme. Bundan asla adam olmaz elleri kırılsın hepsinin surum surum surunsunler inşallah hemen boşa kurtul. Ben de ilk yılımda dava açtım caydırdı gerızekalı bak 3. Yılım aynı zerre değişme yok yıllarım da gıttı cabası bırak ahlaksızı

Ya Bi s..r git denir ama böyle pisliğede.. Kendisi birikim yapsın siz harcama yapmak isteyince şiddet geri zekalı herhalde adam

O zaman ilk tartışma olduğu için evliliğe alışmadığını düşündüm bir adım attım ilk kez olan birşey dedim. Şunu da belirteyim aileme ara demedim konuyu aileme anlatmadım ailem o şekilde aradı sonra anlatınca aramadı

Hata nerde biliyor musun ilk seni sürükleyip eve getirince sarılman senin ortamı yumuşatman ikinci hata onun maaşını yatırım yapmanız biriniz kira birimiz fatura ödeyecektiniz ve bence üçüncü hatan sana vuran ve defalarca vuran birine küfür ettiğinin için hala kendini suçlu hissetmen

Bende değişeceğini düşünmüyorum bana zarar verdiğinde de pişman olduğunu da düşünmüyorum artık

Bende değişeceğini düşünmüyorum bana zarar verdiğinde de pişman olduğunu da düşünmüyorum artık

Bu karekter de adam da zaten iş bulamaz girdiği her yerde kavga edip çıkartılır, sana davranışlarından belli ne mal olduğu, sanırım eşin bir psikolojik vaka çözümü ruh sinir hastanesine yatırılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…