Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Keşke şu aldatılan bayanlar da birazcık merak edip araştırsa da öğrenseler kocaları ne haltlar yiyor benim kocişim bişey yapmaz modundalar ne hikmetse ortalık aldatan erkek kaynıyor eşimin işyerinde bir bayan bir erkek ikiis de evli işyerinde sevgili evde eşleriyle hiçbir şey olmamışcasına hayatlarına devam ediyorlar üstelik çarşıda gördüğümüzde ise eşiyle de gayet iyi hanfendi bu ne perhiz bu ne lahana hem pastam dursun hem karnım doysun yadırgamayın bir gün gelir yaparsınız keşke eşleri şüphelense de bu programlar ile takip etseler
Tabii canım tüm gün birini konuşmalarına kadar takip etmek çok mantıklı. Hem de ortada bir şey bile yokmuş dedi konu sahibi. En ufak şeyden şüphelen sonra da bütün hayatına müdahale et. Eşi anlarsa ne diyecek? Ben boşarım hiç durmam. Ama erkekler biraz salak sanırım. Neyse aldatan insan genelde anlaşılır zaten öyle çok takibe gerek yok. Bir de sanırsın ki kadın takıp edip öğreniyor da bir şey yapıyor. Sanki boşanıyor. Çoğu biraz kendince burnunu sürtüp barışıyor. Ne demeye takip edersin o zaman

Benim eşim bilgisayar mühendisi 😀😀 ben yapsam zaten yakalanırım kesin hahah.

Ben sadece arada google gecmişine falan bakıyodum. Sırf burdaki konuları gördugum icin. Onu da bıraktım çok küçük düşürücü bir hareket geldi sonradan kendime kızdım.
Bence tedbiri de elden bırakmamak lazım hiç yapmadım ama yapmayacağım anlamına gelmez kadınları saf yerine koymaya çalışan erkek dolu bilmiyorlar ki kadının fendi erkeği yendi

Her erkek cok istekli olacak diye bisey yok.
Benim esimde beni sinirlendirir bu konuda ama gercekten yorgun oldugu erkenden koltukta sızıp kalmasindan belli oluyor. 🤭
Siz yanaşın vazgecmeyin karsiniza alın konuşun isteklerinizi guzelce dile getirin.

Tabii canım tüm gün birini konuşmalarına kadar takip etmek çok mantıklı. Hem de ortada bir şey bile yokmuş dedi konu sahibi. En ufak şeyden şüphelen sonra da bütün hayatına müdahale et. Eşi anlarsa ne diyecek? Ben boşarım hiç durmam. Ama erkekler biraz salak sanırım. Neyse aldatan insan genelde anlaşılır zaten öyle çok takibe gerek yok. Bir de sanırsın ki kadın takıp edip öğreniyor da bir şey yapıyor. Sanki boşanıyor. Çoğu biraz kendince burnunu sürtüp barışıyor. Ne demeye takip edersin o zaman
Bayan eşinin soğuk davranmasından uzak durmasından şüphelenmesi çok normal kim olsa acaba hayatında başka biri mi var da bana böyle davranıyor der aldattığını belli etmeyip işi profesyonelce yürütenler de var anlamayadabilir insan

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim

merhaba, eşiniz işten geldikten belli bi zaman sonra (dinlendikten sonra) ona yanaşma niyetiniz olmadan yakın temas kurun. yanında film izlerken dekolteli giyinin arada dokunun temas kurun ama direkt yanaşmayın. yoğundur, aklı işte kalıyordur, elbette sorumluluk da ağır geliyordur. bence giyiminize devam edin

Bayan eşinin soğuk davranmasından uzak durmasından şüphelenmesi çok normal kim olsa acaba hayatında başka biri mi var da bana böyle davranıyor der aldattığını belli etmeyip işi profesyonelce yürütenler de var anlamayadabilir insan
Tamam o zaman insan gibi bir varlığın azıcık soğuk davranmasından yola çıkarak herkes eşini takip etsin o zaman. Konuşmasına kadar..orayı da tam anlamadım. Sadece teldeki konuşmaları mı takip ediyor. Bence saygısızlık. Anca çok emin olursun kanıt istersin sonrasında boşanacağım dersin öyle belki yapılabilir. Diğer türlüsü saygısızlık.

Tamam o zaman insan gibi bir varlığın azıcık soğuk davranmasından yola çıkarak herkes eşini takip etsin o zaman. Konuşmasına kadar..orayı da tam anlamadım. Sadece teldeki konuşmaları mı takip ediyor. Bence saygısızlık. Anca çok emin olursun kanıt istersin sonrasında boşanacağım dersin öyle belki yapılabilir. Diğer türlüsü saygısızlık.
Bayan zaten ufak bişeyden kıllanmamış ki eşi bariz soğuk davranıyor uzak duruyor böyle düşünmesi çok normal bayanlar takip etmiyor erkekler de oh hanım benden zerre şüphe duymuyor deyip ooo alemlere akıyor hanımın güveni sonsuz nasıl olsa evde de çok iyi hatuna karşı tabi evet bu yapılan saygısızlık olabilir savunmuyorum ama maalesef ki aldatan erkek çok var ve boşanmayı tercih edecek hanımlar bu yola başvurmalı

Şüpheden kendi kendimi yiyip bitirmektense bu mantıklı geldi çünkü soğukluğu yanaşmaması ister istemez şüphelendiriyor ve evde bazen gergin ortama sebep oluyordı en azından bundqn emin olup ona göre yol alırım mesela emin olduktan sonra o şüpheci sinirli hallerim gitti başka bi sebep varsa onu en azından kafam rahat şekilde halletmeye çalışırım

Hiç şüphelenmeyip iş piştikten sonra öğrenmek daha sıkıntılı sonuçta çocuğum var

Şüpheden kendi kendimi yiyip bitirmektense bu mantıklı geldi çünkü soğukluğu yanaşmaması ister istemez şüphelendiriyor ve evde bazen gergin ortama sebep oluyordı en azından bundqn emin olup ona göre yol alırım mesela emin olduktan sonra o şüpheci sinirli hallerim gitti başka bi sebep varsa onu en azından kafam rahat şekilde halletmeye çalışırım
Ben de bir dönem yaşadım bu durumu ama araştırmadım sadece aldatıp aldatmadığını sordum yemin billah etti inandım ama şayet kandırıyorsan öğrendiğim takdirde bu evlilik biter bunu böyle bil dedim hatta bu şekilde devam ederse evliliğimizi bitireceğimi söyledim bilmiyorum ama uzun bir müddet daha sabrettikten sonra düzeldi şimdilerde neden öyle davrandığını sorduğumda bilmiyorum içimden zerre yapmak gelmiyordu dedi lohusa sendromu uzun sürdü napıcaksın çektik işte 😂üzülmeyin aldatmıyorsa evde size karşı davranışları da iyiyse bir buhran dönemi olabilir geçer dert etmeyin

Ben de bir dönem yaşadım bu durumu ama araştırmadım sadece aldatıp aldatmadığını sordum yemin billah etti inandım ama şayet kandırıyorsan öğrendiğim takdirde bu evlilik biter bunu böyle bil dedim hatta bu şekilde devam ederse evliliğimizi bitireceğimi söyledim bilmiyorum ama uzun bir müddet daha sabrettikten sonra düzeldi şimdilerde neden öyle davrandığını sorduğumda bilmiyorum içimden zerre yapmak gelmiyordu dedi lohusa sendromu uzun sürdü napıcaksın çektik işte 😂üzülmeyin aldatmıyorsa evde size karşı davranışları da iyiyse bir buhran dönemi olabilir geçer dert etmeyin
Çok sağolun söyledikleriniz iyi geldi büyük ihtimal öyle olabilir inş o kadar uzun sürmez siz iyi dayanmışsınız ama sabrın sonu selamet olmuş

Çok sağolun söyledikleriniz iyi geldi büyük ihtimal öyle olabilir inş o kadar uzun sürmez siz iyi dayanmışsınız ama sabrın sonu selamet olmuş
Evet çok şükür ama burada konu bile açmıştım hatta bir akşam tüm fantazi geceliklerimi önünde paramparça etmiştim burada bu durumu yaşayanlar ile mesajlaşmıştım bazısı boşanma sürecine girmişlerdi ama onların eşlerinin hayatlarında başka birileri vardı bizde öyle bir durum yoktu sizde de aldatma yok sizi sevdiğinden eminseniz çünkü sevgi saygı da önemli bunlar varsa biraz fedakarlık ve çaba ile yine eski hayatınıza dönersiniz inşallah hem iş yorgunluğu hem bebekli hayata adapte olmak kolay değil istediği kadar bebeğiniz uysal olsun erkekler birliktelik sırasında ya bebek birden uyanırsa diye bile tedirgin olabiliyorlar ki beniö eşim öyleydi uyanır ağlar falan derdi ben yok o şimdi biraz uzun uyur der onu telkin ederdim rahatlardı insan her zaman da aynı psikolojide de olmuyor ki iş hayatları zaten yorucu bir de korona geldi eşiniz kaygı içerisindedir ya eve aileme benden bulaşırsa diye nasıl düşünüyordur erkekler çok hassas bu konuda içinizi ferah tutun biraz da dua edin geçer inşallah

Benim eşimde aşırı yorucu işte çalışıyor gece nöbetleri falan var ona ragmen adet günlerimde bile dokunuyor, arkamdan geçerken sürtüyor cok afedersiniz yani demem o ki yorgunluğa bağlamayın istekli olan adam hep isteklidir ama dedikleri gibi bazen erkeklerin buhran dönemleri olabiliyor ellerinde olmadan.. Geçecektir merak etmeyin. Ama yoruluyor diye de uzak durmayın hergün de yorulacak bu adam sonucta. o Bi bahane olamaz. Siz yine giyiminizle falan onun cinsel duygularını harekete geçirin elbet kayıtsız kalamicak 😉

Eşim kadar yorucu işi olan var mıdır bilmiyorum. Adam bazen 5 6 saatlik uykuyla 3 gün geçiriyor. Sürekli aktif halde ve şehir dışına çıkıyor. Yani mevzu yorgunluk olsa bizim çoktaannn emekliye ayrılmamız lazımdı.

Eşinizin libidosu düşük olabilir. Bazen kadınlar böyledir, bazen de erkekler..

Siz yaklaştığınızda eylem oluyorsa onun gelmesini beklemeyin nikahlı kocanız sonuçta. Hiç öyle kaprislerim yoktur, kocam gelse ne ben gitsem ne sonuçta her türlü amaç aynı 🙅

Eşinizin aklı para pul da o yüzden sana odaklanmıyor

komple su forumdaki kadinlarin kocalarina benimkide dahil olmak uzere macun felan mi yedirsek 😂bu kacinci konu hepsi ayni bacim yalniz degilsin senide aldatmiyordur emin ol

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Yorgundur bence

Back
X