Ben size bu üslupla yaklaşayım siz bana aşağıda yazdığınız mesajı yazın.
Valla varsın bana güya kinaye yapıp hakaret edin..
Benim hayatım aynı kalitede sürüp gidiyor ama siz 12'den önce eve gelmeyen bir adamla evlisiniz.
Kocanızı adam edemeyip bana hakaret ettiğinizde kocanızı pavyon kapılarından kurtarabilecekseniz bana her türlü hakareti edebilirsiniz.
Ama üslubunuzdan anladığım kadarıyla daha çok pavyon macerası bekliyor sizi.
güzelim ben eşimle çıkarken ayrı şehirlerdeydik iş icabı çok kötü bir arkadaşı vardı adamda para çok her gece pavyonlardaydılar biliyordum ama o hep inkar ederdi artık kabul ediyor üstünden 10-12 yıl geçti tabii ama hala daha o kadınlarla oturup saatlerce içki içip sohbet ettiğini hatta buraya yazamayacağım ayaküstü artık ne yapılabilirse konsomatrislerle onları yaptığını düşündükçe inan bunca sene sonra bile içim almıyor valla sonra günlerce beni arayıp sormazdı ne salakmışım gerçekten sen üstüne alınma canım senin kocan bir saat durmuş bir saatle ne olacak benimki her gece sabahlara kadar eve gelmezdi nerde sabahlıyordu artık bilmem
tabiki yuvanı yıkma,ama tavrını koy tabiki..o arkadaşlarındanda uzak tut eşini..zaten hep arkadaş gazına gelenler bi yollara sapıyo..
ayyyy duydunuz mu adam pavyona gitmekle de aldatmaklada haklıymış meğersem ohaoldumsmile yorum yapmayın arkadaşlar konu sahibi yorum yapmayın yorumlarınıza ihtiyacım yok demiş hepsini okursanız göreceksiniz
burda insanlar senin sıkıntın üzerine yapılabilecek şeyler üzerine kendince yorumlar yazıyor ama sen yorup yapma diyorsun senin yaptığın güzellik mi oldu şimdi kaliteyi ayırt edebildiğini düşünmüyorum öle olsaydı yazılanlar için burdaki insanlara teşekür ederdin öncelikle...neyse ben yine dua ediyorum senin için hersey gönlünce olsun inş.
bence de zaman vermekte haklısın
arkadaşım eşiniz bir gece pavyona gitti diye yuva yıkılmaz.ama 2.veye 3.de asla taviz vermeyin.gözünüz üzerinde olsun bu erkekler maalesef bir kere yaptımı gerisi gelir demek istemiyorum..
Pavyona gitmesi çok yanlış ama eşinizinde yanlışı olsaydı eğer,
Telefonunu size teslim etmezdi sanırım.
Birde sadece şu kısımda eşinizin dediği mantıklı.
Sadece gittiği diye yuva yıkılırsa yapcak ne varki?
Adam söz vermiş gitmem demiş.Sözünü tutmazsa icabına bakarsınız ama
bence adam kötü birşeyler yapmamış.
Bu gitmesinde sakınca yok anlamında değil ama bence eşinize güvenin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?