Kocam ile sürekli tartışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabul etme sakın ne demek sus cevap verme aaa bu manyağın eziyetine katlanmak zorunda değilsin şidet var işin içinde ve herzaman olucak cesaret etmelisin yoksa yazık olucak sana
Etmeyeceğim ben iyi bir insan olarak kötü bir insan ile hayatımi devam edemem

Etmeyeceğim ben iyi bir insan olarak kötü bir insan ile hayatımi devam edemem
Zaten bütün evin yükü sen de onuda nasıl kabullendin anlamıyorum yazık değilmi zaten haketmiyor allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu adamdan

Zaten bütün evin yükü sen de onuda nasıl kabullendin anlamıyorum yazık değilmi zaten haketmiyor allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu adamdan
Dua edin benim için şu psikoloji bir an önce atlatmayım

İnşallah fakesinizdir. Bu kadar enayilik gerçek olamaz çünkü özür diliyorum ama. Siz iyi misiniz ya? Valla sinirlendim. Bı de hala ilk sefa küfür ettim, pişmanım, ah benim iyi niyetim falan diyosunuz. Hanımefendi sizinkisi iyi niyet falan değil, sizinkinin başka bı adı var. Dayak yiyosunuz, psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorsunuz. Bı de evi kendiniz gecindirip adamın kendi maaşımı KENDİ HESABINDA biriktirmesine izin veriyorsunuz. Yok bu kadar fedakarlık yetmez çıkarın böbreğinizi de verin. Allah'ım cildiricam

Sana bişey söyleyim mi böyle insanlar dışarıya melek evde şeytan kesilir ve dışarda ki insanlara onun kötü biri olduğuna inandıramazsınız

Ben bunu hep yaşadım sürekli aynı ortama girdik bunu hep söyledim rahatsız olduğumu benim abarttigimi söyledi
Yaşadığın hayatı sen bilirsin. Son karar senin. Evli kalsanda eşinle başbaşa sen kalacaksın. Boşansanda yeni düzenini sen kuracaksın. sana tavsiyem profesyonel destek al ve adımlarını doğru atmak için özen göster. Kendi sağlığını koruyarak.

İzin vermedim izin alamadı çünkü. Ve kiraya gelince kira ödemeyince mecbur bana kalıyordu

Nereden alabilirim çünkü benim artık psikolojim iyi değil şiddetten dolayı

Sana bişey söyleyim mi böyle insanlar dışarıya melek evde şeytan kesilir ve dışarda ki insanlara onun kötü biri olduğuna inandıramazsınız
Ve ben şuan inandiramiyorum dayım bile inanmıyor yapmaz ya sen mi yanlış anladın damarina mi bastın diyor ama yemin ederim bunu yaptı

bu arada ben maaşımdan kirayı faturayı öderim ev alışverişini yaparım o da maaşı ile yatırım yapar kendi hesabına o da sorun değil sonuçta eşim dedim.

İzin vermedim izin alamadı çünkü. Ve kiraya gelince kira ödemeyince mecbur bana kalıyordu

E hani burda öyle yazmamissiniz. Basbaya izin vermişsiniz işte ben neyi gözden kaçırıyorum?

Evi geçindiren sensin. Döven, hakaret eden kocan. Adama dövüp ve hakaret ettiği için mi bakiyorsun tam olarak? Ve burada cidden küfür ettigin için mi pismansin sadece?

Git yalvar kuzum olur böyle şeyler kocan yani severde döverde. Evlilik insan olmak böyle birşey.

Ve ben şuan inandiramiyorum dayım bile inanmıyor yapmaz ya sen mi yanlış anladın damarina mi bastın diyor ama yemin ederim bunu yaptı

İstersen atardamarinda horon tepin bunu kimse kimseye yapamaz ya.aklini peynir ekmekle mi yedin

Nereden alabilirim çünkü benim artık psikolojim iyi değil şiddetten dolayı
Aile terapistleri ve pskologa gidin. Önce biriyle birebir dertleşin konuşun rahatlayın. Siz konuştukca sizin hatanız varsa kendi hatanızı anlayacaksınız. Hatadan kastım illa karşı karafa. İnsan kendinede hata yapabiliyor. Örneğin küfür ettim suçluyum gibi. Burda biz ne yazsak boş sağlıklı haraket edemezsin. Ama umarım fake bir konudur.

E hani burda öyle yazmamissiniz. Basbaya izin vermişsiniz işte ben neyi gözden kaçırıyorum?
Hiç bir zaman gönlüm razı değildi konuyu açtığımızda hep para muhabbeti yapıyorsun bizim için biriktiriyorum diyordu o yazıda belirtmemisim öyle olunca bende aman yine kavga çıkmasın diye para konusunda laf etmiyordum evet doğru izin verdim aslında bağıra çağıra soylemeydim hayır efendim evin erkeği sensin diye ısrar etmeliydim ki zaten bu tarz şeyler ona normal geliyor

Maddi manevi sömürmüş sizi.Fedakarlik ettikçe değersiz oluyoruz gözlerinde ben de çok gereksiz verici davrandım ama evden ayrılarak eşyalarımı da alarak noktayı koydum

Fake bır konu malesef. Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…