• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Oturma odasindaydim kalkti gitti biraz mesafeli davranacagim sogukkanli belki ise yarar

Vallahi pek bir şey anlamadım konudan ama gözümde şöyle bir şey canlandı okudukça:

Pis, nasıl bir yer olduğu belli olmayan bir restoran, evli ama yanında çalıştırdığı kızlarla karısını aldatan bir adam, kadına nispet yapan sevgililer, seviyesiz bir ortam, yüz göz olunmuş ilişkiler ve masum 2 çocuk.

2 sene boyunca insan eşinin dükkanına hiç çat kapı gitmez mi yahu?

İki çocukla kapatmış kadını eve ohhh dünya ona güzel.

Bu kadar uyumayın bayanlar.

Kiz ilgili yazdim bana cevabi benim isim isyerimm arabam telefonum seni ilgilendirmez.bende iyi gunler yazdim ciktim

Gizliyorsa bişeyler karıştırıyordur

Kizlar esim oglegin duzelir gibiydi ama demin bana yazdiki sanmaki birdaha duzelecek umitlenme. Yani su an cikasim var bu evden

Bu yuvalar ne kadar kolay yikilir oldu boyle o_O

Burda gordugum kadini eve kapat iki cocuk yap kadini sustur
Hic birseye karistirma ekmegini suyunu ver sen disarda gununu gun et:KK62:

Bu yuvalar ne kadar kolay yikilir oldu boyle o_O

Burda gordugum kadini eve kapat iki cocuk yap kadini sustur
Hic birseye karistirma ekmegini suyunu ver sen disarda gununu gun et:KK62:

Su an evde zor duruyorum ama cocuklarimida alip uzaga gidesim var yemin ederim

Sanirim yurtdisin dasinsiz . .gece kadin calisabilir avrupada . .sorun bence sizin asiri kiskanc olmaniz . .kocanizla o kizin arasinda birsey oldugunu sanmiyorum . .siz kizi neden tokatladiniz ne yaptiki . .siz calisma ortamoni bilmediginizden ve surekli evde durmaktan kaafanizda kuruyorsunuz . .bizimde bu tàrz isyerimiz vardi ve 3 bayan garsonumuz vardi . .ilk zamanlar bende baya takoyordum kafama. .bazi sebeplerden orayi 6 ay ben calistirmak zorunda kaldim..ve zannettigim gibi olmadigini anladim . .asiri kkiskanc olmaniz problem yaratiyor . .olay sadece bu..ayrica is yerinizde calisaninizi tokat lamak falan normal bir davranis degil . .

Son düzenleme:
Zaten itiraf etse benim icin biter baska tene degmis bir insanla yasayamam.ki onun gozunde kendisinin hatasi yok butun suc benim.yeni evlendigimizde o ilk senesindede yapti birseyler.biraz kadin hastaligina kapilmis galiba

illa itiraf etmesi mi lazım..teninin bu kadına değmediğine eminmisiniz..adam hem suçlu hem güçlü..birde üzerine tokat..sizi esir gibi almış..gözünüzü açın biraz..:KK57:

Suan soktayim inanin yani bazi yazilariniz cok karisik..oncelikle gecmis olsun kocaniz biseyler ceviriyor belli o kizda pek terbiyessiz yaaa sinir oldumm cocuklarida alip gidin ne hali varsa gorsun seni iscilerin onunde el ustunde tutmasi gerek iscilerin onunde tokat yemis bir Kadina Kim saygi duyarki..

aynı iş yerinde bayan erkek çalışabilir.
Eşimde bayanlarla çalışıyor.
Ama sizin iş yeriniz ve o bayanla tek başına sürekli beraber kalıyorsa bende sinir olurum.
özellikle kızın yanlış hareketlerini görmüşsem o kız ogünden sonra eşimin yanında asla çalışamaz.

Eşim tercihini ya benden yana yada ondan yana kullanacak, ortası asla olamaz.

Haa birde gece polis gelmis esini aramislar falan..dogrudur gece polisler acik yerleri kontrol ediyorlar . .cok yasadik . Calisma musadelerini falan kontrol ediyorlar . .muzigin sesi cok acik ise sikayet falan oluyor . Gece kontrol olmasi normal yani . .esin de is yeri sahibi oldugundan onu cagirmalari normal yani . .esiniz size ddogru soyluyor bence sizonanmiyorsunuz o ayri . .birde kiz surekli calidmayabilir . .avrupada calisma sartlari farkli..

Kizlar esim oglegin duzelir gibiydi ama demin bana yazdiki sanmaki birdaha duzelecek umitlenme. Yani su an cikasim var bu evden

Vallaha senin yapman gerekeni o yapiyorr,sanirim isini gayet cok guzel biliyor esiniz....böyle tavirlariyla sizin gòzünuzü korkutmaya calisiyorr...vallahaa hicdee kusura bakmasin evlisinizz hersey seni ilgilendirir ...bulmus senin gibi hatunuuu öttürüyor borusunuu . Deng gelmemiss. baska biriii olcaktiii da ohhohh....ay sinir oldum yaa nedemk duzelmez seni ilgilendirmezz ...sen bunaaa cok yüz vermissin ....degismen farz olmus canim benim...yoksaa böyle gelmis bòylee giderrr... baktinn degismiyorr isciyii kayiran esden ne faydaa gelirrr ac davanii anyayi konyayii görsün...belki ozamn dang eder senin ciddi oldugunu anlar ..bu adamin gözlerini acmalisin .durmadan kavgaa ise yaramaz karsi taraf ciddiye almaz.....

Haa birde gece polis gelmis esini aramislar falan..dogrudur gece polisler acik yerleri kontrol ediyorlar . .cok yasadik . Calisma musadelerini falan kontrol ediyorlar . .muzigin sesi cok acik ise sikayet falan oluyor . Gece kontrol olmasi normal yani . .esin de is yeri sahibi oldugundan onu cagirmalari normal yani . .esiniz size ddogru soyluyor bence sizonanmiyorsunuz o ayri . .birde kiz surekli calidmayabilir . .avrupada calisma sartlari farkli..

Yok bu olay gunduz oldu esim eve geldikten sonra

Back
X