- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
telefon numarası neden veriyorsunuz. nedir bu
işin ilginci telefon numarasının üstüne tıklandığında kk foruma yönleniyorsunuz. sanırım olay sizle alakalı değil. inanıyorum size.Vermedim ben. Kasıtlı olarak yaptığım bir şey yok.
Valla ben de saskinim hani basin duserse dara beni ara gibi bisey olmus heh heh
işin ilginci telefon numarasının üstüne tıklandığında kk foruma yönleniyorsunuz. sanırım olay sizle alakalı değil. inanıyorum size.
Kesinlikle oyle bi zamanlar her sey ruya gibiydi evlenince pembe baloncuklar patladi maske dustu. Bosa kurek cektim onca zaman ve ayrildigimizda inanilmaz rahatladigimi soyleyebilirim. Insan bile bile kendini atese atar mi ben attim iste : ) simdi muhtemelen o gunleri degil guzel anlari hatirladigim icin aklimda yer ediyor kendisi
Mesela bir turist kafilesi vardı
Kadınlarla ben de sohbet ettim
Bilek güreşi yapıyorlardı garsonlar falan topluca
Eşim ben de deneyebilir miyim dedi bana
Ama anladım bakışından kadını hoş bulduğunu
Olur dene dedim ve bunu problem etmedim
Hoş denemedi ama
Ne bileyim ya. Bana göre başka birini hoş bulmak suçlanacak bir durum değil
Benim sınılarım geniş belki de ama o bir iş arkadaşımla öğle arasında çay içsem bile problem ediyor
Elin erkekleriyle çay içiyorsun kafeterya köşelerinde falan diyordu
İş arkadaşımla aramda bir şey olduğunu ima ediyordu
Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Her konuştuğum insandan şüphe eder, kendimi suçlar oldum
Önemli olan niyet değil midir?
Ya biz sevgiliyken boyle degildi benim karsi cins arkadaslarim da vardi ama evlenince manyadi bakkalla muhattap olma eve gelen isciyle cok konusma vs dolayisiyla bana bunlari sucmus gibi isledi en son erkeklerin yuzune bakamaz oldum bana agir ithamlari da oldu kabul edeyim sonucta o da okulda ogle arasinda bayan arkadaslariyla cay iciyodur ben hic bunu dusunup dert edinmedim kendime
just kuzum sen iyi misinHiç bir erkeğe bugün yolda birini gördüm yakışıklıydı imasında bulunulur mu Seni acilen kendine gelmen için uyarıyorum.
Ha evet birileri birilerini hoş falan bulabilir ama bunu karşı tarafın bilmesine gerek yok yani, tad kaçar. Her iki taraf için de geçerli, eşim birini beğense bana söylese 1 ay trip yapıp kan kusturmazsam ben de ben değilim yani, gerek yok, irite edecek şeyler içte kalsın mümkünse. Kocacığını kıskandırmak istiyormuşsun gibi bir his sezinledim temelde amma demiyeyim hadiiii
Eşinin uzun ve değişik saç modelleri hoşuna gidio demekkibenim eşimde yolda bir kız görünce bak saçları ne güzel upuzun sende böyle yapsana veya
bak saçını nasıl şekil vermiş sen neden öyle yapmıyorsun vs derdi
elimizde ki mal bu dedim sustu
haksızmıyım şimdi ben bende onu başka erkeklerle mi karşılaştırsam
Eşinin uzun ve değişik saç modelleri hoşuna gidio demekki
Sende ona aşkım bak adamın sakalı nekadar hoş saçı negüzel kesilmiş sen neden yapmıyorsun desen nediosun sen be die karşılık vermio sana yakışacağıbı düşündüğü için diodur ama sinirlenirse seni beğenmiyor o söylediklerini beğeniodur bu kadar basit
Esmersin sanırım çok büyük gaflet yapmış esmerler sarılıkları sarışınlar esmerlerle karşılaştırılmaktan hiçç hoşlanmazlardeneyeceğim. ama hep gözü millete takılınca bir tuhah oluyor insan. birgün havuza götürdük çocuğu orda sarı saçlı çok güzel bir kız vardı. bana saçını sarıya boyatsana diyor
yani beğendiğini benim üzerimde görmek gibi düşün. neye yormalıyım sence. bu durum canımı sıkıyor. beni olduğum gibi neden kabul etmiyor
Esmersin sanırım çok büyük gaflet yapmış esmerler sarılıkları sarışınlar esmerlerle karşılaştırılmaktan hiçç hoşlanmazlar
Değişiklik yap biraz kendinde hala öyle yap böyle yap diosa uykusunda onun saçlarını sarıya boyarsın al sana daha çok yakıştı dersin bidaha bişi diyemez :)
ya cnm bakımlıyımda aslında. ama ne bilim ben küpe takmam örneğin sen neden takmıyosun. sen hep toplarsın seçını tanıdığımdan beri. halbuki genelde açarım ama sıcakta yada yemek yaparken toplarım.
şöyle düşün kızlar ne giyer ne takar saçını nasıl yapar hepsinin harmanı olmamı istiyor açıkçası bu.
sence bu mümkünmü
(not:aramız çok iyi hiçbir sorun yok arım balım peteğim aşkım cnm başka laf geçmez evde)
bende aynıyım . hiçbir erkekle muhatap olmam. ama eşim marketteki kızlarla şakalaşıp gülüşüyor. sokakta da kızlara bakıyor. bende erkeklere bakıyorum. ses etmiyo niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?