- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.605
- 248
- Konu Sahibi mavi_turna
- #1.481
O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Zaten tekrar şans vermek kolay. Insan çocuğu için ne yapmaz ama aynı masada yemek yerken cıvıldaşmak, aynı yatağa girmek onca şeyden sonra elele gezebilmek zor olan bunlar..
Bunlara evet misin bak bu da önemli..
Sakın senin konuyla bağdaştırıyorum sanma ama bi arkadasım basit bi mesaj buluyor eşinin tlf da ki biz hepimiz ne var bunda büyütme dedik o derece basit. Seninki gibi değil.
Kıyamet kopuyor, evleri ayırıyor.. Eşi deli divane.. Hepimize yalvarıyor ikna edin onsuz ölürüm vs. Bu arada iki de minik kız var Babalarına aşık, baba da kızlarına..
Barışıyorlar .. Arkadaşım çok mutluyum diyor.. Bizim kız prenses Kocası Köle modunda takılıyorlar ki 3-4 yıl geçiyor..
Köle 180 derece Değişiyor, burnundan getiriyor Kızın . Prenseslik günlerinin intikamı gibi adeta.. ( bu benim kişisel yorumum tabi) adam boşanmak istiyor ve boşanıyorlar ..
Sonradan öğreniyoruz. Meğer o mesaj Aşkım canım bile içermeyen basit mesaj , sevgilisindenmiş ve yıllarca devam etmiş. Bunlar evlendiler..
Kızı zor toparladık. Senin konun bundan çok farklı ama gözümün önünde olan bişiyi yazmak istedim. Adam kızlarım için katlandım çok küçüklerdi Demiş ya.. Bir de yıllarca cinsellik olmamış. Insan bundan kıllanır . Arkadasım her dediğinin yapılmasının büyüsüne kapıldı maalesef ...
Of çok korkunççç