Kocam ilk defa evi terketti...!

Herseyini herkese anlatma yaw su yazdığına baksana kocana arkadaşı yonetiyo diye kızıyorsun seni hem ailen hem arkadaşın yönetiyor bu nasil çelişki çok kızdım sana şuan karsinda olup sana söylemek istediğim çok şey var bence onuda bu hale sen getirdin milletten lafları doldurup doldurup adama bosalttin e o ne zamana kadar dayancak ya bi dusunsene

Benim de ilk evligim kocamin 2. evliligi. Bunun ne onemi var? Siz severek evlenmediniz mi?
Ama simdi alkol almasinda yalan dolan birc alip vermeme durumlarinda haklisin. O konuda sana birsey diyemem. Fakat sen en cok bu kredi yuzunden tartisdiin icin sanirim esin diger hatalarini gormuyor bile. Burda da kredi mevzusunu direk soyledigin icin herkes seni sucladi. Farkinda misin esinin baska kotu huylari varken sen cok onemsiz birseyin uzerinde durdugun icin surekli, hem esinden hem de burda uyelerden cok tepki aldin. Yanlis seylerin uzerinde duruyorsun bu yuzden de hakliyken haksiz durumuna dusuyorsun.

Valla ben kocama bile güvenip okadar borcun altına girmem kendisi çeksin ben niye çekeyim bunun bizzat kötü örneklerini gördüm çevremde ondan yani

Arkadaşıyla iş için gitmiş olabilirler ama inşallah oralarda kafa dağıtmak bahanesiyle başka şeyler yapmıyorlardır. Sakin bir dille canım aşkım diyerek konuşun, ama lütfen sakin.

Tam bunu diyecektim , siz de gitseniz o da gitse sonuç aynıdır diye. Yani siz yokkende bunları yapıyor olabilir.

Çocuk var mi ?
Tabiki ben yokken içiyo ama arkadaş çevresini değiştirdim bi tane bozuk buldu işte hayır çocuk yok düşünmüyorum daha

Arkadaşıyla iş için gitmiş olabilirler ama inşallah oralarda kafa dağıtmak bahanesiyle başka şeyler yapmıyorlardır. Sakin bir dille canım aşkım diyerek konuşun, ama lütfen sakin.
Başka bişi yapmadılar sürekli görüntülü konuşuyoruz beni kekleyip erkek erkeğe takıldı sinir bozucu banada izin vermez ben arkadaşlarımla evimde görüşürüm

Valla ben kocama bile güvenip okadar borcun altına girmem kendisi çeksin ben niye çekeyim bunun bizzat kötü örneklerini gördüm çevremde ondan yani
Çevremdekiler hep böyle düşündüğü için bu durumdayım bu düşüncedeyim zaten

Başka bişi yapmadılar sürekli görüntülü konuşuyoruz beni kekleyip erkek erkeğe takıldı sinir bozucu banada izin vermez ben arkadaşlarımla evimde görüşürüm
Tamam başka bir şey yapmıyorsa takılsın erkek erkeğe. Sıkmayın bu kadar adamı yoksa gerçekten kaçırırsınız.

Oda var kimi zaman aileme sinirlenip onlara bişi söyleyemeyip gelip eşime çattığımda oluyodu biriktirmiş hepsini Yok böyle bişey ya o arkadaşı geldi tüm huzurum kaçtı

Tamam başka bir şey yapmıyorsa takılsın erkek erkeğe. Sıkmayın bu kadar adamı yoksa gerçekten kaçırırsınız.
O zaman rahat bırakıcam bu haftasonuda gezecek öyle mi erkek erkeğe gezsinde o yanındaki arkadaşı olacak adamın karı kız ayağıda varmış onunla takılmasından huzursuz oluyorum onu işten çıkartacaktı karar verdik bu küslüğü çıkarttı onunla geziyo

Ben sizi anlamıyorum hanımefendi. Sorun nedir? Evi mi terketmesi mi, erkek erkeğe tatile mi çıkması, sizi mi göndermemesi, arkadaşını işten çıkarmaması mı, yoksa arkadaşının karı kız ayağı mı? Ben probleminizi anlamadım çünkü düzgünce anlatmıyorsunuz. Anlaşılmıyorsunuz.

gizlice gezmeye gitmesi küçük bir tartışma mı sizin için ?
Kavga ettik günlerce ve eşyasını alıp gitmeye kalktı kapının orada bana gitme demeyecek misin bana gitme demeyecek misin ben sana diyodum bana gitme demeyecek misin deyip durdu o arkadaşından aldığı akılla ve sonunda tamam dedim geri döndü içeri ama bu sefer gitti

Hepsini baştan okuyun anlarsınız çok bozuk bir insandı ve çok uğraştım düzelttim maddi manevi fedakarlık yaptım o bunları görmemezlikten gelip arkadaşına ayak uydurup yeniden bozulmaya başladı

Hepsini baştan okuyun anlarsınız çok bozuk bir insandı ve çok uğraştım düzelttim maddi manevi fedakarlık yaptım o bunları görmemezlikten gelip arkadaşına ayak uydurup yeniden bozulmaya başladı
26 sayfayı, 260 mesajı baştan okuyamam değil miydi? O zaman arkadaşıyla aralarının bozulması ya da yollarının ayrılması gerekiyor. Bunun için uğraşmalısınız.

Senin kocan laftan anliyoda sen yanlış şekilde davranmışsın yiyip bitirmişsiniz birbirinizi

26 sayfayı, 260 mesajı baştan okuyamam değil miydi? O zaman arkadaşıyla aralarının bozulması ya da yollarının ayrılması gerekiyor. Bunun için uğraşmalısınız.
Zaten bunun için onu uyardım ilk başta çok işime yarıyo dedi o kişi bizim yanımızda çalışan sonra tamam çıkartılan dedi ve sonra kavga çıkartıp gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…