Oww fenaneyseki öyle dertlerim yok korunuyok
7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Allah iyiliğini versin kız7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Merak ettim hangi yöntemle korunuyordunuz? Bu arada Allah bağışlasın her ikisini de :)7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Bacim siz ne yiyip iciyonuz de hele7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Bibi senin cocugun yok muydu yav? Ben var saniyordum.eşim korunuyor dikkatliyiz istemiyoruz çünkü zaten bebeğimde olmuyor kısır olma ihtimalim çok yüksek o yüzden kafam rahat
Inanmambaziları böyledir benimkide böyle ama en başından beri bir yılı geçkin evliyiz onun ilk adımıı bir elin parmaklarını geçmez
Ne yapalım bazıları böyle değişmez:))Inanmamsenin kocan sana bunu hayatta yapmaz
Var işte avatara bak kızım varBacim siz ne yiyip iciyonuz de hele
Bibi senin cocugun yok muydu yav? Ben var saniyordum.
Merak ettim hangi yöntemle korunuyordunuz? Bu arada Allah bağışlasın her ikisini de :)
Ayy cidden yaa bizde de ben esim istemese diye ölüyorum. Esimi cok seviyorum ama konu cinsellige gelince cinlerim tepeme cikiyor adami dovesim geliyor.Doğuşan ya keşke bi faydam olsa vatana millete
hayatım çok yaptım tabiki işe yarıyor yada mecbur kalıyor. artık yoruldum yani. birde ben istenmez istiyorum.
Prezervatif mi yırtıldı.7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Aman markayi soyleyin de kullanmayalim7 aylık bebegim var korunuyorken ikinci geliyorbazı firmaları dava edicem bu yuzden çokta güvenme sen bak başıma gelene artık ceketimi bile bırakmam diyor
Kıymet bilmeyen bi kadın dahaAyy cidden yaa bizde de ben esim istemese diye ölüyorum. Esimi cok seviyorum ama konu cinsellige gelince cinlerim tepeme cikiyor adami dovesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?