Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada önceki konunuzu da okudum deyinmeden geçemeyeceğim.
Hayatta tek şey para değil.
Memur olunca statü değişir ama beyin aynı beyin kalp aynı kalp.
Sürekli eşinizin ve ailesinin sizi maddi olarak sömürmesinden/sömürmeye çalışmasından bahsetmişsiniz, boşanınca ben ondan bir şey alamam demişsiniz.
Sizin onun parasına ihtiyacınız yok sanıyorum , ailesinin de öyle, durmadan zenginler ama bize vermiyorlar falan hoş değil.
Siz atanamamış öğretmen olsaydınız onun annesi size atanmayı düşünmüyor musun deseydi siz ne cevap verirdiniz?
Evlenirken atanmadığını, işi de olmadığını biliyordunuz, iş bulmasını bekleseydiniz.
Demem o ki biraz da kendi şartlarımızı kendimiz belirtiyoruz.
Biraz sakin karar vermekte fayda var.

Bu arada önceki konunuzu da okudum deyinmeden geçemeyeceğim.
Hayatta tek şey para değil.
Memur olunca statü değişir ama beyin aynı beyin kalp aynı kalp.
Sürekli eşinizin ve ailesinin sizi maddi olarak sömürmesinden/sömürmeye çalışmasından bahsetmişsiniz, boşanınca ben ondan bir şey alamam demişsiniz.
Sizin onun parasına ihtiyacınız yok sanıyorum , ailesinin de öyle, durmadan zenginler ama bize vermiyorlar falan hoş değil.
Siz atanamamış öğretmen olsaydınız onun annesi size atanmayı düşünmüyor musun deseydi siz ne cevap verirdiniz?
Evlenirken atanmadığını, işi de olmadığını biliyordunuz, iş bulmasını bekleseydiniz.
Demem o ki biraz da kendi şartlarımızı kendimiz belirtiyoruz.
Biraz sakin karar vermekte fayda var.
Ne demek istediğiniz anladım ama o erkek o eşine bakmakla yükümlü ben atanamamış erkek öğretmen olsaydım evlilik için ev kızı tercih ederdim o bile evlenmez bu devşrde işsizle ben kalbimi dinleyip hata ettim aptalım

İşsiz şuanda işi gücü de bırakmış ben dava açsam hiçbirşey alamam süründüremem onu o benden nafaka bile alabilir herhalde
Siz çalişiyosaniz zaten nafaka alamazsiniz...ama çalismiyosaniz 100 tl de olsa hakim bağlar odemezsede katlandikca katlanir... + tazminat yipranma payinizi ispatlarsaniz....sizin hakaret aldatma maddi olarak ona olan borcunuz yoksa ve bunu ispatlayamazsa sizden hicbise alamaz calismiyorum diye...
bu arada neredeymis eşiniz bulabildinizmi

Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil

Yani 12 gündür haberlesmiyorsunuz. Evde yok. Öldü mü kaldı mı endişesi yaşamıyorsunuz. Ailesini arayamiyorsunuz. Is yerini arayamiyorsunuz ortak bir arkadas vs yok. Bu iş bitmiştir zaten. Gerisi konu komşu ne der olabilir belki.

Neyse polise gidin kocam kayıp 12 gündür haber alamıyorum deyin.

Bu konuyu açma nedeninizi anlamadım .
Kocanızı aramadığınıza göre nasıl bulunacak ?
Siz gurur yapıyorsunuz anlıyorum ancak bu denli ayrılıklar girdi mi evliliğe sonu kaçınılmaz olur.
Ayrılmak kolay değil deyip evlenmekle hata etmişim diyorsunuz madem hata etmişsiniz ,hatanın neresinden dönersen kardır.
Ayrıl diyenide azarlamanız hiç hoş değil . Buradan akıl almak istediğinizden emin misiniz?

:işsiz::işsiz:
Neden kolay değil ki? Size otogarda o... diye bağırıp küfretmişti diye hatırlıyorum en son eşiniz. Evi siz geçindiriyorsunuz. Babası size “evlenirken bana mı sordunuz, boşanırsan boşan” diyor. Eşiniz ailesinin ağzının içine bakıyor, sizi yok sayıyor. Yine de kolay değil mi yani? Çocuk da yok üstelik. Sırtınızdan kambur atacaksınız. Zor mu bu kadar?
Evi sne geçindiriyorsan hele de çocuğun yoksa iyi düşün bu evliliğin iyi yanı ney 12 gündür hiç görüşülmemiş.... çocuk olursa ondan sonrası zor olacak çünkü

Daha barışmadan eşini savunmaya geçmiş boşuna yazıyorsunuz bu tarz insanlara dayak yese küfür işitse hoşlanan kadınlar var bundan bence karışmayın bu tarz teknolojiyi beceremeyeceği için mecbur arayıp yalvaracak eşine artık ondan sonrası Allah kerim :)
Çok acımasızsın[/QUOTE]
Acımasız olan sensin kendine hiç acımıyorsun çünkü değermi bir erkek için kendine değer ver o lafı nasıl ettirdin kendine hadi ettirdin ne diye adamı arıyosun hepsinden geçtim bari yazıp bizi delirtme yahu

Bu konuyu açma nedeninizi anlamadım .
Kocanızı aramadığınıza göre nasıl bulunacak ?
Siz gurur yapıyorsunuz anlıyorum ancak bu denli ayrılıklar girdi mi evliliğe sonu kaçınılmaz olur.
Ayrılmak kolay değil deyip evlenmekle hata etmişim diyorsunuz madem hata etmişsiniz ,hatanın neresinden dönersen kardır.
Ayrıl diyenide azarlamanız hiç hoş değil . Buradan akıl almak istediğinizden emin misiniz?
Eski konusunda da bosanmayi dusunuyorum yazmis hala bosanacak :halay:kocisini bulunca nolacaksa, dava ac bulunur dedik dinlemedi, bosanmayacagini adamcik ta biliyormus ki izmire tatile gitmis ailesiyle

Eski konusunda da bosanmayi dusunuyorum yazmis hala bosanacak :halay:kocisini bulunca nolacaksa, dava ac bulunur dedik dinlemedi, bosanmayacagini adamcik ta biliyormus ki izmire tatile gitmis ailesiyle
Akıl almaya gelip akıllanmamış demekki . Kendi halinden memnunsa boşanmayacaksa ne desek boş :dondurma:

Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok mu

Eee madem cok buyuk terbiyesizlik etti niye nerde oldugunu bilmek istiyorsunuz? Cani cehenneme diyin ve evinizin keyfine bakin.

Ne demek istediğiniz anladım ama o erkek o eşine bakmakla yükümlü ben atanamamış erkek öğretmen olsaydım evlilik için ev kızı tercih ederdim o bile evlenmez bu devşrde işsizle ben kalbimi dinleyip hata ettim aptalım
E madem böyle düşünüyorsun boşan o zaman!!!

Ben tam olarak Nasıl yaptı bilmiyorum benim kuzenim yaptı ama eşiminde tlfnuna birşeyler yaptı

diğer konularınızı okumuştum daha önce adam çocuk gibi davranıyordu ana babasının sözü senet ve babası sizi isterken oğlumu işe aldıracağım vs demişti
bir de eşiniz size ağıza alınmayacak bir küfür etmişti sanırım
daha neler vardı da bunlar geldi aklıma
12 gündür de sizi aramıyor bahane olabilir bence

Ben tam olarak Nasıl yaptı bilmiyorum benim kuzenim yaptı ama eşiminde tlfnuna birşeyler yaptı
Çevrenizden bir kadının da kocasının yerini bulduğunu, hatta kocasının çok şaşırdığını yazmışsınız. Dolayısı ile nerde olduğunu bilmediği bir kocanın telefonuna herhangi bir şey kurmadan bulabilmiş yerini yeğeniniz. Sanırım farklı bir yöntem yapılan

Çevrenizden bir kadının da kocasının yerini bulduğunu, hatta kocasının çok şaşırdığını yazmışsınız. Dolayısı ile nerde olduğunu bilmediği bir kocanın telefonuna herhangi bir şey kurmadan bulabilmiş yerini yeğeniniz. Sanırım farklı bir yöntem yapılan
Evet okadın Nasıl buldu ben hiç bilmiyorum onun yani bulunanın eşi bulan kadının işyerinde çalışıyor valla ben pek anlamadım internet kurdu olamadım karışık işler

Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil

Boşanmak kolay değilse ve eninde sonunda biraraya gelecekseniz birilerini arayıp sorman lazım mecbur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X