- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Bana kalırsa kuşku güve gibidir içten içe yer bitirir aynı şeyleri bende yaşadım eski sevgili değildi ama mesenger dan mesajları okudum ve ispatlayamadım fiili bişeyde olmadığı için uzatmadım ve telefonu birdsha karıştırmadım kocamı seviyorum çocuklarım babasız bümesin istiyorum eğer bişey varsa bilmek istemiyorum kaldıramam aptal kadını oynuyorum anlıcan eşini seviyo kaybetmeyi göze alamıyorsan iyice ayruka çıkmadan suyu bulandırma kendin için toparlamak zor oluyo sonra at kuşkularını eşine güven yoksa huzursuz olursunHerkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
İşi ile kızın aynı şehirde olması bir tek bana mı enteresan geldi?
tebrık ederım senı, çok guzel yazmıssın bekar olan kız ıstedıgı kısıye mesaj atabılır evlı olan erkek kendını korumasını bılecek ,onun sorumlulukları var, dırek aranıyo kı mesajalasmanın bıttıgını duunmuyorum bunun telden aramaı var whatsupu var var kı var senın okuyacagını bıle bıle bu kadar yazsısan senın gormedıgın yerde neler yapmaz üzgünüm ama gercek buBir de kızlar siz ilişkiniz varken biri sizle görüşmeye kalksa sevgiliniz ne der, ben söyleyim, disi kedi kuyruk sallamazsa..... evli olsanız eski sevgiliyle mesajlassaniz aynı şehirde gitseniz ana haberlerde bir kadın cinayeti daha. Amaaa erkek yaparsa kadın kandirmistir, kadın yanasmistir. Çünkü erkeklerin aklı yok. Aman suslenip bekleyelim de başka kadınlar ayartmasin.
Biz böyle yaptıkça erkekler daha çok aldatır. Kız evli adama istek yollamis da erkek adam evli olduğundan bihaber miymis. Kabul etmeseymis. Suç evli olan kimse onda gözüne dizine sahip çıksın.
Sizlerin tabiriyle her kuyruk sallayana gidecekse erkekler, oldu olacak tasmayla dolastiralim
kocama da derım tabı önce ardız kadıns sonra utanmaz herıfıme derdım. Kadınlar neden korkuyo ,seyredıyo anlamıyorum tas olsa catlar be .Adam dakı necesaret eskı sevgılıyı eklıyo agzını burnunu kırarım evı de terkederım.Kocana birsey demez misin peki
Gercekten kocalarınıza sahıp cıkın kadınlar ya at mesaj kadına kocanla muhattap olmasın sonucta eskı sevgılı demekkı unutamamıs .Nasıl boyle seyredıyosunuz anlamadım ben o anda kocanla mesajlasıtken yzardım hoop ne oluyo sen kımsın kadın dıye.
Ko
kocama da derım tabı önce ardız kadıns sonra utanmaz herıfıme derdım. Kadınlar neden korkuyo ,seyredıyo anlamıyorum tas olsa catlar be .Adam dakı necesaret eskı sevgılıyı eklıyo agzını burnunu kırarım evı de terkederım.
Ben kocama sahip falan çıkmam. Çünkü başka kadınları reddetmesi gerektiğini öğrenecek kadar zekası var. O kadar kafası basıyor yani.
Bende hiç masum göremedim.Ve bende olsam başlarına yıkardım açıkçası Banada planlanmış birşey olarak geldi.Hatta iş için değil,tatil için bile gitmiş olabilir diye geldi.Konu Sahibi öyle mantıklı, sakin anlatıyor ki ne dese He dicez. :) ben de ayarlanmış olduğunu düşündüm ama face mesajlarına bakılırsa gorusmuyorlar. Gorusecekler, ben olsam o bulundukları yeri başlarına yikmistim. Eski sevgilisiyle mesajlaşan koca mezarını hazır etsin çünkü zahmet edip bir taş su bile dökmem. Imkanın varsa muhakkak yanına git.
Kendine sahip çıkamayan adama ben koca demem ne sahip çıkacağım. Hepsi kadınların suçu, önce kadına hesap sorup sonra kocasina soracak. Neden? Çünkü kadın ayartti kocayı, yoksa kocacik ne bilsin böyle kötü şeyleri. Böyle hemcinslerime çok aşırı sinir oluyorum.
Kocalarınıza sahip çıkın ne demekGercekten kocalarınıza sahıp cıkın kadınlar ya at mesaj kadına kocanla muhattap olmasın sonucta eskı sevgılı demekkı unutamamıs .Nasıl boyle seyredıyosunuz anlamadım ben o anda kocanla mesajlasıtken yzardım hoop ne oluyo sen kımsın kadın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?