Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

mavi_turna

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
596
643
628
Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?

Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.

Sizce kocanızne haltlar karıştırıyor olabilir ? Henüz fiili bir aldatma yoksa da eşiniz aranıyor gibi geldi bana
Emin olmadan tek kelime etmeyin.şüphe halinde haklı çıkacaktır gereksiz yere sorun çıkarmakla suçlanacaksınız.önce takipte kalıp emin olun sonra öğreneceğiniz durumu sindirebiliyorsanız ses çıkarıp da yüz göz olmayın susun ve her şeyden bihaber eşi oynayın.aldatma durumu ortaya çıkar da sindiremem derseniz boşanmaktan başka çıkar yol yok.

Merhaba öncelikle. ..gece bütün dertler büyür ya ondan da vesveseniz artmıştır. ..Tabii eşinizin ben de burdayım demesi açık bir davet gibi ama aynı zamanda çok da arkadasca ve normalde gorusulmedigini de ibraz ediyor bence...iki hafta kalacak olması dert. ...Hele de erkeklerin hep atraksiyon aramalarini düşünürsek. ...ama dirayetli ve kavgasiz beklemek en zor ve iyi olanı bence. ..sesinizle biraz tehditkar ama konuşmalarda nispeten neşeli olmaya calisin ki takipte olduğunuzu sadece tahmin edebilsin. ..madem iki hafta orada öncelikle kendinize de zehir etmeyin bu vakti. ..sürpriz adıyla atlayıp gitme ihtimaliniz yok mu? Ayrıca; mesajların silinmesi çirkin kokulu bence. ..zaten kötü bir yazışma yoksa insan daha masumiyetini gösteren kanıt diye silmez ki...Gerçi eski kız arkadaşının arkadaşlık atması kabul etmesi ve yazismasi da hoş değil ama...işte ya yapmayan erkek yok da fırsatını bulamamış erkek var!Benim evimde sosyal ağlar yasak eşim de ben de baştan başını kopardik bu yılanın. ...her an tehdit işte. ...dilerim evladiniza verimli olabilmeniz açısından kolay geçer bu dönem. ..

Mesajlarin sana da geldiğini bile bile mesajlasmasi cok garip neden ayni yerdeyiz diye belirtmis entresan sonradan mesajlar silinmis ben sizin yerinizde olsam neden mesajlar silindi diye bir sorarım yani normal konuşurken duruyordu konu değiştide mi silindi

zor birsey ya. dusunuyorum da ben yasasam ne yaparim diye. ki siz gayet olgun dusunceli bir insansiniz sanirim cunku ben birakin erkek arkadasimin eski sevgikisi ile konusmasini, eski sevgilisinin adini tasiyan insanlara bile kıl olan biri olarak adini bile anmasina sinir olan biriyim. o yuzden nasil empati kurabilirim bilmiyorum.
ama %100 guvenmeyin derim. benim gozumde "ayni sehirdeyiz" demesi bile sorun teskil etti mesajinizda. takiote kalin ama esinizin basina oatmayin su an icin derim

Şuan eşim kadar o kıza da kızgınım evli olduğunu biliyosun hadi bilmediğini varsayalım face profilinde yazıyor adamın neden ekliyosun, neden mesaj yazıyosun amacın ne ya ! Adam mı kalmadı sanki madem o kadar meraklısıydın benimkinin baştan elinde tutsaydın.
Sanırım sizlerinde dediği gibi şuan beklemede kalmak en iyisi gibi duruyor, zaten böyle durumlarda eşimin zeytinyağ gibi üste çıkması çok kolaydır. Haklıyken haksız duruma düşürüverir insanı.
Gerçi bu durumda haklı olmayı hiç istemem.

Ay o yazışmalardan göz ayrılır mı ya tüh. Eğer kızın niyeti bozuk öve Görüşmek isterse görüşürler gibi geliyo. Muhtemelen eski kız arkadaşı olduğu için sildi Mesajları. Yani normal ni koz arkadaşı olsa silmeyebilirdi Ama bu tehlikeli bi bölge sonucta. Yani 2 hafta daha var insanın huzursuz olması normal. Ara ara arayıp kontrol edin. Birde fatura dökümünü falan kontrol edebiliyorsanıx edin kiminle konuşmuş galan

Ben olsam eşimle arayıp konuşurum, dönüşünü beklemem.
siz sanırım mesajlaşmasına kızmamışsınız, sadece görüşür mü diye üzülüyorsunuz.
O zaman mesajları gördüğünüzü ama sizin için sorun olmadığını ama sınırının da görüşmek olduğunu belirtin.
Kızmadan sinirlenmeden.

bu arada siz çalışmıyorsanız siz de gidin, 2 hafta ayrı kalınır mı yok yere.

Hat dokümanına ulaşmaya çalışabilir misiniz acaba ? Ve su süreçte size davranışlarında değişiklik var mi ? Anladığım kadarıyla yok ama erkeklerin yapısı gereği kadınlar kadar detaylı düzenlemezler. Bazen yaptıkları şeyler onlara normal gelir. Bu kızla arasında ki ilişki nasılmış ciddiler miydi acaba ? RABBIM eşinizi doğru ayırmasın bebeğinizin yüzü suyu hurmetine..

Bence değişiklik aramış eşiniz. Farkı birşeyler yaşamak istiyor. Yoksa ben de senin oradayım demesinin ne açıklaması olabilir ki? Ayrıca muhabbet belki de facebooktan değil başka bir yerden devam etti nereden bileceksiniz?

Benim eşimi de eski kız arkadaşı eklemiş, eşim kabul etmedi. Sonra mesaj atmış nasılsın seni çok merak ettim gibi şeyler yazmış. Eşim cevap bile vermedi beni telefonla aradı benim hesabıma baksana biri mesaj atmış ilgileniver diye. Yani karşı tarafın ne kadar kötü olduğu kocasını ilgilendiriyor, eşiniz istese konuşmayabilirdi.

Niyeti bozup bozmadığını Allah bilir ama hiç masum olmadığı kesin. Yazıştıkları zaman için içini yemedi mi ya,ben gözümü diker nefes bile almadan ne yazacak diye okurdum

Kimse kimseyi elinde tutamaz,bir insan ya kalbindedir ya değildir

valla çıldırma sebebi..
hiç masum gelmedi bana. ayrıca eşinizle neden 2 hafta ayrısınız? siz de gidin. çalışıyor musunuz? hadi diyelim çalışıyorsunuz ve eşiniz 2 3 gün arkadaşlarıyla tatil yapmak istedi. tamam da 2 hafta nedir Allah aşkına?
ayrıca ne olursa olsun o ekrandan gözümü almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…