Tekrar eskisi gibi devam ediyor musunuz yani? aynı eve çıktınız mı?Barissam nolcak kafa ayni kafa ben burda suclu muyum vs diye dusuneyim hesap yapayim onun umrunda bile olmiyim !
Bir şey danışmak istiyorum.
Kocam o kadar kıskanç bir adam ki benim psikolojimi bozdu.
Artık öyle bir hale gelmişti ki insanların bana hep kötü niyetle yaklaşacağını düşünüyordum. (erkeklerin)
Mesela yolda birini görüp onun yakışıklı olduğunu düşünsem bile kendimi aşırı derecede suçluyorum, suçlu hissediyorum.
Ona itiraf etmek gereği hissediyorum ama itiraf edince de saçma bir hal alıyor.
Yani şu replik mantıklı mı "Aşkım, bugün yolda bir adam gördüm çok temiz giyimliydi, hoştu." ama beni buna yapmaya mecbur kılıyor gibi.
Ve sürekli bu şekilde itiraf ettiğimde suçluymuşum, gözüm dışardaymış gibi oluyor.
Sanki sen hiçbir kadını hoş bulmuyorsun ve güzel olduğunu düşünmüyorsun diyorum.
Hayır düşünmüyorum diyor. (yersen)
Ya insan hiç mi dıştan bakıp da "aa ne hoş insan" demez ben bunu kadınlar için bile düşünüyorum aa ne şık giyinmiş, vay çok güzel doğal kadın falan diye.
Ama kocam bunu anlamıyor sanırım ve 5 aydır ayrı olmamıza rağmen ben kafamı kaldırıp bir erkeğe bakamıyorum. Bu suçluluk duygumu atamıyorum üstümden. Sanki hala onunlayım ve başkalarını hoş bulduğumdan dolayı suçluyum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek: kafeteryadan kasit ogle arasi isyerinde
Can çıkar huy çıkmaz derler iyi düşün taşın
ay bu arada okuldaki rehber ogretmenlerde tirlaksa biz kime emanet edecez çocuğu muzu matematikciyemi
o telefon ney ?Kendinize bir yol çizmişsiniz. Size zarar vermeye çalışan bir adamla tekrar bir araya gelmeyin.
- Telefon0246211723
Kendinize bir yol çizmişsiniz. Size zarar vermeye çalışan bir adamla tekrar bir araya gelmeyin.
- Telefon0246211723
telefon numarası neden veriyorsunuz. nedir buKendinize bir yol çizmişsiniz. Size zarar vermeye çalışan bir adamla tekrar bir araya gelmeyin.
- Telefon0246211723
Hala bu kurbağadan prens yaratmaya mı çalışıyorsun ?
Kabul et artık,o sadece bir kurbağa.
Cok tatli anlatmissiniz : )
Ama öyle değil mi ya ? Ben mi yanlış hatırlıyorum (artık eski konulara bakamıyorum ) bu adamın bir sürü kusuru yok mu ?
Sen her kusurunu düzeltebileceğini düşünüyorsun veya kusurlarına kılıf bulmaya çalışıyorsun.
Ama yok,adam bu yani...Herşeyi değiştirip iyileştiremezsin,bazı şeyler karakterle alakalı.
Seni de anlıyorum,güzel bir aşk yaşamışsın.Her aşk gibi tatlı başlamış,eşin o zamanlar farklı görünmüş.
Artık aşkın gözü mü kör,eşin mi ideal erkek pozlarında davranmış bilemem.
Bir ümidin var muhakkak ama bana boşa çabalıyorsun gibi geliyor.
telefon numarası neden veriyorsunuz. nedir bu
garip gerçekten:)))))Valla ben de saskinim hani basin duserse dara beni ara gibi bisey olmus heh heh
Kesinlikle oyle bi zamanlar her sey ruya gibiydi evlenince pembe baloncuklar patladi maske dustu. Bosa kurek cektim onca zaman ve ayrildigimizda inanilmaz rahatladigimi soyleyebilirim. Insan bile bile kendini atese atar mi ben attim iste : ) simdi muhtemelen o gunleri degil guzel anlari hatirladigim icin aklimda yer ediyor kendisi
yah sen bu kadar olaydan sonra hala iyi seyleri hatirlayip donsem mi acaba ikilemine dusuyorsan, ben de birgun olur da ayrilabilirsem ayni ikileme duserim diye korkmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?