kadın evlendi çoluk çocuğa karıştı..Hahah ayrica kiskanicagimi dusunerek shakira klibi aciyo mesela odaya girince hakkaten seksikadin diyorum niye kiskaniyim elin shakirasindan manyak miyim ben ama ben jenseni arka plan yapinca bozuluyo
kadın evlendi çoluk çocuğa karıştı..
Canım eski konularını okumuştum boşanma eşiğine gelmiştin 2-3 ay kadar önce. Boşanmadın mı? Sana hala karışıyor olması garip. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Hahah ayrica kiskanicagimi dusunerek shakira klibi aciyo mesela odaya girince hakkaten seksikadin diyorum niye kiskaniyim elin shakirasindan manyak miyim ben ama ben jenseni arka plan yapinca bozuluyo
o değilde shakira bence dünyanın en özel kadını number one
Aaaa niye kıskanmıyosunHahah ayrica kiskanicagimi dusunerek shakira klibi aciyo mesela odaya girince hakkaten seksikadin diyorum niye kiskaniyim elin shakirasindan manyak miyim ben ama ben jenseni arka plan yapinca bozuluyo
Aaaa niye kıskanmıyosun
Burda bir üye vardı sevgilisi rihannanın fotoğraflarına baktı diye adama dünyayı dar etmişti
Öyle olcan işte o zaman kıymetin biliniyor
Just sen psikolog degilmiydin kocana terapi yap yoksa o seni deli edecek :) allah sabir versin adam akillanacagina daha da sana sariyor
hayırdır sindiremediğin şeyleri böyle sataşarak mı bünyeden atmaya çalışıyorsun......konu sahibinin eski konuların göz attım da... yani... bu nedir ya. ne istedigini bilmiyor, neyi istemedigini de bilmiyor. ciddi bir dengesizlik de cabası... arada kalmış, ne o taraf ne bu taraf... anlamsız bir gel git yaşıyor. bence bu bunalımdan zevk de almaya başlamış. he bir de psikologmuş, ironinin de böylesi.
Ah yazik sana kirmadigin tabak bardak kalmadi olmuyor canim belki bir tanesini kafasina isabet ettirsen hafizasi silinse sen bastan yuklesen olma miBen onu yontucam diye omrumu tukettim zaten henuz %25i yontuldu of ki ne of : )
hayırdır sindiremediğin şeyleri böyle sataşarak mı bünyeden atmaya çalışıyorsun......
bi konu da sen aç da yorumlayalım.....
mesela konunun başlığı şu olabilir
"marjinal gibi görünmek istediğimden, sürekli saçmalıyorum kendime nasıl engel olabilirim"
Kucukkurbaga sana kismen katiliyorum. Her begendigini gidip soylemek akillica degil. Ben birini begensem bile asla soyleyemezdim esime herhalde. Bana da sey gibi geldi. Hanimefendi esini hic begenmiyor olmali ki yolda yolakta gordugu insanlar dikkatini cekebiliyor. Eh bu da diline vurmus her gorup begendigini soyluyorbu tur seyler iliskiyi cok yipratir. Bir de ben mi yanlis biliyorum insan asikken hic kimseyi begenemez. Bende insanlari cok gozlemlerim esim bunu yanlis anlar. Merak etme askim koca izmirde senden guzelini gormedim endiselenmene gerek yok diyorum. Hakkatende oyle kimseyi begenmiyorum.
just sen bunu boşa,gencecik kadınsın bulursun yenisini.
justholdmetight .!.:Yok ayrilmistim ayri yasiyoruz 5 aydir affedip affetmemekte kararsizim
Allah allah begenimize de ket vurcaz yani olabilir begenebilirim ben jensen ackles ve johnny depp i de begeniyorum
Ayrica evet yuruyun gidin kocam psikonun teki bi erkekle bile ayni masada oturamam diyemem demem bana gore yanlia degil sanki o bayan ogretmenlerle hic oturup cay icmiyo tenefuslerde de ben erkeklerden kacicam. Ben insanlari cinsel organlarindan once insanliklariyla goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?