Kocam psikolojimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilerek yapmadım vAllahi. Hatta numara oraya nasıl geldi anlamış değilim.

işin ilginci telefon numarasının üstüne tıklandığında kk foruma yönleniyorsunuz. sanırım olay sizle alakalı değil. inanıyorum size.

Teşekkür ederim.:)
Gerçekten ben de farkında değildim. Sizlerin mesajıma cevap olarak yazdıklarınızı görünce fark ettim. Mune Abla'ya mesaj atıp bildirdim.

babam rahmetli söylerdide ben pek anlamazdım, ama şimdi çok daha iyi anlıyorum babacığımı.
herkesin bir maskesi vardır yüzünde derdi, o maske ancak evlenince çıkar derdi....
evlenmeden bilemezsin gerçek yüzünü derdi.....
çok doğru.... bu herkes için geçerli....
evlenmeden bir insanı tam anlamıyla tanıyamayız.... herkeste neler vardır kim bilir, içine girmek bakmak lazım.....

çok iyi bir psikoloğun bana söylediklerini yazayım birde, bayan kendisi.
ben evliliğimi çok çok mühim sayılmayacak bir sebepten bitirdim dedi, ama keşke bitirmeseydim şuan çok pişmanım dedi.
çünkü dozu farklı olarak hepsi aynı erkeklerin dedi.
asla evlilikler hemen yıkılmamalı dedi, sonuna kadar, dayanabildiğin son noktaya kadar götürülmeli evlilikler dedi....
benim şuan arabam, evim, param ve güzel bir işim var dedi, ama keşke bunlar olmasaydıda ben o evliliğimi bitirmemiş olsaydım dedi.....

Eşinize hak veriyorum. Bence de hoş değil. Evli insanlar bekarlara göre bir kaç adım geride olmalılar. Eşim iş yerlerinden bayan biriyle oturup birşeyler içmeye gitmez yada öğle yemeği yemezler. Yemek falan yenilcekse benide götürür, hatta gittiği firmalarda kahve ikram ederlerse mutlaka kulağımı çınlatır eve gelincede bana anlatır.Onun haricinde, bir arkadaşıyla sarılıp öpüşemez. Bende aynı şekilde. Dışardan bir erkek görüp ne yakışıklı demek aklıma bile gelmez, baksamda boş bakarım. Etrafımda yakışıklı diyebileceğim tek erkek kocamdır :) Eşiminde aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Eşim gerçekten yakışıklı birisi, kaç defa bayanların kestiğini gördüm ancak benimkinin gözü kör :) hiiççç farkında değil, ben biraz fenayım ona göre.

bende aynıyım . hiçbir erkekle muhatap olmam. ama eşim marketteki kızlarla şakalaşıp gülüşüyor. sokakta da kızlara bakıyor. bende erkeklere bakıyorum. ses etmiyo niyeki

benim eşimde yolda bir kız görünce bak saçları ne güzel upuzun sende böyle yapsana veya
bak saçını nasıl şekil vermiş sen neden öyle yapmıyorsun vs derdi
elimizde ki mal bu dedim sustu

haksızmıyım şimdi ben bende onu başka erkeklerle mi karşılaştırsam

Ikinizde sorunlusunuz
Sen birini görüosun beğeniyorsun ? Bide eşine anlatıyorsun bu ne oluo ?
Kocan sana aşkım yA bugün bi kadın gördüm gözleri çok güzeldi yada harika göğüsleri vardı dese naparsın ?
Şirkette erkek arkadaşlarınla yemek yiyosun yeme? Başka masa başka sandalye kadın mı yok ?

Eşinin uzun ve değişik saç modelleri hoşuna gidio demekki
Sende ona aşkım bak adamın sakalı nekadar hoş saçı negüzel kesilmiş sen neden yapmıyorsun desen nediosun sen be die karşılık vermio sana yakışacağıbı düşündüğü için diodur ama sinirlenirse seni beğenmiyor o söylediklerini beğeniodur bu kadar basit

deneyeceğim. ama hep gözü millete takılınca bir tuhah oluyor insan. birgün havuza götürdük çocuğu orda sarı saçlı çok güzel bir kız vardı. bana saçını sarıya boyatsana diyor
yani beğendiğini benim üzerimde görmek gibi düşün. neye yormalıyım sence. bu durum canımı sıkıyor. beni olduğum gibi neden kabul etmiyor

Esmersin sanırım çok büyük gaflet yapmış esmerler sarılıkları sarışınlar esmerlerle karşılaştırılmaktan hiçç hoşlanmazlar

Değişiklik yap biraz kendinde hala öyle yap böyle yap diosa uykusunda onun saçlarını sarıya boyarsın al sana daha çok yakıştı dersin bidaha bişi diyemez :)

ya cnm bakımlıyımda aslında. ama ne bilim ben küpe takmam örneğin sen neden takmıyosun. sen hep toplarsın seçını tanıdığımdan beri. halbuki genelde açarım ama sıcakta yada yemek yaparken toplarım.

şöyle düşün kızlar ne giyer ne takar saçını nasıl yapar hepsinin harmanı olmamı istiyor açıkçası bu.

sence bu mümkünmü

(not:aramız çok iyi hiçbir sorun yok arım balım peteğim aşkım cnm başka laf geçmez evde)

Bakımlı olman bişey değiştirmez canım değişiklik yap dedim saçın kahveye kumral yap kaşların kalınsa incelt küpe sevmiyorsan halhal tak saçını topluosan yarım topla uzun elbise giyiyorsan kısa giy. Ilgi sana Kays'ın seni incelesinki başkalarına söyle böyle demesin
Ben sarışınım eşimde sarışınları beğenmiyor açıkça ben sarı sevmiyorum ulen demio ama TV'de bi sarışın görsün hemen çirkin Dio maşalı gibi dalgalı saçlarım adam hep düz saça güzel Dio ki bana yakışmasığı için hiç fönlü dolaşmam okadar sinirleniodymki e benle nie evlendin die bi psikologu dinledim bigün ailesi esmer olanlar sarışınla sarışın olanlar esmerler evlenir ama ailesi gibi olanı severler ters psikoloji die anlattı artık kızmıyorum arada saçımı koyultuorym sonra yine sarıya devam

Allah allah begenimize de ket vurcaz yani olabilir begenebilirim ben jensen ackles ve johnny depp i de begeniyorum

Ayrica evet yuruyun gidin kocam psikonun teki bi erkekle bile ayni masada oturamam diyemem demem bana gore yanlia degil sanki o bayan ogretmenlerle hic oturup cay icmiyo tenefuslerde de ben erkeklerden kacicam. Ben insanlari cinsel organlarindan once insanliklariyla goruyorum

bende aynıyım . hiçbir erkekle muhatap olmam. ama eşim marketteki kızlarla şakalaşıp gülüşüyor. sokakta da kızlara bakıyor. bende erkeklere bakıyorum. ses etmiyo niyeki

Ya insani cileden cikariyor gercekten ve ben zaten ona her seyi rapor verdim belki bu guvensizligi gecer diye ama kendine gelince relax boyle adaletsizlige gelemiyorum ben de. Seninkini bilemiyorum ama kocam benden yasca cok buyuk dolayisiyla bi komplekse girdigini dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…