- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Kocan varken sana ne yapabilir ki erkek işçiler ben de bunu anlamıyorumOraya cok erkek musteri geliyor ondan erkek iscileri birde beni calistirmiyor karsiymis
Bu yuvalar ne kadar kolay yikilir oldu boyle
Burda gordugum kadini eve kapat iki cocuk yap kadini sustur
Hic birseye karistirma ekmegini suyunu ver sen disarda gununu gun et
Gidecek yerin varsa git zaten. Ne demek seni ilgilendirmez, çok fırsat vermişsin, düzeltmek istiyorsan, ipleri eline almak istiyorsan, süründür birazSu an evde zor duruyorum ama cocuklarimida alip uzaga gidesim var yemin ederim
Zaten itiraf etse benim icin biter baska tene degmis bir insanla yasayamam.ki onun gozunde kendisinin hatasi yok butun suc benim.yeni evlendigimizde o ilk senesindede yapti birseyler.biraz kadin hastaligina kapilmis galiba
Kizlar esim oglegin duzelir gibiydi ama demin bana yazdiki sanmaki birdaha duzelecek umitlenme. Yani su an cikasim var bu evden
O kadar lafın üstüne iyi günler mi yazdın?
Haa birde gece polis gelmis esini aramislar falan..dogrudur gece polisler acik yerleri kontrol ediyorlar . .cok yasadik . Calisma musadelerini falan kontrol ediyorlar . .muzigin sesi cok acik ise sikayet falan oluyor . Gece kontrol olmasi normal yani . .esin de is yeri sahibi oldugundan onu cagirmalari normal yani . .esiniz size ddogru soyluyor bence sizonanmiyorsunuz o ayri . .birde kiz surekli calidmayabilir . .avrupada calisma sartlari farkli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?