- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 1.123
- Konu Sahibi mavi_turna
Sizin hisleriniz mi geçerli olacak boşanma davasındaNasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.

Ben kaç vakte kadar evlenirim acep ne hissettiniz