ozaman beklemeye devam edın boyleSiz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
belkı gelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman beklemeye devam edın boyleSiz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Şimdilik boşanmayı düşünmüyorum de o zaman, kadına niye çemkiriyosun ki, git kocana çemkir bulursan alla alla.Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
ÖZelden mesaj atacaktım ama size kapalı sanırım, bana da yardımcı olur musunuz lütfen ? Lokasyonlar yakınsa sizin yaptığınız kişiye yaptırmak isterim hattaBilmiyorum sadece takip et yazıyor Konum direk gözüküyor vallahi çok acayip yaptı çocuk ben sadece girip bakıyorum gençler bu işi aşmış
Kusura bakma dava ac dedim ama 12 gundur merak etmemis aramamis.. ne dememi bekliyordun onu soyleyeyim afedersin
Polemige girmiyorum kibFazla mı bekara boşamak kolaydır lafını yaşıyorsun acaba![]()
takmışsınız ailesineKocam bundan anlayacak olgunlukta bir insan değil kocamı bırak ailesi bile karını ara diyecek olgunlukta değil oyun istiyorlar yoksa ben atmaz mıydım aklı başında adama
Hahahah cok mantıklı valla hişyerini arayın yabancı biriymiş gibi, falanca bey le görüşmek istiyorum şu firmadan arıyorum falan deyin
Biraz daha açık anlatır mısın arkadaşımEğer eşinin g mail hesabını biliyorsan hesabına girip aramaların olduğu yerde konum var.Konumu açtığınız zaman nerde olduğu adresine kadar yazar.
Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
Böylr konuşunca kendini iyi mi hissettin[/QUOTE]Sen bizim zekamızdan önce kocana güveniyor Musun onu düşün.
12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???