Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
ozaman beklemeye devam edın boyle
belkı gelır

Ailesinin yanında. Üniden bir arkadaş gibi birine aratın ailesinin evinden olabilirse erkek olsun arayan. Bana kalırsa bırakın o... Diyen ş....

Beb iphonumu bul uygulamasindan bakiyrm yeri cikiyor.apple esifresini ve kimligini bilmenz gerekiyor.ayni sey andoridlerdede var.mail adresi ve sifre istyor.onun disinda kargocu gibi fln aratin zarfinz var fln diye. Ogrenebimirsnz belki

Eşiniz sonucta eninde sonunda karşılaşıp konusacaksiniz o yuzden gerçekten çok merak ediyorsanız direk arayın bence tabi kızgınlık ve kirginliginizi ifade edin.Kavga edebilirsiniz bu ayrı bi olay ama hala evlisiniz tartışmayı bir kenara koyup nasıl olduğunuzu merak edip araması gerekirdi bu süreçte başınıza birşey gelse hic mi vicdan azabı çekmeyecek arayıp sormadı diye.Esiniz ve ailesi malesef çocukça davranmış kustum gidiyorum der gibi ama siz olgunlugunuzu gösterin derim.

Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Şimdilik boşanmayı düşünmüyorum de o zaman, kadına niye çemkiriyosun ki, git kocana çemkir bulursan alla alla.

Merak edip eski konuna da baktım.
Bir insana kendine bunları neden yaptırır aklım almadı.Kurtulmuşsun işte.
Ben beni aramayan,bunları yaşatan adamı merak etmem.Olse haberi gelirdi diyip hayatıma devam ederim.Birde ulaşmaya çalışıyorsun. Hemde kocana.

Bilmiyorum sadece takip et yazıyor Konum direk gözüküyor vallahi çok acayip yaptı çocuk ben sadece girip bakıyorum gençler bu işi aşmış
ÖZelden mesaj atacaktım ama size kapalı sanırım, bana da yardımcı olur musunuz lütfen ? Lokasyonlar yakınsa sizin yaptığınız kişiye yaptırmak isterim hatta

Eve döndün.. bosanmak istemiyorsun..ama aramıyorsun..sebep??

işyerini arayın yabancı biriymiş gibi, falanca bey le görüşmek istiyorum şu firmadan arıyorum falan deyin

Kocam bundan anlayacak olgunlukta bir insan değil kocamı bırak ailesi bile karını ara diyecek olgunlukta değil oyun istiyorlar yoksa ben atmaz mıydım aklı başında adama
takmışsınız ailesine
ailesi de aramadı aratmadı
çocuk mu eşiniz?

sizin boşanmaya niyetiniz yokmuş blöf yapmak istemişsiniz o arasın istemişsiniz
eee aramıyor sanırım ne olacak şimdi?
boşanmak da istemiyorsunuz eninde sonunda siz arayacaksınız..

eşinizin hakaret etmesi tabiki hoş değil
ama peşinizden koşmayacak bir adammış

Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum[/QUOTE]

Sen bizim zekamızdan önce kocana güveniyor Musun onu düşün.
12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???

Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum

12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???[/QUOTE]
Böylr konuşunca kendini iyi mi hissettin

12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???
Böylr konuşunca kendini iyi mi hissettin[/QUOTE]

Neden hissedeyim ki?
Dalga geçer gibi konuşmuşsun bende karşılık verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X