- 14 Haziran 2022
- 883
- 1.097
- 43
- Konu Sahibi Degerli001
-
Hiç normal bir tepki değil. Ki bu bir ihtiyaçtır ama zaten bu adama çocuk mocuk yapmayın. Zaten 2-3 ayda bir oluyormuş ondada korunuverin. Paravan evlilik olabilir. Yani cinsel yöneliminin farklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sağlıksal anlamda bir sorun olmadığını söylemiş doktorunuz. Bi 5 yıl daha çekmeyin şu adamıSanırsam ihtiyaç duymuyor yada ben istediğim zaman oluyor doktora gerek yok birkaç kere çocuk olmuyor diye yapmıyorum dedi çabalamiyorsun ki dedim cevap gelmedi
Hay ağzına sağlık.tutturmuşlar bir erkek şöyledir yok bir erkek böyledir.yok hergün bilmem ne kadar sperm üretir yok iki günde bir boşaltmazsa delirir, yok yapmadan dayanamaz.... kazın ayağı hiç de öyle değilmiş işte.okuyoruz buralardan, bir çoğumuz da maalesef tecrübe ediyoruz.sanki hiç evli olmayan, partner bulamayan adam yok.milyonlarca erkek bir kere bile seks yapmadan ölüp gidiyor. Ya da çok kısıtlı imkanlarla yaşıyor.bu kadar erkeğin hepsi mi gay/biseksüel ve paravan evlilik yapıyor (ya da kimliğini ifade edecek kadar kendine güvenemiyor, artık nasıl tanımlayacaksak)
mutlaka gay olan da vardır, bi itirazım yok da
bana sanki sandığımızdan daha fazla sayıda adam aseksüelmiş gibi geliyor
bildiğim kadarıyla bu konu Japonya'da büyük sorun...adamlar gay değil. adamlar cinsellliğe ilgisiz, oyun oynamak, işinde kariyer yapmak, kadınlarla uğraşmamak filan istiyorlar.
bizde sorun bu tiplerin aynı zamanda evleneyim, eşim donumu yıkayıp yemeğimi de yapsın demesi...kadınlar da sanıyor erkekler istekli olacak.
bekarım belki çok yanlış düşünüyorum ama bana böyle gibi geliyor artık..
evet haklısınız ama suriyeliler savas mavas demiyor. Hiç psikoloji düşünnüyorlar:)Çok açılıyor bu tip konular, kk dan yola çıkarak bu konunun yeni nesil erkeklerin genel sorunu olduğunu düşünüyorum ; ruh rahatlığı lazım cinsellik için, 30 lu yaşlarda hayat mücadelesi veren adamın ruhu nasıl rahat olsun, borç harç geçim vs...
evet haklısınız ama suriyeliler savas mavas demiyor. Hiç psikoloji düşünnüyorlar:)
Hic ugrasma boşa canım sonra ugrastiginla kalirsin asla duzelmiyorlar tecrubeyle sabittttKizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin
Yokki bi dertleri gamsız ....evet haklısınız ama suriyeliler savas mavas demiyor. Hiç psikoloji düşünnüyorlar:)
Sizinde mi öyle olmuştuHic ugrasma boşa canım sonra ugrastiginla kalirsin asla duzelmiyorlar tecrubeyle sabitttt
Soğudum demiyor ki ben soğudum artık ondan zatenParavan evlilikler duymuştum kkda aklıma o geldi 1 ayda soğumak nedir Allah aşkına.
Bir erkeğin isteği azaldı demek ya soğumak yada dediğim gibi altında farklı şeyler icereblr.Soğudum demiyor ki ben soğudum artık ondan zaten
Bakıldı herseyine soru yok denildi ben istediğim zman oluyor diyor ve birkaç kere zaten çocuk olmuyor diye yapmıyorum dedi çabalamiyorsun ki dedim
Bu noktaya geldikten sonra son adım çocuk olsun diye yaklaşıp hamile kalmanızı sağlamak olur. Düzelmeye çalışırsa o ara korunun lütfen eliniz kolunuz bağlanmasın. Şeytanın işi yok, imkansız dersiniz dava açtığınız gün hamile olduğunuzu öğrenirsiniz. Tedbirli davranın lütfenSanırsam ihtiyaç duymuyor yada ben istediğim zaman oluyor doktora gerek yok birkaç kere çocuk olmuyor diye yapmıyorum dedi çabalamiyorsun ki dedim cevap gelmedi
Bence o bir ayda da hap kullanmıştır. Yoksa normal olması mümkün değil. Reklamları izletmiş ama gerisi fiyaskoParavan evlilikler duymuştum kkda aklıma o geldi 1 ayda soğumak nedir Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?