Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

İnsan niye eski kız arkadaşının isteğini kabul eder ki? Bana yanlış geliyor, sen eski erkek arkadaşını face e ekleyebilir misin ne tepki verirdi eşin? Ben arkadaş kalma olayına inanmıyorum ne gerek var dünyada arkadaş mı kalmadı ki eski sevgiliyle arkadaş kalınıyor. Endişelenmekte haklısın

bende kıza çok kızdım. valla erkek milleti en iyisi bile bu konularda kandrılmaya çok müsait oluyo. kız niye evli barklı adama hala yazıyoki günah valla Allah korkusuda yok. içinize şüphe düşürmeyin bence iyi düşünün iyi olsun. ama eşiniz gelince bu konuyu yüz yüze ciddi bi şekilde konuşun

Bana kalırsa kuşku güve gibidir içten içe yer bitirir aynı şeyleri bende yaşadım eski sevgili değildi ama mesenger dan mesajları okudum ve ispatlayamadım fiili bişeyde olmadığı için uzatmadım ve telefonu birdsha karıştırmadım kocamı seviyorum çocuklarım babasız bümesin istiyorum eğer bişey varsa bilmek istemiyorum kaldıramam aptal kadını oynuyorum anlıcan eşini seviyo kaybetmeyi göze alamıyorsan iyice ayruka çıkmadan suyu bulandırma kendin için toparlamak zor oluyo sonra at kuşkularını eşine güven yoksa huzursuz olursun

İşi ile kızın aynı şehirde olması bir tek bana mı enteresan geldi?

Konu Sahibi öyle mantıklı, sakin anlatıyor ki ne dese He dicez. :) ben de ayarlanmış olduğunu düşündüm ama face mesajlarına bakılırsa gorusmuyorlar. Gorusecekler, ben olsam o bulundukları yeri başlarına yikmistim. Eski sevgilisiyle mesajlaşan koca mezarını hazır etsin çünkü zahmet edip bir taş su bile dökmem. Imkanın varsa muhakkak yanına git.

Kocanız aranıyor gibi geldi bana da. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence de gidebiliyorsanız gidin.

Bir de kızlar siz ilişkiniz varken biri sizle görüşmeye kalksa sevgiliniz ne der, ben söyleyim, disi kedi kuyruk sallamazsa..... evli olsanız eski sevgiliyle mesajlassaniz aynı şehirde gitseniz ana haberlerde bir kadın cinayeti daha. Amaaa erkek yaparsa kadın kandirmistir, kadın yanasmistir. Çünkü erkeklerin aklı yok. Aman suslenip bekleyelim de başka kadınlar ayartmasin.
Biz böyle yaptıkça erkekler daha çok aldatır. Kız evli adama istek yollamis da erkek adam evli olduğundan bihaber miymis. Kabul etmeseymis. Suç evli olan kimse onda gözüne dizine sahip çıksın.
Sizlerin tabiriyle her kuyruk sallayana gidecekse erkekler, oldu olacak tasmayla dolastiralim

tebrık ederım senı, çok guzel yazmıssın bekar olan kız ıstedıgı kısıye mesaj atabılır evlı olan erkek kendını korumasını bılecek ,onun sorumlulukları var, dırek aranıyo kı mesajalasmanın bıttıgını duunmuyorum bunun telden aramaı var whatsupu var var kı var senın okuyacagını bıle bıle bu kadar yazsısan senın gormedıgın yerde neler yapmaz üzgünüm ama gercek bu

Ben kocama sahip falan çıkmam. Çünkü başka kadınları reddetmesi gerektiğini öğrenecek kadar zekası var. O kadar kafası basıyor yani.

Ben giderdim heralde oğlumu da alıp, hem tatil olmuş olurdu

Ben kocama sahip falan çıkmam. Çünkü başka kadınları reddetmesi gerektiğini öğrenecek kadar zekası var. O kadar kafası basıyor yani.

Kendine sahip çıkamayan adama ben koca demem ne sahip çıkacağım. Hepsi kadınların suçu, önce kadına hesap sorup sonra kocasina soracak. Neden? Çünkü kadın ayartti kocayı, yoksa kocacik ne bilsin böyle kötü şeyleri. Böyle hemcinslerime çok aşırı sinir oluyorum.

ya kızlar yapmayın kadın unutamamıs olabılı, hala sevıyo olabılır, kocanla gorusmek ıstıyo olabılır eger erkek gercekten namuslu ıse eger kadına agzının payını verır sonrada guzelce karısına anlatır buydu ama boyle oldu dıye. lütfen su karsıdakı kadınla ıletısıme gecmeler yok ona agzının payını vermeler ne kadar kotu erkek sızın kocanız hesabıda ona sorun cezayıda ona kesın

Valla banada pek mas
Bende hiç masum göremedim.Ve bende olsam başlarına yıkardım açıkçası Banada planlanmış birşey olarak geldi.Hatta iş için değil,tatil için bile gitmiş olabilir diye geldi.
Konu sahibi ne düşünüyor çok merak ediyorum açıkçası

Koca dedikleri adamlara zihinsel engelli muamelesi yapmıyorlar mı sinir oluyorum. Madem kocamı affetmeye çoktan meraklıyım bari karşıya pislik atayım da konu değişsin derdindeler.

"Yapacaklarına karar veremeyecek kadar akli melekeleri yerinde olmayan heriflerle evlenmeyin"

Aranıyo orası kesin, selam de geç hadi aynı şehirdeyizi neden vurguluyo yoksa
Bi de mesajların sana düştüğünü bile bile yapması daha ilginç

Kocalarınıza sahip çıkın ne demek
5 yaşında çocuk değil
Kendine mukayyet olamayan evlenmesin
Kocan adam değilse karşıdaki kadına ne diyeceksin, Ayşe gider Fatma gelir ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…