bak benim zeki arkadasım birincisi pavyona gitmesi sorun benim için evet hemde ciddi sorun hemde eşimin bişey peşinde oldugunu düşünmüyorum benim sorunum ahlaksızlık yapması değil arkadaşlarının sözünden çıkamayıp onlara 1 saat ayak uydurmuş olması siz bence yorumlarınızın haddini aştınız ve lütfen benim sayfama yorum yapmayın ben sizden destek almak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için..
bak benim zeki arkadasım birincisi pavyona gitmesi sorun benim için evet hemde ciddi sorun hemde eşimin bişey peşinde oldugunu düşünmüyorum benim sorunum ahlaksızlık yapması değil arkadaşlarının sözünden çıkamayıp onlara 1 saat ayak uydurmuş olması siz bence yorumlarınızın haddini aştınız ve lütfen benim sayfama yorum yapmayın ben sizden destek almak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için..
tam anlamıyla pavyonmu yani konsomatrisleri olduğu falan oyle biyermi yoksa herkesin eğlenmek için gidebileceği biyermi
bence arkadas youtuba girsin pavyon yazsin ilk cikan video ya ya baksin ben dahasina bakamadim inanmiyorum böyle seyler mi oluyormus orda ay cok cirkin bunu izliyorlar ya inanmiyorum arkadas daha ona buna kiziyor önce izlesin ben daha bakmadim bu cirkinliklere
Sakın ama sakın yüz vermeyin...
Aaa kocam evi terketmeme bişey demiyor deyip de kendinize acı da çektirmeyin.
Size blöf yapıyor...
Sadece soğuk davranın, öyle yerlere gitmemesi gerektiğini öğrensin artık...
:umursamaz:
Devam ederse de siz de akşam kız arkadaşlarınızla çıkarsınız eee onun da tatması lazım bu duyguyu...
:jeyyar:
Değil mi?
:teytey:
Gördüm tatlım,senin olumlu veya olumsuz yazdıkların canımı sıkmıyor benim.
senin canın yanıyor şimdi buna rağmen olgun ve makul bile duruyorsun.
rica ediyorum açıklama yapma bana ben samimiyetini anlıyorum senin.
tek derdim içinde bulunduğun psikolojiden çık adamın hakkından gel,boşanma ama burnundan getir.Lanet olsun neden gittim pavyona diyecek hale gelsin..
ve dilerim hep mutlu ol..
.
zabanim ne isin var burda
gel canim gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?