kocam isteksiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni mi istemiyor acaba. kendi kendine ihtiyacını gideriyorsa

Az evvel ekşi sözlükte bi başlığa denk geldim. Evli erkeklerin bekarlardan daha çapkın olduğu gibi bişeydi. Entryleri okudum herkes çevresindeki evli erkekleri baz alarak ne kadar doğru bi tespit olduğunu onaylamış. Ne kadar aşık da olsa bi erkek için belli bi süre sonra karısıyla ilişkisi monoton geliyormuş. Yani genel olarak bütün erkeklerin yazdığı tespit buydu. Bu erkek milletine akıl sır ermiyor zaten. Çok istekli görünüp de karısıyla birlikteyken asıl başka kadınları hayal eden adamların varlığını da duydu bu kulaklar. Karşınıza alıp konuştunuz mu hiç? Bu konuda ne diyor acaba

15 yillik evlilik uzun bi sure. Yaslariniz kac? 15 yil sonra birden mi bu hale geldi

Aman dert etme, hiç değilse sen başlatıyorsun ama oda devamını getiriyor.
Valla iki ayda üç ayda yaka paça zarla zorla birlikte olan görümcem var. Bak kızdan hic haz etmem görüşmem asla gidiş geliş yapmam ama kız neler yaşıyordu. Çocuk oldu. Bi kere geldiğinde sordum düzelme var mı die. Var dedi eee dedim 15 günde bir yapıyoruz dedi.
Sizin hiç değilse birlikte oluyor.

baziları böyledir benimkide böyle ama en başından beri bir yılı geçkin evliyiz onun ilk adımıı bir elin parmaklarını geçmez

Aynı şeyi düşünüyordum bende
Kocam kaçıyor kocam istemiyor
Üstelik bir keresinde de 'başım bugün çok ağrıyor' lafıyla karşı karşıya kaldım bu son noktaydı.

Terapiye gittik orada eşimden uzaklaşan kaçan ben çıktım
Oysa ki eşimin benimle neden birlikte olmak istemediğine anlam veremiyordum benden kaçıyor diyordum
Ona yanlış mesajlar vermişim
Bebek doğduğunda kapıları kapatmışım farkında bile değildim

Terapiden önce eşime sen isteksizsin dediğimde evet olabilir falan diyordu
Bunu iktidarsızlık olarak algılamıyordu
'Yaptıklarından ötürü sana isteksizim' o bunu diyordu aslında, ben 'iktidarsızım' anlıyordum
Bunlar kafamı karıştırdı işte
Sonra anladım ritmi ben bozmuşum

Yani belki de sorun sizdedir yada altta yatan çok başka bir sebep vardır bunu insan psikolojisinden anlayan bir insan çözebilir..

Ve bu kesinlikle çözülmesi gereken bir konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…