Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum

Sen bizim zekamızdan önce kocana güveniyor Musun onu düşün.
12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???[/QUOTE]
Daha barışmadan eşini savunmaya geçmiş boşuna yazıyorsunuz bu tarz insanlara dayak yese küfür işitse hoşlanan kadınlar var bundan bence karışmayın bu tarz teknolojiyi beceremeyeceği için mecbur arayıp yalvaracak eşine artık ondan sonrası Allah kerim :)

:işsiz::işsiz:
Neden kolay değil ki? Size otogarda o... diye bağırıp küfretmişti diye hatırlıyorum en son eşiniz. Evi siz geçindiriyorsunuz. Babası size “evlenirken bana mı sordunuz, boşanırsan boşan” diyor. Eşiniz ailesinin ağzının içine bakıyor, sizi yok sayıyor. Yine de kolay değil mi yani? Çocuk da yok üstelik. Sırtınızdan kambur atacaksınız. Zor mu bu kadar?

Her şey de demiş arkadaş bir de :)
Evi kendisinin bakması ve küfür edilmesi geçerli sebeplerden sayılmıyor.
Türk kadınının savaşçı ruhu En Büyük TÜRKİYE

Sen bizim zekamızdan önce kocana güveniyor Musun onu düşün.
12 gün aramayan eve gelmeyen adam nereye gitmiş olabilir sence ???
Daha barışmadan eşini savunmaya geçmiş boşuna yazıyorsunuz bu tarz insanlara dayak yese küfür işitse hoşlanan kadınlar var bundan bence karışmayın bu tarz teknolojiyi beceremeyeceği için mecbur arayıp yalvaracak eşine artık ondan sonrası Allah kerim :)[/QUOTE]
Çok acımasızsın

Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok mu
Davayİ aç öyle bi çıkar ki ortaya boşanma kağıdı mi ne ulaşsın eline

Davayİ aç öyle bi çıkar ki ortaya boşanma kağıdı mi ne ulaşsın eline
Nerde oldugunu buldum gmailinden ailesiyle izmirde tatilde düşünebiliyor musunuz vurdumduymazlığı kahroluyorum biraz önce ağzımdan kan geldi delircem artık

Nerde oldugunu buldum gmailinden ailesiyle izmirde tatilde düşünebiliyor musunuz vurdumduymazlığı kahroluyorum biraz önce ağzımdan kan geldi delircem artık

Yukarıda Bi arkadaşa bekara boşamsı kolay yazmıştım senden özür diliyorum arkadaşım......

Kızım hala üzülüp debelenmeyi bıraksana git adliyenin yolunu tut

Sakin ama sakin arama arastirma sorma hemen kapi kilidini degis onlemini al ama davayi acma biraz bekle

Yerinde olsaydim boyle rahatlikla evimde yalniz kalabilseydim girerdim anahtarimi degisirdim evimi guzelce siler supururdum alisverisimi yapardım degisikligimi yapardım isime gider gelirdim hic ne arastirir nede pesine duserdim o kendisi cikar gelirdi

Canım benim adam seni tanıyor ondan bu vurdumduymazligi... sen kendi kendini uzuyorsun... Kendini hasta edeceksin yazık bak... Tamam esin ayrılmak zor ama yani sen böyle yaptıkça adam tabi umursamaz... al çocuğu çık tatile ciddiyim evin kilidinide değiştir face den göreceği şekilde an Paylaş hem biraz kafanı dagitirsin... dönünce de aç davayi

Yukarıda Bi arkadaşa bekara boşamsı kolay yazmıştım senden özür diliyorum arkadaşım......

Kızım hala üzülüp debelenmeyi bıraksana git adliyenin yolunu tut
Boşanmaya karar verdim artık bu kadar rahatlık olamaz karını merak etme orospu de ailenle tatile çık ben nerdeyim napıyorum kimsenin umrunda değil

Bu vurdumduymazlık değil.
Kendinizi kandırmayın.
Sevilmiyorsunuz.

Boşanmaya karar verdim artık bu kadar rahatlık olamaz karını merak etme orospu de ailenle tatile çık ben nerdeyim napıyorum kimsenin umrunda değil
İyi maaşlı bir işe girdiğinde, yani sizin paranıza ihtiyacı kalmadığında o sizi nasıl olsa terkedecek.

Siz ona tekmeyi basın.

İyi maaşlı bir işe girdiğinde, yani sizin paranıza ihtiyacı kalmadığında o sizi nasıl olsa terkedecek.

Siz ona tekmeyi basın.
İşsiz şuanda işi gücü de bırakmış ben dava açsam hiçbirşey alamam süründüremem onu o benden nafaka bile alabilir herhalde

İşsiz şuanda işi gücü de bırakmış ben dava açsam hiçbirşey alamam süründüremem onu o benden nafaka bile alabilir herhalde
O kadarını bilemiyorum.
Bir avukatla beraber hareket edin.

Bir günde bu kadar büyük bir aydınlanma yaşamanıza şaşırdım. Boşanmaya karar vermişsiniz ama bu kararlılığı sürdürebileceğinizden emin olmanız lazım.
İşsiz olması vurdumduymazlığından ise tazminat da talep edebilirsiniz bence. Sizi maddi olarak da zarara uğratmış çünkü. Ancak çekişmeli boşanma davaları uzun sürüyor, büyük şehirlerde 1,5-2sene eğer ekstra uzamıyorsa dava

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X