Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

2 hafta içinde muhtemelen o kızla görüşecektir yani bunu anlamak zor değil. bence ne yap et oğlunu da al git eşinin yanına '' süpriiiiiiz'' dersin.

Ben olsam mesajlasmasını ve face eklemesını normal bulman ve hemen tepkımı koyardı hatta esımden once dırek o bayana esımle bırdsha mesajlasmamasını soylerdım.

bir insan eski sevgilisini evli olduğu halde neden ekler ?bazen kadınları anlamıyorum . macera perşinde mi ne ?
ayrıca erkekler salak oluyor bu tür konularda bence msjların senin gördğünü farkında değildir yoksa ordan msjlaşmaz . güveniyorum diyorsun kardeşim de pes diyorum sana . nesine güveniyorsun adam eski sevglisiyle msjlaşıyor .nerde olduğunu söylüyor buluşmak istediğini daha nasıl anlatsın . sen güvenmeye devam et canım kedidir o kedi .

Gercekten kocalarınıza sahıp cıkın kadınlar ya at mesaj kadına kocanla muhattap olmasın sonucta eskı sevgılı demekkı unutamamıs .Nasıl boyle seyredıyosunuz anlamadım ben o anda kocanla mesajlasıtken yzardım hoop ne oluyo sen kımsın kadın dıye.

Siz bence çok olgun bir insansınız. Ama bu konuda biraz dikkatli olmanızı öneririm. Çünkü mantıklı bir durum yok ortada. Ayrıca eşinizin oraya tesadüf olarak gittiği ve tamda aynı zamanda tesadüf olarak bu kızın eşinizi face den eklediğini düşünmüyorum. Şehir neresi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ? Küçük bi yerse kız onun bi şekilde orada işinin olduğunu öğrenip facede o şekilde eklemiş olabilir.

Ayni yerdeyiz demesi biraz kusku uyandiriyo.Belki de is icin gitmemistir..Ama biraz izlemeye al hemen hukum verme.

Kocana birsey demez misin peki

Cok sakinsiniz ben olsam coktan kiyamet kopmustu bi adam eski kiz arkadasini nasil ekler konusur ya Arkadasca olsa bile onlar konustukca eskiler deprescek akla gelincek yok olamaz bence sizde gidin esinizin yanina yada telde soyleyin gordugunuzu ipleri koyvermeyin hopppp gidiverir niyet bozuk gibi

Sabrınız ve sakinliginizden dolayı tebrik ettim sizi.Ben asla böyle kalamazdım arayıp sorardım böyle yapın diye demiyorum tabi.

eski sevgiliyle mesajlaşmış olması hiç masum gelmedi,normal lise üniversite arkadaşı olsa hadi neyse de sevgili yahu,burada face den eski sevgili ismini aratan kocalar normal karşılanmıyor da birde faceye eklenmesi bilemiyorum,ben olsam buluşma aşamasına varmadan hesabını sorardım.ama bu durumda sakin kalmak mı lazım yoksa fevri davranmak mı.
bir de faceden ekleme talebi eşiniz tarafından mı oldu,yoksa kız mı istek yolladı ,eklemişler ama kim kime istek yolladı da gerçekleşti bu ekleme,eşiniz istek yolladıysa kızın orada yaşadığını bildiğinden iletişeme geçmek için istek atmış da olabilir.gideceği aynı gün eklenmesi tesadüf olamaz.

Neden duruyorsunuz tlf bile gerek yok hemen sizde gidin oraya ben hic masum bulmadim Eşinizi

Ozel degilse nasil bir isi vardi esinizin yazlik bolge sanirim gittigi yer tatile mi gitti sizi arayip soruyor mu davranislari nasıl gittiginden beri

Neden bunları gördüğünü eşine sormuyorsun ?
Bilsin okuduğunu ve sana geçerli bir açıklama yapsın, severek ve isteyerek evlisin , yeni bir evlilik 4 yıllık.
eğer bir kötülük yoksa msjları zaten silmezdi.
Bu durumu bildiğini açıkça söyle, bakalım sana ne diyecek?
bakarsın bi açıklaması vardır.

O mesajlar dakika başı kontrol edilmez mi hiç? Silinene kadar nasıl durdun?

Mesajların silinmesi basit bir sebepten değil bence. Zaten eşin en başta görüşmek için adım atmış. Hiç iyi kokular gelmiyor. Şu anda beklemek en iyisi.
Mesajları sıkı takibe al.

Mesajları silmiş...
Silmeseydi belki de şüphelenecek bişey yoktu.zaten hersey ortada olacaktı.silmeye gerek olmayacaktı.
Ama silmiş işte anlatabildim mi silmiş..yani ..kafayı yedirtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…