Selam
M
mavi_turna
Basindan beri takip ediyorum konunu.
Kafani bulandirmayayim diye bir de ben yazayim istemedim.
Son gelinen durumdan kendi adima memnunum

Soyle ki; en sonunda biraz daha sakinlesip karar verme surecine girmissin ki yapman gereken buydu.
Sana bir tavsiyrm soyle olabilir. Karadenize ananenin yanina gitme bence cunku rahat birakilmazsin (tipik koy ortami diye hayal ediyorum) herkes senin torun niye geldi, esi niye gelmedi, buncacik cocukla tek tatile mi cikmis bisuru sey.
Esinin de hakli olarak cocugunu goremeyeceginden dolayi huzursuz olmasi normal.
Bence sen sureyi soyle bi bir iki haftaya cek bence kafa dinlemek ve dusunmek icin ideal.
Kocan nerde oldugunu bilsin ve istanbula yakin olsun ki 2-3 gunde bir cocugunu gormeye gelebilsin. Misal aklima agva geliyor.
Bu arada senin avukati cok kotu niyetli bulmadim. Sana zarar veren bi davranis degil aksine olasi durumlarda zarardan cevirici bi davranis. Alti ustu bosanmaya tam karar verdiginde biraz gecikir surec o kadar.
Onlar bu isin kurdu olmuslardir inan hangi cift geri donussuz bu yola girdi bilirler.
Bir de ben senin su gorumcene coook ama cook sinir oldum sittiret seviyeyi sacini basini yol hahah.
Ama kocanla barisirsan ben olsam o kariyi bi daha eve sokmam kocanin kardesidir gorusurse gorussun. Hem dugununu onun yuzunden yapamamissin hem evliliginizdeki ilk catlak onun vesilesiyle baslamis. Cok begeniyosa o hatunu ustune kuma getirtsin allaaah alaaah
Esini en iyi sen taniyorsun. Ben senin anlattiklarindan barismaniz yanlisi olan gruptanim eger olumsuz bi gelisme olmazsa ve gercekten pismanligina inaniyorsan.
Ama kimsrnin gazina gelme icindeki sesi dinle bence en saglikli karari sen vereceksin zaten.
Ve bir tavsiye daha tatile cikarsan internet fln hepsini unut yanina sadece kitap al bi mp3 calar fln al gercekten kafani dinle yani. Yine nette olursan ozellikle burada kafani bulandirmaktan baska bisey yapmaz ve kafayi soooyle bi bosaltamazsin.
Umarim hersey senin ve bebegin icin cok guzel olacak.