genel hâli buymuş. uzun senelerdir aynı ama bu defa inat ettim ben.Neden isteksiz olduğunu kendisi biliyor mu?
Sağlık problemi vardır belki de
Bi konuda da şu tavsiyeyi görmeyelim artik yaCanım güzel elbise gecelik koku falan bunları yaptığinda da ayni mi..
hayatım çok yaptım tabiki işe yarıyor yada mecbur kalıyor. artık yoruldum yani. birde ben istenmez istiyorum.Canım güzel elbise gecelik koku falan bunları yaptığinda da ayni mi..
15 yılı devirdik cnm. çocuk 11 yaşında. genelde böyleydi ama artık yetti yani.Biraz daha detay verin. Yaşlariniz kac, kac yillik evlisiniz cocuk var mi, hep mi boyleydi sonradan mi oldu???
Aynen.Bi konuda da şu tavsiyeyi görmeyelim artik ya
Tavsiye niteliğinde değil bunlari yaptiginda bile gelmiyorsa sikinti var diyecektim..Bi konuda da şu tavsiyeyi görmeyelim artik ya
genel hâli buymuş. uzun senelerdir aynı ama bu defa inat ettim ben.
terapi vs ona göre şeyler değil. ikna edememBunun için terapi alın beraber ..yine çözülmüyorsa adamın kuşu ötmüyordur belki
Canım güzel elbise gecelik koku falan bunları yaptığinda da ayni mi..
Açıkçası evli değilim ama ilk aklıma gelen sağlık problemleri aklıma geldi.
Libidosu düşük belli ki..
Ne yapmak gerek bilmiyorum.
Umarım en kısa zamanda çözersiniz..
O zaman kapıyı göster ,bak nasıl tutuşuyor paçaları ...terapi vs ona göre şeyler değil. ikna edemem
beni mi istemiyor acaba. kendi kendine ihtiyacını gideriyorsaBence ihtiyacını başka şekilde gideriyor. Bir erkeğin 1 ay isteksiz kalması, ve bunu kendisinin dert etmemesi tuhaf çünkü. Hani varsa bi sıkıntı bunu dert eder, onlara göre bu mevzu "erkeklik" ile alakalı olduğu için önemser yani.
bak buna hiç dikkat etmemişim . doğru olabilir.1 hatun da çıksın da ben isteksizim desin yahu!! Bu kaçıncı adam isteksiz vakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?