- Konu Sahibi gecenin rengi
-
:) Cok hoşuma gitti.
benim anlatmak istediğim de buydu aslında.
Forumun avukatı mısınız, yoksa benim takipçim misiniz? Ona göre özlü söz hazırlayacağım.
Ben onu tanımasam, samimiyetine inanmasam yorum yapmam zaten?
Size kısaca; sakin ol şampiyon, demek istiyorum.
kusura bakmada herkes kimin ne samimiyette olduğunu bilemez.ben ne biliyim sizin yclozl kullanıcısını bildiğinizi yada burası geyik sohbet yeri değil ki herkes birbirine yorum yapıyor.onu tanıdığınızı sadece sil biliyorsunuz.herkeste bilmek zorunda değil
kusura bakmada herkes kimin ne samimiyette olduğunu bilemez.ben ne biliyim sizin yclozl kullanıcısını bildiğinizi yada burası geyik sohbet yeri değil ki herkes birbirine yorum yapıyor.onu tanıdığınızı sadece siz biliyorsunuz.herkeste bilmek zorunda değil
tabi ki o konuda haklısın zamanla görüyosun kim kiminle ne derece samimi...o benim doğaçlama yorumlarımı sever ben onun mantıklı yorumlarını severim geçinip gidiyoruz Allah bozmasın :)
O zaman yaptığım yoruma yorum yapmayın, kuralları uygulayıp kötü içerik butonuna basın.
Ben nerde ne konuşulacağını, hangi cümlenin kaldırılacağını iyi bilirim merak etmeyin; bana had bildirmek sizin üstünüze vazife değil. Zabıta gibi dolanmayın peşimde lütfen.
peşimdemi ? ben sizi ilk defa bu konuda gördüm
ve had bildirmek demişsiniz.ben kavga etmedim daha önce bu forumda ve davranışlarımı kontrol etmesinide bilirim.had da bildirmiyorum.sadece yorum yazdım size küfürmü yazdım sanki ben öyle gösteriyorsunuz herkese.
ben vermesem de o eşimden bi şekilde alır duygu sömürüsünü çok iyi yapabilen bi kadın. bi ara da intihar edicem diye tutturmuştu
o zaman şöyle yapalım, eşinle akşam konuş sakin sakin, seni çok seviyorum ve huzurumuz kaçsın istemiyorum,senin hatrın için bu akşam seninle gelicem ancak bundan sonraki ailevi ilişkimizi seviyeli bi şekilde sürdürmek istiyorum, annene evimizin anahtarını vermek ya da onların yanında tartışmak gibi bi durumumuz olmasın de... ne laflar ettim beahh
ben zaten evi ayırdıktan sonra gittim bir kere yüzüme bile bakmadıkları yetmezmiş gibi ben evden çıkınca kocama kızmışlar bunu niye getirdin getirme biz istemiyoruz diye. aynı şekilde üç gün önce kocama ulaşamamışlar sabah merak etmişler ki biz işe beraber gidiyoruz ona ulaşamayınca beni aramıyorlar ablasını arıyorlar ulaşamıyoruz ara geline sor diye. barışmaya gönlü olan insan için bence güzel bi bahaneydi beni arayabilirlerdi. kaldı ki biz beraber gidiyoruz bana da bişey olmuş olabilirdi beni de merak etselerdi o zaman.
onlar için sadece oğulları önemli. benim bi hükmüm yok. zaten kaynanam her seferinde boşanın diye kocama baskı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?