Kocam psikolojimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Icinizde kalsin baskalarina olan begeniniz bence. Benim evliligimde boyle degil ama cogu erkek rahatsiz olur bu durumdan. Cok da yadirgamadim. Birilerine karsi olumlu his gelistirmek kotu bir sey degil elbette ama her dogru her insana soylenmez. Soylemeyin, olsun bitsin.

Kendinize bir yol çizmişsiniz. Size zarar vermeye çalışan bir adamla tekrar bir araya gelmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ikinizin kiskanma ve kiskanilma istegi birbirinizin uzerinde baski kurmaya ya da yersiz beklentilere donusmedigi surece, dilerseniz en agir psikolojik rahatsizlik icinde yasayin bunu.
Alan memnun veren memnun hesabi.
Fakat taraflardan biri bu durumun siddetini arttiriyor ise orda iliski ile bwraber taraflar da zarar gormeye basliyor...

Evlendikten sonra onun korkulari artmis dusuncelwri degismis olabilir veya hep oyledir de gercek yuzunu simdi gostermistir,
Hic aldiris etme, sen dogru bildigni uygulamaya devam et just.
Cunku ortayolu bulmaya calistin olmadi, ona uydun hic olmadi.

Can çıkar huy çıkmaz derler iyi düşün taşın

ay bu arada okuldaki rehber ogretmenlerde tirlaksa biz kime emanet edecez çocuğu muzu matematikciyemi

yazdiklariniza katiliyorum fakat insanlarin ozel hayatlarina bakarak teorik bilgisi ve yonlendirmesine dair sonuca varamayiz.

Sigara kullanan birsuru doktor var, hastalarini uyariyorlar hatta zararlarini da biliyorlar bu konuda sorun yok, ancak evlerine gidince bagimliliklarindan kurtulamayabiliyorlar.

Ya da bir muzik ogretmeni... virtuoz yetistirebilir ancak kendisi buyuk bir sanatci olamamistir, gerekli egzersizleri ogrencisine tembihledigi gibi kendi hayatinda uygulayamiyordur...

Ornekler cogaltilabilir...
Endisenizi anliyorum fakat mesleki anlamda yeterlilik bambaska bir konu ; )

Benc eş haklı...
Şu bakımdan; senede bir belki hoş bulduğun birini söylersin ama bu 3-5 ya da daha fazla olunca hoş bir izlenim oluşturmaz... illa ki beğenilen insanlar olabilir ama her beğeniyi dillendirince sanki sürekli bakılıyormuş gibi anlaşılır :)
İçte yaşanacak bazı şeyler en güzeli:)

Cok tatli anlatmissiniz : )

Ama öyle değil mi ya ? Ben mi yanlış hatırlıyorum (artık eski konulara bakamıyorum ) bu adamın bir sürü kusuru yok mu ?
Sen her kusurunu düzeltebileceğini düşünüyorsun veya kusurlarına kılıf bulmaya çalışıyorsun.
Ama yok,adam bu yani...Herşeyi değiştirip iyileştiremezsin,bazı şeyler karakterle alakalı.

Seni de anlıyorum,güzel bir aşk yaşamışsın.Her aşk gibi tatlı başlamış,eşin o zamanlar farklı görünmüş.
Artık aşkın gözü mü kör,eşin mi ideal erkek pozlarında davranmış bilemem.
Bir ümidin var muhakkak ama bana boşa çabalıyorsun gibi geliyor.

Kesinlikle oyle bi zamanlar her sey ruya gibiydi evlenince pembe baloncuklar patladi maske dustu. Bosa kurek cektim onca zaman ve ayrildigimizda inanilmaz rahatladigimi soyleyebilirim. Insan bile bile kendini atese atar mi ben attim iste : ) simdi muhtemelen o gunleri degil guzel anlari hatirladigim icin aklimda yer ediyor kendisi

yah sen bu kadar olaydan sonra hala iyi seyleri hatirlayip donsem mi acaba ikilemine dusuyorsan, ben de birgun olur da ayrilabilirsem ayni ikileme duserim diye korkmaya basladim.

yah sen bu kadar olaydan sonra hala iyi seyleri hatirlayip donsem mi acaba ikilemine dusuyorsan, ben de birgun olur da ayrilabilirsem ayni ikileme duserim diye korkmaya basladim.

Az cok hatirliyorum esinle olan problemlerini . Inan disaridan gorundugu kadar kolay olmuyor ve bosanma cok yipratici bir surec. Hani bir gece hakimin karsisina ciksan ve tamam bu gece sizi bosadim hadi gule gule dese cok daha kolay olurdu ama surekli muhattap olmak zorunda kaliyorsun ve hele karsindaki insani bu kadar tutan bir ailesi varsa moral olarak seni yikiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…