- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Herseyini herkese anlatma yaw su yazdığına baksana kocana arkadaşı yonetiyo diye kızıyorsun seni hem ailen hem arkadaşın yönetiyor bu nasil çelişki çok kızdım sana şuan karsinda olup sana söylemek istediğim çok şey var bence onuda bu hale sen getirdin milletten lafları doldurup doldurup adama bosalttin e o ne zamana kadar dayancak ya bi dusunseneİdare bana yakın bi kelime diil kabul ediyorum önceden annemgile evi terkedip sık gittiğim için haliyle herşeyimi biliyorlardı çünkü anlatmasan bile didikliyorlardı ama şimdi anlatmıyorum arkadaşlarımında etkisi oluyo arkadaşım evli iki çocuğu var ve eşi evden kovuyo gitmiyo benim zayıf olduğum bigün bugün boşver bırak git diyo hayatına bak düzene koy diyo oda mesela bayanın kredi çekmesine karşı biraz burada konuşup rahatladım yemin ederim halbuki o arkadaşım ben kadar harcama yapamaz ama kocasını kötülediği konu bu olmaz
Yok canım ben öyle bişey demedim siz gitmeden o gitmiş size engel olmak için yapmış gelirYani gezip gönlünü eğlendirip gelecek
Çocuk bu evde düşünülecek son şey benceTam bunu diyecektim , siz de gitseniz o da gitse sonuç aynıdır diye. Yani siz yokkende bunları yapıyor olabilir.
Çocuk var mi ?
Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı
Benim de ilk evligim kocamin 2. evliligi. Bunun ne onemi var? Siz severek evlenmediniz mi?Aynen kredi alkol yalan insanlardan borç alıp vermeme ve daha önce evlenmiş boşanmış benim ilk evliliğim bunu önceden biliyodum ama sonra durduk yere psikoloji değişimi bunların hepsi ters bana bıraktırabildiğimi bıraktırdım üzüntüden bir günde bir kilo vermişim bu kadar düzelttiğim bi adamı dışarıdan elin sorumsuzu gelip bozuy
Tabiki ben yokken içiyo ama arkadaş çevresini değiştirdim bi tane bozuk buldu işte hayır çocuk yok düşünmüyorum dahaTam bunu diyecektim , siz de gitseniz o da gitse sonuç aynıdır diye. Yani siz yokkende bunları yapıyor olabilir.
Çocuk var mi ?
Başka bişi yapmadılar sürekli görüntülü konuşuyoruz beni kekleyip erkek erkeğe takıldı sinir bozucu banada izin vermez ben arkadaşlarımla evimde görüşürümArkadaşıyla iş için gitmiş olabilirler ama inşallah oralarda kafa dağıtmak bahanesiyle başka şeyler yapmıyorlardır. Sakin bir dille canım aşkım diyerek konuşun, ama lütfen sakin.
Çevremdekiler hep böyle düşündüğü için bu durumdayım bu düşüncedeyim zatenValla ben kocama bile güvenip okadar borcun altına girmem kendisi çeksin ben niye çekeyim bunun bizzat kötü örneklerini gördüm çevremde ondan yani
Tamam başka bir şey yapmıyorsa takılsın erkek erkeğe. Sıkmayın bu kadar adamı yoksa gerçekten kaçırırsınız.Başka bişi yapmadılar sürekli görüntülü konuşuyoruz beni kekleyip erkek erkeğe takıldı sinir bozucu banada izin vermez ben arkadaşlarımla evimde görüşürüm
Oda var kimi zaman aileme sinirlenip onlara bişi söyleyemeyip gelip eşime çattığımda oluyodu biriktirmiş hepsini Yok böyle bişey ya o arkadaşı geldi tüm huzurum kaçtıHerseyini herkese anlatma yaw su yazdığına baksana kocana arkadaşı yonetiyo diye kızıyorsun seni hem ailen hem arkadaşın yönetiyor bu nasil çelişki çok kızdım sana şuan karsinda olup sana söylemek istediğim çok şey var bence onuda bu hale sen getirdin milletten lafları doldurup doldurup adama bosalttin e o ne zamana kadar dayancak ya bi dusunsene
O zaman rahat bırakıcam bu haftasonuda gezecek öyle mi erkek erkeğe gezsinde o yanındaki arkadaşı olacak adamın karı kız ayağıda varmış onunla takılmasından huzursuz oluyorum onu işten çıkartacaktı karar verdik bu küslüğü çıkarttı onunla geziyoTamam başka bir şey yapmıyorsa takılsın erkek erkeğe. Sıkmayın bu kadar adamı yoksa gerçekten kaçırırsınız.
Ben sizi anlamıyorum hanımefendi. Sorun nedir? Evi mi terketmesi mi, erkek erkeğe tatile mi çıkması, sizi mi göndermemesi, arkadaşını işten çıkarmaması mı, yoksa arkadaşının karı kız ayağı mı? Ben probleminizi anlamadım çünkü düzgünce anlatmıyorsunuz. Anlaşılmıyorsunuz.O zaman rahat bırakıcam bu haftasonuda gezecek öyle mi erkek erkeğe gezsinde o yanındaki arkadaşı olacak adamın karı kız ayağıda varmış onunla takılmasından huzursuz oluyorum onu işten çıkartacaktı karar verdik bu küslüğü çıkarttı onunla geziyo
Kavga ettik günlerce ve eşyasını alıp gitmeye kalktı kapının orada bana gitme demeyecek misin bana gitme demeyecek misin ben sana diyodum bana gitme demeyecek misin deyip durdu o arkadaşından aldığı akılla ve sonunda tamam dedim geri döndü içeri ama bu sefer gittigizlice gezmeye gitmesi küçük bir tartışma mı sizin için ?
Hepsini baştan okuyun anlarsınız çok bozuk bir insandı ve çok uğraştım düzelttim maddi manevi fedakarlık yaptım o bunları görmemezlikten gelip arkadaşına ayak uydurup yeniden bozulmaya başladıBen sizi anlamıyorum hanımefendi. Sorun nedir? Evi mi terketmesi mi, erkek erkeğe tatile mi çıkması, sizi mi göndermemesi, arkadaşını işten çıkarmaması mı, yoksa arkadaşının karı kız ayağı mı? Ben probleminizi anlamadım çünkü düzgünce anlatmıyorsunuz. Anlaşılmıyorsunuz.
26 sayfayı, 260 mesajı baştan okuyamam değil miydi? O zaman arkadaşıyla aralarının bozulması ya da yollarının ayrılması gerekiyor. Bunun için uğraşmalısınız.Hepsini baştan okuyun anlarsınız çok bozuk bir insandı ve çok uğraştım düzelttim maddi manevi fedakarlık yaptım o bunları görmemezlikten gelip arkadaşına ayak uydurup yeniden bozulmaya başladı
Senin kocan laftan anliyoda sen yanlış şekilde davranmışsın yiyip bitirmişsiniz birbiriniziKavga ettik günlerce ve eşyasını alıp gitmeye kalktı kapının orada bana gitme demeyecek misin bana gitme demeyecek misin ben sana diyodum bana gitme demeyecek misin deyip durdu o arkadaşından aldığı akılla ve sonunda tamam dedim geri döndü içeri ama bu sefer gitti
Zaten bunun için onu uyardım ilk başta çok işime yarıyo dedi o kişi bizim yanımızda çalışan sonra tamam çıkartılan dedi ve sonra kavga çıkartıp gitti26 sayfayı, 260 mesajı baştan okuyamam değil miydi? O zaman arkadaşıyla aralarının bozulması ya da yollarının ayrılması gerekiyor. Bunun için uğraşmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?