Kocam psikolojimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahah ayrica kiskanicagimi dusunerek shakira klibi aciyo mesela odaya girince hakkaten seksikadin diyorum niye kiskaniyim elin shakirasindan manyak miyim ben ama ben jenseni arka plan yapinca bozuluyo

Canım eski konularını okumuştum boşanma eşiğine gelmiştin 2-3 ay kadar önce. Boşanmadın mı? Sana hala karışıyor olması garip. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

kadın evlendi çoluk çocuğa karıştı..

Haha yok ama evliligim icin buyuk tehdit ayni jensen gibi ayni ogle arasinda cay ictigim is arkadaslarim gibi millet bunu bile yanlis ayip goruyomus tuhaf..

Canım eski konularını okumuştum boşanma eşiğine gelmiştin 2-3 ay kadar önce. Boşanmadın mı? Sana hala karışıyor olması garip. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Evet esikteyim hala bi adim geri ya da ileri gidemedim

Hahah ayrica kiskanicagimi dusunerek shakira klibi aciyo mesela odaya girince hakkaten seksikadin diyorum niye kiskaniyim elin shakirasindan manyak miyim ben ama ben jenseni arka plan yapinca bozuluyo

o değilde shakira bence dünyanın en özel kadını number one

İnsanız ve haliyle sosyaliz hepimiz.çarşıya ,pazara ,sinemaya insanın olduğu heryere gidiyoruz.hergün yüzlerce insan gelip geçiyo yanımızdan.sorun senin hiç tanımadığın birisini bakımlı ve hoş görmen değil yani kimin ay ne hoşmuş diye aklından geçirmediği biri olmamıştır ki? Sorun bunu gidip suçluluk duygusuyla eşine anlatıyo olman bence.yani tvde izlediğin biri için bu yorumu yapmıyosunki..adamda haliyle kuruyo kafasında. Eşinin tepkileri çok normal bence etkiye tepkiyle karşılık veriyo.

Aaaa niye kıskanmıyosun
Burda bir üye vardı sevgilisi rihannanın fotoğraflarına baktı diye adama dünyayı dar etmişti
Öyle olcan işte o zaman kıymetin biliniyor

Aaaa niye kıskanmıyosun
Burda bir üye vardı sevgilisi rihannanın fotoğraflarına baktı diye adama dünyayı dar etmişti
Öyle olcan işte o zaman kıymetin biliniyor

Ahahah hatirladim ya aman ne biliyim keske kocamin kadin arkadaslari olsaydi da anlasaydi dusuncelerimi : )

Just sen psikolog degilmiydin kocana terapi yap yoksa o seni deli edecek :) allah sabir versin adam akillanacagina daha da sana sariyor

konu sahibinin eski konuların göz attım da... yani... bu nedir ya. ne istedigini bilmiyor, neyi istemedigini de bilmiyor. ciddi bir dengesizlik de cabası... arada kalmış, ne o taraf ne bu taraf... anlamsız bir gel git yaşıyor. bence bu bunalımdan zevk de almaya başlamış. he bir de psikologmuş, ironinin de böylesi.

hayırdır sindiremediğin şeyleri böyle sataşarak mı bünyeden atmaya çalışıyorsun......
bi konu da sen aç da yorumlayalım.....
mesela konunun başlığı şu olabilir
"marjinal gibi görünmek istediğimden, sürekli saçmalıyorum kendime nasıl engel olabilirim"

her başlıkta ille benim aleyhimde bir avukat çıkmak zorunda mı anlamadım gitti. ben konuya yorum yapıyorum, sen bana sataşıyorsun sanki avukatıymış gibi. konu sahibinin açtıgı başlıklara göz gezdirdim de biraz, çok komik yani... sonra da yorum yapıp geçtim alt tarafı.

hem benim saçmaladıgım görülmemiştir. senin istedigin gibi düşünmeyeni görünce çıldırıyorsun sadece

Kucukkurbaga sana kismen katiliyorum. Her begendigini gidip soylemek akillica degil. Ben birini begensem bile asla soyleyemezdim esime herhalde. Bana da sey gibi geldi. Hanimefendi esini hic begenmiyor olmali ki yolda yolakta gordugu insanlar dikkatini cekebiliyor. Eh bu da diline vurmus her gorup begendigini soyluyor bu tur seyler iliskiyi cok yipratir. Bir de ben mi yanlis biliyorum insan asikken hic kimseyi begenemez. Bende insanlari cok gozlemlerim esim bunu yanlis anlar. Merak etme askim koca izmirde senden guzelini gormedim endiselenmene gerek yok diyorum. Hakkatende oyle kimseyi begenmiyorum.

Uzerimde kurdugu baskiyla alakasi var her seyin hesabini soruyo napiyim

just sen bunu boşa,gencecik kadınsın bulursun yenisini.

Dusunmuyo degilim. Yoruldum

Orda dur bacım Jansen benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…