kocam isteksiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyor bazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
eşim korunuyor dikkatliyiz istemiyoruz çünkü zaten bebeğimde olmuyor kısır olma ihtimalim çok yüksek o yüzden kafam rahat

7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyor bazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Bacim siz ne yiyip iciyonuz de hele

eşim korunuyor dikkatliyiz istemiyoruz çünkü zaten bebeğimde olmuyor kısır olma ihtimalim çok yüksek o yüzden kafam rahat
Bibi senin cocugun yok muydu yav? Ben var saniyordum.

Spora teşvik et. Emin ol sağlık problemi yoksa ise yarayabilir. Spor yapan insan mutluluk hormonu salgılar. Tabi daha birçok hormonuda

hayatım çok yaptım tabiki işe yarıyor yada mecbur kalıyor. artık yoruldum yani. birde ben istenmez istiyorum.

Ayni durum benimde basimda var. Baslatan olmaktan sikildim. Saldim 2 ay oldu hicbirseu uok. Benimki lustral kullaniuor o ilac yapiyormus utaniyormus. Bizde henuz 4 aylik evliyiz. Kendimi istenmeyen cirkin goruyorum. Elimde degil. Sizi cok iyi anliuorum. Esimin ustune gitmemeye calisiyorum ama icten ice kendimi cok uzuyorum

canım ürolog gidin derim
birde 15 senelik evlisiniz
adamı bir sirkeleseydin en başından düzelmişti
her şey yolunda sanıyor
ara ara konuşmalar olduğu için

Bu adamlar ne istiyoki? Evlenmeden sunu yaparim soyle yaparim evlendikten sonra fossss.. cinsel hayat genelde erkekler tarafindan mi bu hale geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…